Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Климатик или весели преживявания
Автор: HP   
Дата:   21-06-12 13:44

Реших да слагам нов климатик, че стария вече беше стар колкото света и издаваше странни звуци като умиращ носорог и както си му е реда акостирам в магазина за електроуреди Х. На една цяла стена наредени безброй климатици, кой от кой по-хубави и на цени всякакви.
Решавам да се зачета из спецификациите и в този момент до мен дотърчава някакъв лилипут с ризка два номера над неговия и започва да ми декламира някакви рекламни послания за супер дупер климатика ,който гледам. Изчаках го да изрецитира наученото и му споделих под секрет, че всъщност на мен ми трябва друг климатик, не точно този, защото нямам намерение да слагам вертикален климатик, голям колкото два фризера в стая 4х4 м.
Лилипутът веднага смени рекламния клип и на подскоци ме заведе до още по-супер дуперския климатик на супер известна фирма, която прави само климатици и най-вече тоя. Започна се нов рекламен етюд с историята на фирмата производител и тъй като не ми се слушаше евентуално и биографиите на работещите в него се понесох към касата да платя и да се отърва от декламиращия лилипут. Плащам в брой и задавам въпроса кога ще бъде монтиран. Отговорът не е особено уточняващ, но приблизително ме успокоиха , че до една седмица „тряааа да стане“.
Както и да е , след 10-на дена дойдоха двама отегчени и депресирани субекта, дупкаха и разбиваха стената, сложиха климатика и си тръгнаха обидени,че не съм им осигурил бира, а те толкова обичали /интересно ако обичаха да правят и секс к*рви ли трябваше да им водя/
Щастлив от новата придобивка, блажено си мисля, че европейското ще го изгледам с кеф на поносима температура и комфорт.
На следващия ден решавам да включа супер дупер климатика да охлади стаята, та като дойдат гостите хем да е хладно, хем да се изфукам с новата придобивка.
Да, ама нееее-включвам аз и се чува някакъв странен звук, подобен на блъскане на тенекия в стена и стържене с флекс, последвано от тракане като стар дизелов двигател.
Гася и пак включвам същото. Вдигам телефона на магазина и попадам на лилипута-тъй и тъй, климатика дето го взех от вас преди 10-на дена издава странни тракащо ръмжащи звуци, бихте ли изпратили някой да го ремонтира. Лилипута се покашля и ме пита: ама тракащи казвате, как точно трака???
А сега де, как точно трака… И обяс нявам аз, че все едно нещо стърже на метали и се чуват вибрации и ръмжене.
Лилипута обаче продължава-ахаа, значи трака и ръмжи, ама много ли????
Сериозно почвам да се нервя и кратко отговарям МНОГО!
Лилипута се зарадва, че е познал отговора и ми казва-значиии, вземете ся една отвертка…. При което разговора беше прекратен от мен и малко по-късно се наложи наживо да разрешаваме проблема заедно с някъв мениджър, който заекващо ми обясни, че щото нямали достатъчно хора и техници и щели да го погледнат след 20-на дена. Обясних му, че след 20 дена ако ми създаде условия да гледам наново европейското, с удоволствие ще го изчакам, иначе до 20 дена с удоволствие ще заведа дело срещу тях, придружено с видео материал заснет от няколко телевизии .
Е, не минаха 20 дена, а 2 часа и оправиха проблема, ама що да е така????
Във всяка сфера е настанала ужасяваща посредственост …

Отговори на това съобщение
 Re: Климатик или весели преживявания
Автор: Krassy   
Дата:   21-06-12 13:45

Ибаси и съвпадението... напоследък само такива теми чета, Бони се оплаква, оня се оплаква, друг се оплаква...

Горби е пич обаче [smilie5]

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   21-06-12 14:06

НР сладкодумен си [smilie18] [smilie24]
И драмата я пресъздаваш, като Чудомир.[smilie5]

Аз пък тия дни трябва да се разправям с Дружествата (газ, ел., ВИК). Ще видим какви ще ги надробят и дали няма да има и моя "весела" история в темите[smilie18]

Дата:   21-06-12 14:11

ама то вече не се ядосвам даже :) избива ме на веселба, явно стигнах дъното [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: nodoubt   
Дата:   21-06-12 14:17

с безплатен монтаж - толкова [smilie21]

Дата:   21-06-12 14:33

че що да е безплатен? монтажа е включен в цената-написано е в магазина
а и такова нещо като безплатно каквото и да е НЯМА [smilie8]

Автор: Славов   
Дата:   21-06-12 14:34

На мен скоро ми монтираха един климатик, предложих им по бира, категорично отказаха, свършиха си работата перфектно и така....
Това в Стара Загора, явно не си случил...

[beer] [beer] [beer]

Автор: imitev   
Дата:   21-06-12 14:40

Аз отидох миналото лято и питах - кой климатик може да ми монтирате утре... Ей тази осака... Супер!

На другия ден в 10 часа имах работещ климатик в трапезарията...

Автор: aquarius   
Дата:   21-06-12 14:52

HP и какъв клиамтик избра ако не е тайна (не ме интересува цената) а просто правя статитистичеко проучване [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   21-06-12 14:58

Ако Бастилиус ги беше наръфал щеше да е завършен трилър в две части.

Автор: Jim__Beam   
Дата:   21-06-12 15:06

.. Бастича е поркан по това време ..... [smilie21] [smilie21] [smilie21]

...[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   21-06-12 15:30

aquarius Панасоник [smilie7]

Автор: feliz   
Дата:   21-06-12 15:45

"Обясних му, че след 20 дена ако ми създаде условия да гледам наново европейското, с удоволствие ще го изчакам, иначе до 20 дена с удоволствие ще заведа дело срещу тях, придружено с видео материал заснет от няколко телевизии . "

==================

[smilie18] [smilie18] [smilie18] кефиш, момче.[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: lillia   
Дата:   21-06-12 16:00

ша плаши гаргите хепито с тиливизори[smilie18]

Автор: diandimov   
Дата:   21-06-12 16:06

Нали стаята е 4 на 4, какви гости?

Автор: ivoet   
Дата:   21-06-12 16:08

Жалко за разправиите, но пък много весело и приятно разказано. [cool]

Автор: lrn   
Дата:   21-06-12 16:14

Изглежда всички "лилипути" са едни и същи. Само се спираш до някой уред независимо какъв е - телефон, кафе-машина, телевизор и т.н. и веднага ти се изсипва информация, че видиш ли как от тая дждаджа са продали най-много и изобщо никакви проблеми и оплаквания и все в тоя стил.А особено е досадно когато отиваш за нещо конкретно а се опитват да ти пробутат нещо залежало.

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   21-06-12 16:21

Ми тотален игнор. Аз примерно туширам подобни рецитали още в зародиш. Просто преди да е избрал трака от репетоара и да се е въодушевил, все едно изнася програма пред "България търси таланти", казваш заблеяно че само гледаш и се нацупват. Същото нещо се прилага и при нещастните същества предлагащи лизинг. [smilie21]

Автор: feliz   
Дата:   21-06-12 16:26

мен пък ме питат: мога ли да ви помогна с нещо?
аз отговарям: не, благодаря.
и случката приключва.[smilie5]

Автор: vinse   
Дата:   21-06-12 16:28

аааа нема да говориш така за мацките дето предлагат лизин, че ше се скараме [smilie18] , има някои много яки п(т)ички там. Преди време отивам аз в техно-нещо-си за да избирам телевизор за едната стая и едно засукано моме като видя, че се въртя около теуевизорите ми налете. Вика - така и така, такива и такива лихви и т.н. аз я слушам и се омайвам (от краката и [smilie18]), изчаках я да си каже както си му е реда и викам - моме язе съм дошел с парите у джепо и лизинг нечем да ми даваш, обаче ако ми дадеш теуефоно си щи звънна утре за едно кафе. Оказа се обаче, че е омъжена... пустия му късмет [smilie2]

Публикацията е редактирана (21-06-12 16:29)

Автор: asahi   
Дата:   21-06-12 16:29

Искам спецификацията на продукта и се оправям сам. Обикновен питам кой сервиз обслужва гаранцията.

Автор: Todd   
Дата:   21-06-12 16:36

Трябва да взема да си туря и аз един климатик ... глей кви са емоции покрай него .

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: victory13   
Дата:   21-06-12 16:40

па ако сложиш 2-3, третия може и правилно а ти го сложат [smilie5]

Автор: imitev   
Дата:   21-06-12 17:22

Ако са по-ячки могат и първия да ти го "сложат" правилно...

Дата:   21-06-12 17:28

ами предния като го слагаха имаше пак сценка.
Влетяват отново двама- единия ,бат Марчо и Кръстьо, негов верен помощник. Изсипват се в къщи с 15 куфара,3 хилтита, менгеме и друга дребна железария, все едно ще монтират айфеловата кула в хола. Естествено всичко се нахвърля в хола където сварят , а те се нахвърлиха върху клетия климатик. Бат Марчо прилича на Джо Пеши, а Кръстьо на Бени Хил-абе Холивуд отвсякъде.
Бат Марчо седна на фотьойла и пална цигарка , а Къцито реши да дупчи стената. След няколко минутно внимателно изучаване на хилтитата, той спря избора си на най-лъскавото и с настървение пристъпи към пробиване на стената.
В тоз имиг в мен се прокраднаха едни опасения и аз ги споделих загрижен за безопасността на Къцето , както и за безопасността на всички в стаята. Къцето подхожда да пробива точно там, откъдето едни хора, наречени елтехници, незнайзно защо прекарват тока, за да може едни неща, наречени лампи, да светят на терасата и да даряват хората с нужния комфорт в тъмната част на денонощието.
Казвам аз на глас моите мисли, с надеждата , че Къцето ще ме удостои с полагащото се внимание и ще вземе мерки да не се случи някой сакатлък и неудобство. Но той с пренебрежителен жест ме увери, че толкова дупки е пробил и знае много добре откъде аджеба минават тоци, моци и тъй нататък.
Е, щом пък знае, викам си.... и в следващия момент хилтито избухва в искри и гърмежи, Къцето се ококорва, все едно е видял духа на прародителката си и с грациозно движение и репликата бахххх мааааму , ко тана тука уееее хвърля клетата машинка на земята.
Бат Марчо при вида на неуспехите на Къцито скоква от фотьойла и за всеобщо учудване не пита Къцето как е , а се спуска към хилтито, за да провери моментното му състояние. След кратка инспекция хвърля един кръвнишки поглед на Къцето, последвал от репликата 'Бива ли да си такъв п^дерас , бе маааму да ^ба, глей пре^ба машината, аве то ти редовно всичко пре^баваш , да му ^ба майката значи"
След толкова ясно изразени сексуални намерения и заключения, Къцето се разсърди, Бат Марчо взе резервно хилти номер 1, проби дупката и в мълачание поставиха климатика, обраха си боклуците и в мълчание си тръгнаха[smilie21]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.