Автор: georgivelev
Дата: 21-06-12 08:02
Ми аз съм от години там, но напоследък изобщо не ме интерсуват. Средното интелектуално ниво на членовете на ЦС е малко над температурата на замръзване на водата. Чужденките са навити за секс, българките се надяват, че някой ЦС чужденец ще се влюби в тях безнадеждно, ще се оженят, и ще си уредят живота. Апропо, точно така и стана, софийският посланик на ЦС Адам, от САЩ, се ожени за българка и се разкараха от България, но той е едно голямо добрутро.
Во кратце, скапано общество, всеки гледа ако може нещо да измуфти, да мине метър, друг да плати, сбирщайн от хора с много свободно време и без професия. Хора на които не може да се разчита, днес имат едни планове, утре правят друго. Има и свестни между тях, но цедката е много широка. Много от моите приятели се отказаха да хостват поради недобросъвестни абюзери.
Ей сега ще минат под мен и ще кажат, че изобщо не съм прав, и че ЦС експириънсът е много як, ама замислете се - отваряте си дома за чужденец (непознат), който се разполага с цялото ви имущество. Идеята е тъпа в зародиш. Най-смущаващото в цялата работа е липсата на какъвто и да е ангажимент между участниците, това че си се споразумял с някакъв льольо да те хоства, той в последния момент може да се извърти и да се откаже, и нищо не можеш да направиш. Можеш да му напишеш негативна референция, ако подобна морална утеха може да те компенсира някак.
Не съм пътувал на каучсърфинг и не смятам да приемам гости. Попаднах в системата, защото Божо, софийският гуру на ЦС, ми беше приятел, и честичко ме питаше дали случайно не мога да подслоня 2 чехкини, щото у него нямало място. Марженка въртеше страхотни кавали, но си замина. И Агнешка не беше зле. Имаше и една шведка, забравих й името, тя беше фурия.
|
|