Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9     всички  напред  последна
 На море през 2012 - къде?
Автор: metodiev_martin   
Дата:   18-06-12 00:39

Къде бихте ми предложили да прекарам 4-5-6 дни в края на юли по българското Черноморие?
Днес жегата ме напече прекалено и почнах да мисля за евентуални дестинации за море. Омръзнало ми е от хиляди заблудени туристи, чалга и лайна във водата (може би затова септември ще предпочета Гърция).
С всяка изминала година, изпитвам все по-голямо разочарование от "култовите курорти" - като започнем от обслужването, цените, възможностите за почивка, минем през тоталното презастрояване, ревящите дечурлига на хавлията до теб и стигнем до превръзките и лайната във водата.
Явно, не остана място по Черноморието, където да отидеш за 3-4 дни на спокойствие, където хем да може да починеш, хем да можеш да поснимаш нещо.
Единствено се сещам за Камчия, но спомените ми от там са от преди 6-7 години, и не зная до къде са стигнали руските инвеститори със застрояването на "защитената" зона.
Ако имате някакви идеи, споделете [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: На море през 2012 - къде?
Автор: Krassy   
Дата:   18-06-12 00:42

Хората си крият местенцата вече...

[smilie8]

Автор: asahi   
Дата:   18-06-12 00:43

Въпреки че не споменавам в интернет къде са хубавите места те пак изчезват. Затова не казвам и в Гърция къде ходя.

Автор: n1x0n   
Дата:   18-06-12 00:49

Тая държава намаля с 2 милиона... навсякъде 2 пъти повече хора от преди... как става - не знам.

Автор: chill   
Дата:   18-06-12 00:50

Че що по българското? Бегай по гръчко, навсякъде освен Халкидики и Тасос, че там има българи.[smilie21]

Автор: ejko   
Дата:   18-06-12 00:51

Ей..., то как да изкараш някъде хубаво след като после трябва да криеш къде си бил... Баси странното... но сигурно сте прави де...

Дата:   18-06-12 00:51

Е то и там инвазията в последните 4-3 години е огромна, но не е като тук ... Всичко може да се, но поне гърчулаците имат някаква политика, насочена към развитието на сектор "Туризъм". Докато тук, след 3-4 години ще ти е все едно дали ще ходиш на басейн в Люлин 5, или на плаж в Созопол - и в двата случая ще си заобиколен от постройки, мръсотия и мизерия в най-чистия си балкански вид[smilie21]

Дата:   18-06-12 00:53

В най-големите жеги - още по на юг... защо?
[smilie8]

Дата:   18-06-12 00:56

Уместен въпрос [smilie5] Явно парите не стигат за запад, а на север не сме свикнали на климата [smilie18]

Дата:   18-06-12 00:56

"гърчулаците имат някаква политика, насочена към развитието на сектор "Туризъм""

Точно това го нямат... Там най-хубавите им места не се ходи, защото ферибота не тръгва ако няма повече от "х" човека... И кой турист ще тръгне някъде, където няма транспорт... Отделно работно време също няма..., като цяло Гърция можеше да се изхранва с туризъм, но времето показа, че не може... Та за какво развитие става дума?!?!?
Единственото което е, че мързелът им е доста изгоден за природата..., което е хубаво, но неосъзнато, според мен...

Автор: n1x0n   
Дата:   18-06-12 00:57

То какво има да се крие в тази държава? Всяко място, което си открил - го знаят още 100 човека, само въпрос на късмет е дали ще се засечете или ще се разминете и всеки ще си въобразява, че е много тайно. [smilie3]

Автор: Славов   
Дата:   18-06-12 01:01

15 човека съфорумци Заралии сме другия уикенд на Шкорпиловци, ще пишем как е....
Преди 4 години бяхме там със сина ми, голям рахат и спокойствие беше, огромен, почти пуст бряг....чаааак до Камчия...

Дата:   18-06-12 01:03

Реално гръчко е по близо на софиянци, отколкото мръсното ни черно море [smilie7]

Автор: TODD   
Дата:   18-06-12 01:05

7 години не бях одил на нашето чреноморие .Лани бях .. Към Варна , Златните и нагоре ...

След 7 години пак ще пробвам .

[smilie5]

Дата:   18-06-12 01:06

Ако не искаш да има маса народ около теб и не си от онези, които лежат на пясъка и чакат слънцето да реши да им причини рак, се спазва едно основно правило- ставаш рано и отиваш на плаж... Туристът е мързелив и преди 8-9 трудно става...
Тъпото е че туристът освен мързелив, не е глупав и винаги остава нещо от себе си, за да стои на плажа, докато той спи- дали ще са фасове, бутилки, капачки или лайна е въпрос на светоусещане и личностен избор...

Дата:   18-06-12 01:12

За работното време, си напълно прав. Под политика може да се отчете и фактът че, фекалиите от хотелите не се изсипват от ръждясала тръба на 50 метра от плажа. Също така не съм виждал по гръцките плажове, безумно мега строителство което заля българските, през последните 20 години (да не кажа 10) Смятам, че именно определени политика, или липсата на такива, раждат места ката Слънчев бряг, Несебър и прочие ... Голяма работа като по нашето Черноморие е пълно с таксиджии и транспортните връзки между курортите са що годе развити.

Автор: TODD   
Дата:   18-06-12 01:22

В Гърция мога да спра пред единият хотел , колата да ми седи пред него и да съм гост на съседният ...

И двата персонала ми се усмихват и кланят все едно не плащам 25 евра а 2500 ...

Тука това не става и за това нека гладуват .

Там можеш да паркираш колата навсякъде освен на пешеходната пътека .На нашето черноморие паркирането е никъде и то срещу пари .

[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Единственото в Гърция е че ако видиш някой да те гледа намръщено то значи е българин но спокойно можеш да се обърнеш към гръка де нищо му не разбирам кво ми плямпа но пък ми вика "добър ден " като ме среща по улицата ...

Дата:   18-06-12 01:34

metodiev_martin, това, че не им се излизат лайната на 30 метра в морето, не прави гърците, страшните домакини, а по-скоро ние, че си ги изливаме ни прави страшни идиоти...! Аналогично със строителството...
Иначе от към отношение между гърка и турчина разликата е като между българина и гърка... А за арабеските да не говорим, но трябва да си мъж, иначе нещата са различни :)))

Дата:   18-06-12 01:41

TODD , напълно си прав. Докато тука пред хотели, квартири, магазини редят кофи за боклук (или както хората от изток ги наричат "КАЗАНИ [smilie18] "), туби с вода, блокчета итонг, конуси, кофи, легени и какви ли не други глупости, само и само, някой да не им спре на "мястото". Пък случайно ако някой се осмели на такава дързост , започват едни разправии, клетви, заплахи с източен диалект и прочие...
Пример от преди 2 години с дословни цитати:
" Ей ся слаах, и ти спуснах гумити на колата. Само не ми вдигай тоз тон, че на сина аверити ща довтасат до пиет минути и ша ти стани бедна фантазията селска " [smilie18]
"Касова бележка, като ходиш в НДК на пазар, тука се плаща на час"
Какво да ги правиш... душици [smilie5]

ejko, за гостоприемството е много относително. Но е факт, че турците са много по - гостоприемни от византийците

Публикацията е редактирана (18-06-12 01:43)

Автор: kaiser.soze   
Дата:   18-06-12 01:56

и аз не съм бил бая години по черноморието. тази година съм в несебър и около него от 22 до 29 юли.
ако има някой наоколо по това време да свирка [beer]

Автор: bOzo   
Дата:   18-06-12 02:10

metodiev_martin,

Само стой далече от Слънчев бряг...

Иначе - ако те е напекла жегата мястото не ти е по морето. Е това не разбирам - как може да бягаш от горещините по морето. На море се ходи да почернееш, да си напълниш гъза с пясък и да дишаш йодни пари, изтрезнявайки на плажа. В масовия случай не може да се почива на морето в активния сезон. Туристи, пияници, кресливи ученически групи, чалга, абе селяния на макс.

Днес и мен ме спече жегата, палнах колата и с чавето и майка му аре в планината следобяд. Само 10 градуса разлика, термометъра показваше 32 като тръгнах и 22 като пристигнахме - около 20 км. път. Рахат - слънчево, но не горещо, свеж засищащ въздух, мирис на гора... [smile] Накрая се наядохме зверски е тука

Автор: scarecrow   
Дата:   18-06-12 07:02

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] Къде да отида на море?

Отговор ААА няма да ти кажа за да не отидеш там и да вземеш всичките си приятели и да ми развалиш почивката.

В някоя друга държава....

Изливат... ...Лайна... ...Море...

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Аз бих ти препоръчал да отидеш от Царево на Юг там е истинското море.

Автор: scarecrow   
Дата:   18-06-12 07:06

asahi написа:

> Въпреки че не споменавам в
> интернет къде са хубавите места те
> пак изчезват. Затова не казвам и в
> Гърция къде ходя.

няма да им казваш разбира се, особено пък в интернет [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   18-06-12 09:06

тея в интернета са баси хората...[smilie23]

Автор: chill   
Дата:   18-06-12 09:18

Напрао не са хора ....

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.