Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Към съфорумци или често пътуващи във Виена
Автор: don_kolev   
Дата:   16-06-12 10:08

Здравейте!
Мисля семейно да стартирам едно пътуване с автомобил до Виена, като минем през Сърбия. Да съчетаем малко пътуване с туристически снимки. Ще останем 3 дни във Виена, 2 в Будашеща на връщане. [smile]

Въпросът ми е насочен към хората, които често пребивават във Виена и към такива, които шофират там.
Как е по-добре. Да потърся хотел извън центъра или в централната част?
Навсякъде ли в централната част е синя зона?[smilie10]

Букинга изобилства от хотели, ако имате любимо хотелче, само ще ми е от полза да го погледна. Паркингът си е тежко перо, затова питам. Предполагам че няма да се налага често да използвам колата, предвид добре организирания транспорт.

И още нещо за хората пътували по този маршрут. Очертава се първа нощувка в Белград или Нови сад? Какво бихте избрали вие: Белград или Нови сад. Не търсим кой знае какво, просто да починем след пътуването, да хапнем в някой хубав локален ресторант на пешеходна зона. И така...[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Към съфорумци или често пътуващи във Виена
Автор: stella_star   
Дата:   18-06-12 12:51

Скоро се върнах от Виена и мога за там да ти препоръчам хотел. Аз бях в хотел Motel One 4****, който се намира на супер комуникативно място - Westbahnhof, това си е кажи речи широк центъра; от там тръгват трамвай, метро, има паркинг зад самия хотел, който ако не се лъжа е 19 евро на денонощие за кола. Двойна стая без закуска е 84 евро. Хотелът е нов, от 2011 г., модерен, чист, свеж. Намира се до най-голямата търговска улица - Mariahilfer Straße.

Виж сайта на хотела и в Google Maps къде се намира.[beer]

Автор: hemilio   
Дата:   18-06-12 13:31

О,чудесна дестинация си избрал [smile]
Не мога да ти бъда полезен,понеже ходих с автобус,но задължителните места за разглеждане са:
-Белведере
-Замъка Шйон Брун
-Зоологическата им градина е уникална-най старат в Европа е!
(за там ти трябва поне половин ден!)
-малките ще се израдват на Пратера.

Приятна почивка,и чакаме снимки! [beer]

Автор: aquarius   
Дата:   18-06-12 13:39

Пътувал съм почти по този маршрут - до Прага. Няма смисъл да се спи в Сърбия. Директно от тука като тръгнеш след 7-8 часа нормално каранве - 120-130 със спирки за храна и почивка си в Будапеща. Там вече има какво да се прави и да се гледа. [smilie5] [smilie5]

Всъщност аз като казвам от тук визирам София....Вече ти ако тръгваш от Малко Търново е друга бира [smilie21] [cool] [beer] [smilie5]

Автор: munich   
Дата:   18-06-12 17:01

Гледай сега, ще ти дам един инсайдър тип, така че възползвай се. Пиши на Pension Suzanne /близо до Операта - демек 1ви бецирк, до Кернтнерщрасе - локация бонбон/ ;). Не се смущавай попринцип като чуеш в Австрия пенсион - това е просто хотел, който не заема цялата сграда. Там не е позволено да се казва едно нещо хотел, ако не отдава всички стаи в една сграда. Та така... врътката освен на локацията е, че паркингът попринцип е скъп. В първи бецирк най-евтиното е от сорта на 10-15 Евро на ден. Попринцип до Пенсиона има евтин паркинг - 12 Евро на ден. Хубавото на този пенсион е, че имат собствени талони за паркиране на улицата пред тях, като един талон струва 6,90 Евро. Независимо от конкретният брой дни престой. Единственото нужно е да имат свободен талон в този период /като резервираш може да ги помолиш да ти запазят/ и да има свободно място за паркиране на улицата пред тях. Дори и при пристигането да няма - изчаквате малко и като се мрдне някой, хващате мястото и всичко си идва по местата.

Пиши им, горещо го препоръчвам, хубави, старинно обзаведени стаи, хубава закуска, супер локация, приемливи цени за тази локазия /почват от 70 Евро за двойна стая със закуска, тройката е около 90-100/.

Освен това ти препоръчвам непременно във Виена да отидете във Figlmüller /най-добрите шницели/ и Plachutta /има няколко ресторанта в града/. Резервираш маси от страниците им.

При въпроси - пиши! С удоволствие ще помогна!

Дата:   18-06-12 21:47

Munich. Писах им. Ще чакам да ми върнат отговор. Благодаря ти!
Hemilio, мерси за съветите! Ще посетим, местата които съветвате.
aquarius, до Будапеща от Бургас ще си е гърч, но си заслужава да се помисли, защо не? Ако се стига за 12 часа...[beer]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   19-06-12 14:16

Ние в края на юли също сме по този маршрут. Нощувките във Виена, обаче, съм решил да ги заместя с нощувки в Братислава (на 40км е), заради цената.

Автор: грегари   
Дата:   19-06-12 18:58

виж тук

http://www.booking.com/hotel/at/pensionmadara2.bg.html?aid=323175;label=bookings-naam-h_AbUDTg1N_2tB60DsGdHgS2845570790;sid=fc49f00ecfd8824648d61546acfe3a7f;dcid=1

преди месец спахме там за 23 евра-двойна стая. гледам сега същите са по 57евра, ама сезон е.
въпреки това си струва: спалня 20тина м/2 + предверие 10тина м/2 + баня с душ + вц отделно.
чисто,тихо, птички пеят, в града е и близо до центъра. паркираш си на улицата безплатно, ако искаш има И ПАРКИНГ-ОБЩЕСТВЕН.
п.п.
не излезе линка в текста. пък сега не се активира, ама ще си го копнеш при интерес.

Публикацията е редактирана (19-06-12 19:02)

Дата:   19-06-12 22:06

Munich. Отговориха ми светкавично. Хубав хостел, наистина но скъпикчко ми идва (140 евра за тройна стая). Намерих за 90 в 4 звезди хотел , не лош близо до Пратера.
[smile] Грегари видях и твойто предложение. ВИждам че достабългари са отсядали там. Благодаря. Вече бях запазил.
Виж колкото до Братислава не се бях сетил, но карай друг път.
Е, благодари за съветите и за местата които трябва да посетя. Там все по работа. За първи път като турист ще съм. Баси кефа![beer]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   22-06-12 00:38

Писал съм ти на лични! ;)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.