Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Не бях чувал за този... това истина ли е?
Автор: Cristinel   
Дата:   08-06-12 02:01

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Не бях чувал за този... това истина ли е?
Дата:   08-06-12 02:02

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: CanoniO   
Дата:   08-06-12 02:19

Чел съм го при сериозните конспирации. Затова имам резерви...

Две неща неса ми ясни:
Защо има асистент ( а не го намушква произволен човек)
и
защо е умрял на 36 години от кръвоизлив.

Автор: n1x0n   
Дата:   08-06-12 02:34

Умира няколко дни след операция по изваждане на някакво остро желязо, което е глътнал. Иначе е имал няколко асистента - явно пробождането не е съвсем произволно като място.
Независимо от това - поне за мен е смайващо...

Автор: diandimov   
Дата:   08-06-12 04:42

В онези времена вероятно не са подозирали че пробождането може да е леко опасно.

Затова и нищо им няма.

Автор: boreto   
Дата:   08-06-12 07:52

Веднъж стомна за вода,
дваж стомна за вода...

Автор: totomoto77   
Дата:   08-06-12 08:45

Интересно, че на ренгеновата снимка "бодила" изглежда черен ?????

Автор: Orlin   
Дата:   08-06-12 12:40

Да вземете да кажете за какво става дума за тези, които не искат да пускат Тубата на работното си място?

Автор: canonio   
Дата:   08-06-12 12:51

ето ти

Дата:   08-06-12 13:14

Модерните лекари имат обяснение:

ползва техниката на индийските факири, които си пробождат телата и по някакъв начин живеят известно време с метала в себе си. Получава се както при пробиването на ушите - един канал с корави, некървящи стени. Единственото, което прави асистента е, да налучка отворите и ъгъла, които познава добре. Така острието си минава през разработена тръба и не реже нова тъкан. Затова и не е кърваво като го вадят. Било древна технология, не знам как не са се сетили тогава...

Автор: tziko   
Дата:   08-06-12 13:37

Има болест(не знам как се казва) при която нервните клетки реагиращи на болка не функционират/не предават информацията към мозъка, като степента може да варира от лека до много тежка форма при която болният не усеща абсолютно никаква болка от каквото и да е. Предполагам главния герой е страдал в няква степен. Като добавим и факта, че острието е гладко и чисто(не стерилно, но все пак...), без режещи елементи, което е било предпоставка за бързо възстановяване след пробождането.

Дата:   08-06-12 13:43

Модерните лекари имат обяснение:
...
Получава се както при пробиването на ушите - един канал с корави, некървящи стени.

Това и лекар отпреди 100 години да ти го каже - пак ще е толкова абсурдно като обяснение. Не може във вътрешността на тялото да стане това по никакъв начин. Дори при хората със сложни счупвания, които изкарват месеци с железа в тялото - след като се извадят, моментално започва да зараства.

Отделен е въпроса, че можеш да видиш как рапирата излиза отпред и отстрани на доста различни места. Това значи вътре в тялото му да има поне 5-6 такива канали с "корави, некървящи стени".

Дата:   08-06-12 13:57

Влиза и излиза през едни и същи места. Вижда се как се цели асистента и как внимава с ъгъла.
Но няма значение, това което написах е факт при индийските факири, които са известни с тези пробождания мноооого отдавна и при които науката отдавна е намерила истината. Може да ги мажат с нещо железата, за да закърнее тъканта, нямам представа.. Но на филма, когато лекарите държаха сабята, тя беше чиста и суха... Странно, камерата точно в този момент спря...

Автор: krist   
Дата:   08-06-12 14:27

преди време едни приятели имаха един филм свален пак от нек'ва немска тв за индийските факири - освен, че се пробождаха, гълтаха пирони, които плюеха после обратно, след като рентгеновата снимка показваше, че са в стомаха им, при това не ползваха никакво помагало.. отделно, на един му прободоха езика пак с някакво острие и след това го отрязаха зад острието. след т'ва го сложиха обратно и извадиха острието - езикът се залепи сам, все едно не беше рязан.. ей т'ва последното ми е интересно как ще се обясни с разни канали и т.н.[smilie8]

Автор: мара   
Дата:   08-06-12 14:37

а на астор главата? [smilie5]

Автор: chavdarpg   
Дата:   08-06-12 15:09

[smilie5] [smilie18]

Викаш канонио че блога е за серозни хора [smilie11]

Аз стигнах с четенето до това и се отказах
Неговия асистент е заявявал ,че понякога да демонстрации или на подготовка за такива Мирин е ставал невидим за известен период от време,след което отново е бил в нормално състояние.На въпросите на лекарите как прави всичко това,той е отвръщал,че не острието минава през него,а той минава през острието.Казвал е,че в момента ,когато 80см шпага пронизва сърцето или някои вътрешен орган,то там е имало празно пространство на практика.

Публикацията е редактирана (08-06-12 15:23)

Автор: alphatier   
Дата:   08-06-12 15:25

Пълни шмекери,саби и шпаги по 80см,алата балата,я като са толкова отворени да видим дали могат да поемат само[smilie5] 30см ама другаде [smilie18]

Дата:   08-06-12 15:31

абе, че има феномени, има. човек мое да е много високомерен, ама е хубаво да приема, че не може да си обясни всичко[smilie18]
нещо да се чували за волф месинг?

Дата:   08-06-12 15:40

За Мессинг най-важното може да се прочете в Уикипедия, в раздела "Автобиография и проверка её достоверности"... [smilie3]

Дата:   08-06-12 16:44

интересно е да се прочете, да ;) ама все пак потапянето от руснаците на разннобразни неща е всеизвестно. може да има и истини, които те просто за укрили или дискредитирали, знае ли човек. може от 2 опровержения едно да е грешно[smile]

Дата:   08-06-12 16:46

Викаш канонио че блога е за серозни хора

Не, викам:

Дата: 08-06-12 02:19

Чел съм го при сериозните конспирации. Затова имам резерви...

Две неща неса ми ясни:
Защо има асистент ( а не го намушква произволен човек)
и
защо е умрял на 36 години от кръвоизлив.

един вид, имам огромни съмнения относно свръхестественото начало на "феномена"...

Автор: diandimov   
Дата:   08-06-12 18:30

Абе винаги когато има двама мъже и единия намушква другия,става дума за хомосексуалност.

Или поне за садо-мазо.

Автор: kaiser.soze   
Дата:   08-06-12 21:46

и какво иска да покаже с това???

Дата:   09-06-12 01:29

Дата:   09-06-12 01:34

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.