Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Новият комунизъм на Б.Б.
Автор: legbapetro   
Дата:   31-05-12 17:39

Премиерът на България подмина безобразията и на тоталитарните години, и на Гестаповските милиции.

1. Започна да преследва и унищожава всеки един бизнесмен, който не е "негов". Ето, виждате какво направи с човека, развил футбола в България, първите вериги бензиностанции /Литекс/ и автомобилостроенето в родната ни дупка.

2. Възроди Народния съд /спецпрокуратура/, която може да си завежда дела и осъжда всеки, независимо от решенията на редовния Съд.

3. Узакони изземването на имуществото /възстанови национализацията/ без съд и присъда. Спомня ли си някой 1947г.?

Искат да изземват имущество не само с доказан престъпен произход, както е редно, но дори и без доказан такъв.

4. Преследват се всички бивши "мутри". Сега ли се сетиха за тях? След 15 или 20 години?

5. Възстанови се милиционерския произвол,характерен за 60-80 години.

Това ли беше демокрацията, за която скачахме по площадите преди време.

Направиха и добри неща:

1.Появиха се субсидии за земеделието.
2.Влязоха Европари за образованието.
3.Изцяло е започнало обновлението на инфраструктурата.

Не плащаме ли твърде висока цена за всички тези положителни неща?

Какво е вашето мнение? Моля, без обиди и ругатни в темата. Резки мнения се допускат, но без персонални обиди и заплахи.

Отговори на това съобщение
 Re: Новият комунизъм на Б.Б.
Автор: zlostar99   
Дата:   31-05-12 17:43

То няма угодия.

Автор: CyberGene   
Дата:   31-05-12 17:46

Аз не разбрах кое точно е лошото на изброените от теб неща...

Автор: canonio   
Дата:   31-05-12 17:47

То няма угодия.

Дата:   31-05-12 17:47

Ето го лошото:

1. Започна да преследва и унищожава всеки един бизнесмен, който не е "негов". Ето, виждате какво направи с човека, развил футбола в България, първите вериги бензиностанции /Литекс/ и автомобилостроенето в родната ни дупка.

2. Възроди Народния съд /спецпрокуратура/, която може да си завежда дела и осъжда всеки, независимо от решенията на редовния Съд.

3. Узакони изземването на имуществото /възстанови национализацията/ без съд и присъда. Спомня ли си някой 1947г.?

Искат да изземват имущество не само с доказан престъпен произход, както е редно, но дори и без доказан такъв.

4. Преследват се всички бивши "мутри". Сега ли се сетиха за тях? След 15 или 20 години?

5. Възстанови се милиционерския произвол,характерен за 60-80 години.

Автор: Mori13   
Дата:   31-05-12 17:49

Е, разликата е, че не е несменяем, като бай ти Тодор.

Автор: zlostar99   
Дата:   31-05-12 17:49

По-добре късно, отколкото никога.

Автор: Todd   
Дата:   31-05-12 17:52

Тоя "бизнесмен" го знаеме ... не е загуба .Бая закъсняха а и не е сигурно какво ще му направят .Може и нищо .

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: fizo   

Аз от както се помня това е единстеното правителство поне с 3 плюса... другите имаха само минуси. Че не е цвете не е.

Автор: mimnin   

1. Ревеш за поредната мутра, преди ревяхте, че не закачат едрите риби. Ганчев е абсолютна мутра и много хора са зигорели заради него.
2. Не ти е ясно какво е спецсъда.
3. Пълна глупост, никаква национализация не е възродил.
4. Еми сега, по-добре късно, отколкото никога. Помисли, защо предишните не са го направили.
5. Това за милиционерския произвол е тъпо, сега всеки може да се оплаче и да вдигне олелия до небето ако си навехне глезена и на 3 метра от него е имало полицай.

На мене ми писна да слушам мрънкащи далавераджии, митничари и неудачници[smilie23]

Автор: boreto   
Дата:   31-05-12 17:54

И петте твърдения са спорни, меко казано.
На мен ми изглеждат позитиви...[smilie25]

Абе ти да не си агент на Борисов?[smilie25]

Автор: boreto   
Дата:   31-05-12 17:57

Това беше към legbapetro
[smile]

Автор: ivodam   
Дата:   31-05-12 17:59

legbapetro: Ти сега проучване за някоя агенция ли правиш, или какво? По повдигнатите велики открития пиша тука от три години насам, и в момента имам поне две активни теми по въпросите на оценка на правителството. Каквото имаш да казваш, заповядай там.

[smilie7]

Автор: Myth   
Дата:   31-05-12 17:59

"бизнесмени" ли им викат на мутрите вече? Няма бизнесмени от ранга на Ганчев, всичките са мутри, заради такива "биснесмени" сме на тоя хал щото такива "бизнесмени" притежават държавата. По другите точки може да се поспори.

Автор: ivodam   
Дата:   31-05-12 18:04

Луджев каза наскоро за тези баш бизнесмени - 99% са ченгета, всъщност бях пуснал отделна тема за това, но малко странно почти веднага тя беше затворена...

[smilie7]

Автор: ejko   
Дата:   31-05-12 18:45

Добре де, а "Ти къщичка за птиченца правил ли си"...[smilie18]

Публикацията е редактирана (31-05-12 18:50)

Автор: OIM   
Дата:   31-05-12 18:45

Човека който разви футбола , аз го помня че влизаше на почивката в съблекалните и налагаше съдиите да свирят 'правилно'

Дата:   31-05-12 19:44

Не съм агент на никоя агенция :-)
Не правя проучване. Щеше ми се да чуя мнение не други хора за това, което ме вълнува. Като го споделя с приятели чувам:
-Аре са мани, за политика няма да говориме.
-Бе те всички са идиоти бе. Все тая.
-Ми аз много харесвам Бойко. Той ми е много симпатичен,каквото прави все ме радва.
-Аз мразя Бойко. При комунистите си беше добре, сега майка ми мизерства с ........... лв пенсия..

и тн. и тн. А тук съм ставал свидетел на готини дискусии и смели мнения!

Автор: ценослав   
Дата:   31-05-12 19:48

Иначе незнам, що така цената на захарта лееееко падна?? И горкият от "Литекс" - имал 100 милиона дългове към банката. Мъка, мъка. Ма много съм щастлив щото имам само 10.000 лева задължения.[smilie6] [smilie6] [smilie21]

Автор: johnny_fx   
Дата:   31-05-12 20:16

Вие си говорете, но това правителство направи най-много за унищожаването на малкия бизнес от всички до сега. Добре го беше казал някой, че по-некадърната част от комунистите дойде на власт.

Честито другари, честито.

Автор: saxon   
Дата:   31-05-12 20:18

Автор: OIM
Дата: 31-05-12 18:45

Човека който разви футбола , аз го помня че влизаше на почивката в съблекалните и налагаше съдиите да свирят 'правилно'

Това го потвърждавам от приятел съдия, който беше заплашван. Друг негов колега пък му беше потрошен магазина на жена му, защото не свири правилно.

Автор: saxon   
Дата:   31-05-12 20:20

Малкия бизнес беше унищожен от голямата криза. И това започна още през 2008-ма. Много ви е къса паметта.

Автор: Mori13   
Дата:   31-05-12 20:20

Това за дребния бизнес е много вярно.

Автор: ценослав   
Дата:   31-05-12 20:39

За какъв дребен бизнес става на въпрос? В търговията ли??? Там големите вериги са виновни. В производството ли? Ми гаражното производство просто няма шанс. Какво се разбира под дребен бизнес? Щото "дребния бизнес" в селското стопанство почна да получава дотации и върви напред. То бизнес само на жъртите плочки не се прави.[smilie7] [smilie7]

Автор: 1vo   
Дата:   31-05-12 20:59

legbapetro, забравил си да напишеш, че вместо да дава пари за чешмички, пейчици, най-скъпи вецове и пр. красотaциЙ, БББ сега ше санира мостове, ни се вижда, ни гявол, да му се чуди човек [smilie23]
Онея да не би да беха прости, та не ги пипнаха 20+ години [smilie8]

Публикацията е редактирана (31-05-12 21:03)

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.