Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Фенове на Момчил Николов?
Автор: ivodam   
Дата:   23-05-12 14:17

Има ли тук фенове на българския писател Момчил Николов? За тяхна информация, в момента в biblio.bg може да се купи много изгодно в електронен вид трилогията "Кръглата риба" за 20 кинта:

Трилогия "Кръглата риба"

Аз си ги купих книгите преди няколко дена поотделно, а сега вече дори ги има в пакет!

Миналата година (а може би беше по-миналата, как само лети времето) прочетох втората книга от поредицата и много ме изкефи. По правило не чета съвременни български автори и това беше за мен една много приятна изненада - автор, който ми е интересно и увлекателно да чета.

Почнах сега първата книга и пак усещам, че ме грабва от първите страници. [smilie3] Ако някой е чел тия книги, ще се радвам да сподели впечатления. Не знам и нищо за автора.

[smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Фенове на Момчил Николов?
Автор: deltalink   
Дата:   23-05-12 14:28

От линка виждам само трилогия на българските пощи ;)

Дата:   23-05-12 14:35

Опитвам се да го коригирам, ма не ще да излезе линкът, що така...

казва ми да го пусна като текст, който препраща, и все тая...

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/ajvx2740.JPG
https://photo-forum.net/static/forum/2012-05/fttn0657.JPG

http://store1.data.bg/tornado/link.jpg

[smilie3] [smilie7]

Публикацията е редактирана (23-05-12 14:35)

Автор: didesignbg   
Дата:   23-05-12 14:39

Трилогия "Кръглата риба"

Дата:   23-05-12 14:40

Мерси, как го накара? [smilie8]

[smilie7]

Автор: didesignbg   
Дата:   23-05-12 14:44

Разкарай експлоръра.
А иначе по темата остави по един интервал пред и зад Трилогия "Кръглата риба". Този пред е важния другия е за визуален баланс.

Дата:   23-05-12 14:45

didesignbg: тенкс :)

[smilie7]

Дата:   23-05-12 16:07

Едно цитатче:

...През 90-та, незнайно как, се бях оказал в Свищов, в някакво студентско общежитие, което по-скоро приличаше на склад за ракия. Ракията пристигаше във всевъзможни кашони от всички краища на родината и даваше криле на младежите, тръгнали да свалят правителството. Всъщност никой на никъде не беше тръгнал. Говореше се за някакви походи до София, но доста абстрактно и неопределено във времето. Лежахме по леглата, слушахме Джон Бон Джоуви, играехме карти и пиехме от сутринта. Единственото, което се виждаше през прозорците, беше гъста и непрозрачна мъгла, която създаваше особено усещане за пълна изолация, безнадеждност и същевременно за уют. Никой не си и правеше труда да излиза от общежитието. Ракията беше предостатъчно и непрекъснато пристигаха нови пратки, а антикомунистическата революцията плавно се трансформираше в сексуална.

Аз, спомням си, бях много болен – висока температура, треска, кашлица. Изглеждах зле и сигурно това беше причината още първия ден едно слабо момиче с къса коса и големи гърди да се лепне за мен. Даваше ми хапчета, хранеше ме с компот и от време на време ме караше да си меря температурата. През нощта ме приюти в леглото си и след като десетина минути слушахме как съквартирантката й на съседното легло се натиска с някакъв невидим и непознат тип, започнахме да се целуваме и опипваме. Правихме секс. Няколко дни по-късно мъглата се разнесе, правителството падна, ракията свърши, аз оздравях, а момичето тръгна на лекции. Единственото, което ми остана като спомен от този период, беше една кафява кожена шапка, която бях купил от някакъв румънец. И досега не мога да си дам задоволително обяснение – как и защо, да му се не види, бях попаднал точно в Свищов по това време.

[smilie7]

Дата:   18-10-12 17:40

От началото на Времето.

От дните на Сътворението.

От бездната на Океана.

От дълбините на Въображението.

Тя идва!

Гигантско око изплува край Флорида [smilie10] [smilie10] [smilie10]

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/cffd9965.JPG
https://photo-forum.net/static/forum/2012-10/xcin6490.JPG

http://www.bulgariasega.com/files/usa_canada/18_10_12_36.jpg

Автор: Wania   
Дата:   18-10-12 17:48

Позачетох цитата, ужас! Как имате нерви да четете подобни глупости!

Автор: Orlin   
Дата:   18-10-12 19:20

Ми за теб глупости, за друг - не.

Попрочетох малко мнения на читатели, май наистина ще си я купя.

Наскоро се замислих, че точно за книги бих давал пари, дори и да мога да ги намеря от денонощния... Филмът се гледа два часа и заминава, музиката още по-бързо, пък и музикантите често предъвкват стари теми. Докато книгата се чете, чете, може и да се препрочита.

Автор: мара   
Дата:   18-10-12 19:23

еее, и ти па се изказа...[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] кажи ся колко пъти си въртял една касетка и колко пъти си препрочитал една книга.

Автор: tonitka   
Дата:   18-10-12 19:33

Интересна ще да е тази трилогия. Заинтригувана съм.[smile]

Дата:   18-10-12 20:05

Маро, сравнително рядко повтарям музиката, която слушам. Причината е, че като слушам втори, трети и т.н. път нещо, което ми харесва, почвам все по-малко да го харесвам.
Изключвам песните, които ми ги пускат по радио, ТВ и т.н. - тях няма как да не ги слушам, но тези които харесвам там ги няма.

В интерес на истината и книгите не ги препрочитам често, но там го няма този ефект.

Автор: мара   
Дата:   18-10-12 20:24

абе не си ми много убедителен ;)

Автор: CyberGene   
Дата:   18-10-12 20:24

Добре, книга препрочитал, музика - не [smilie18]

Автор: diandimov   
Дата:   19-10-12 07:53

Такива истории мога до утре да разказвам.

Това ли е съдържанието и на трите книги?

Автор: vandobrev   
Дата:   19-10-12 11:04

И аз останах приятно впечатлен от книгата когато я четох-много ми хареса
Ето ТУК бях сложил цитат от тази книга тогава към една от моите снимки.[cool]

Дата:   19-10-12 11:40

vandobrev: [smile] [smilie24]

Прочети и другите от трилогията, а също Хашишово масло - на моменти ми идеше да цвиля от кеф. [smilie18]

[smilie7]

Автор: vandobrev   
Дата:   19-10-12 11:41

Задължително [smile]

Дата:   19-10-12 13:59

CyberGene ,
Бе, всеки си има особености. Айде да не те питам с коя ръка си бършеш г... - с лявата или дясната.

Но, нека да използваме темата и за да напишем други български автори, които са ни харесали.

Дата:   19-10-12 14:08

Понеже се заговори и за други автори, за мен единственото четивно нещо в проза, (защото стихове има повече,) от БГ автор, на което съм попадала в последните години, (признавам, че не чета особено много вече,) е Мария Станкова - „Наръчник по саморъчни убийства“.

Дата:   19-10-12 14:58

Wania: Това е по-нормален разговор, на мен тази авторка не ми е позната, но щом ти е харесала и споделяш, ще погледна за какво става дума. Не е хубаво да реагираш така - как може да четете подобни глупости. Ми може. Аз съм човек със земни интереси, обичам хапване, пийване и позакръглени ебливи другарки и такъв стил допада на просташката ми свинска мъжко-шовинистична натура. [smilie18]

[smilie7]

Дата:   19-10-12 15:19

ivodam: От гледна точка на литературата онова е боклучаво. (Ама това е просто мнение!) Употребявайте го, щом ви харесва! Те и цигарите са вредни, че и алкохола.

Дата:   19-10-12 15:45

Ваня: Израснал съм в семейство на литератор, завършил Софийския университет, претендирам да имам добро езиково и литературно образование, и не мога да се съглася, че онова е боклучаво. Не е. Също мнение!! [smile]

[smilie7]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.