Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 БАЙЕРН - ЧЕЛСИ
Автор: Славов   
Дата:   18-05-12 19:52

За кого ще викате ......

Отговори на това съобщение
 Re: БАЙЕРН - ЧЕЛСИ
Автор: TODD   
Дата:   18-05-12 19:54

Ууууууууууууууууууууу............

[smilie5]

Автор: ntonev   
Дата:   18-05-12 19:56

Айдее наште... [beer] [beer] [beer]

Автор: jrr   
Дата:   18-05-12 20:30

Коя ТВ и в колко часа?
Челси [smilie24] /Ама само в случая/[beer]

Автор: kkkolelo   
Дата:   18-05-12 20:31

Като привърженик на Челси посрещам мача спокойно. Ако спечелят ще се радвам за футболистите, защото за някои от тях това е последен шанс.

Ако загубят, хак да му е на чукча Абрамович заради неадекватната му политика и да се меси където не трябва, сменаха се 7-8 треньора !!!, треньора в Челси не е мениджър както прим в Арсенал, Юнайтед, Сити ... Още като купи отбора, имаха шанс да спечелят ШЛ още първия сезон с Калудио Раниери ... На полуфинала загубиха от Бордо !!! [smilie8] , на финала щяха да играят с Порто ... Не можаха да осигурят спокойна работа на треньор и отбор ... Както и сега с Роберто ди Матео администрацията на клуба и собственика се държат високомерно, няма да си ти треньор и т.н.

От друга страна симпатизирам и на завръщането на немския футбол в европейските и световни върхове, макар че едно време като световна сила не съм ги харесвал ...

Forza Azzurri [cool]

Автор: asahi   
Дата:   18-05-12 20:31

Този мач съм го гледаАл.

Дата:   18-05-12 20:41

21,45 по БТВ екшън

Публикацията е редактирана (18-05-12 21:48)

Автор: carl_cox   
Дата:   18-05-12 21:50

ами аз съм за Байерн Мюнхен [smile]

заслужават с играта си да вземат Ш.Лига тази година, пък и едва ли Рибери ще има по-добър шанс за този трофей...той играе феноменално в турнира и определено заслужава купата на свой терен [smilie7]

Челси също скоро няма да имат такъв шанс да спечелят ШЛ, което предполагам ще ги направи нервни и пренавити, с оглед на мега-амбицията на Абрамович да види своите сини шампиони на Европа...а и за час от тима на лондончани, най-вероятно това ще са последни мигове със синята фланела, което допълнително ще вкара адреналин и емоция в играта им...

за мен, мача е твърда 1-ца.

[beer]

Автор: TheOne   
Дата:   18-05-12 22:57

Гулит: Абрамович се надява Челси да загуби финала
Кой ще иска да замени Ди Матео, ако лондончани триумфират, пита холандецът ![smilie5]

Автор: munich   
Дата:   19-05-12 00:00

САМО БАЙЕРН! Трябва да вземем тази купа.

Въпреки това мачът ще е изравнен и много ще зависи от писхическата нагласа. Ако Байерн първи вкарат, няма да изпуснат нещата, иначе нещата може да станат и тегави. И в двата отбора ще липсват ключови играчи!

Дано стане хубав мач! Като не успях да си намеря билет поне изстудявам вече бирата!

Автор: Jim__Beam   
Дата:   19-05-12 00:10

.. Само СИНИТЕ ..... [cool] [cool] [cool]

Дата:   19-05-12 09:52

Честно казано, щом не играе МЮ ми е все тая, ама дано поне стане хубав мач, макар че рядко има такива финали....

Автор: kudra   
Дата:   19-05-12 09:57

Очаквам продължения и дузпи.

Автор: stzz   
Дата:   19-05-12 10:57

Щом не играе МЮ, все едно ми е кой ще падне!
[smilie7]

Автор: kkkolelo   
Дата:   19-05-12 10:58

Автор: TheOne
Дата: 18-05-12 22:57

Гулит: Абрамович се надява Челси да загуби финала
Кой ще иска да замени Ди Матео, ако лондончани триумфират, пита холандецът !
[smilie5]

TheOne, чак пък сега за един тренер ... пак ще го смени ... Май Реал Мадрид смениха 1-2 (Рафаел Бенитес ли, Фабио Капело ли) щото не станали шампиони на Испания, нищо че станаха европейски ... [smilie8] [smilie5]

Аз не вярвам в световната конспирация, но някъде от месец го заподозрях Абрамовича, че продава по този начин, след като в такъв момент в навечерието на финал за КЕШ активно, отново както и с Раниери тръгна да търси треньор ... [smilie10] [smilie5]

Не съм спец в жидо масонството, ivodam не влиза в такива теми, инак би ни обЯснил нещата ... [smilie5] [smilie18] [smilie18]

Автор: ken   
Дата:   19-05-12 11:15

шъ викам за нашите !

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   19-05-12 12:43

И двата отбора са ми симпатични, но имам чувството, че баварският товарен влак ще помете лондонското двуетажно автобусче.

Автор: Тед   
Дата:   19-05-12 13:05

Играх 1:1 на точен резултат в редовното време.
Може да се играе и Х първо и 1-а за Байерн краен.

Накрая ще видим кой какво е пожънал в прогнозите.
При Челси има нещо, и си мисля, че Байерн няма да им е лесно, въпреки че са на собствен терен /огромно предимство!/.

Ще видим дали Монголецът ще изненада Баварията.
Мачът ще е интересен, и от двата отбора няма да играя титуляри, което предполага кроежи, персонални двубои и напрежение.

Малките детайли в тези мачове са най-важни. Ей Дрогба да падне за една дузпа и после гледйате кво става...

Автор: carl_cox   
Дата:   19-05-12 17:28

Тед, проблемите на Челси са повече и смятам, че ще стоят доста затворено, но за разлика от мачовете с Барса, сега Рамиреш го няма...

Дата:   19-05-12 18:21

Айде не остана, че съм приготвил една бутилка домашна ракия от праскови....

[smile] [smile] [smile]

Автор: HP   
Дата:   19-05-12 18:26

По пътя на логиката, Байерн не би трябвало да имат особени проблеми-играят у дома, изглеждат по-добре на терена и най-важното-немски отбор са.
Имат една съществена слабост-предвидими са. Ако не измислят някоя дяволия да изненадат Челси , може и да берат ядове.
Футболът е нелогичен спорт /доколкото може да се нарече спорт вече/ и един финал е най-трудно предсказуемия мач от турнира.
Не съм привърженик на нито един от двата отбора, но някак си си мисля, че Челси ще спечелят с 1:0

Автор: onakava   
Дата:   19-05-12 18:37

kkkolelo, Рафа Бенитеc никога не е бил треньор на Реал Мадрид, поне не в първа девизия - той реално изгря във Валенсия и оттам замина за Англия. Иначе да, Реал смениха няколко треньора, не 1-2.

Автор: Щурче   
Дата:   19-05-12 19:02

Челсиииииииии! :)

Автор: Luxor   
Дата:   19-05-12 19:54

кф е тоя измислен английски отбор[smilie11]

аз казвам:

БАЙАН МÜНШН

[cool]

Автор: showtime   
Дата:   19-05-12 20:02

С толкова много наказания кой ли ще играе за Челси....[smilie11]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.