Автор: ejko
Дата: 06-05-12 21:17
Ами по-скоро, от това което ми казаха клиентите, ми звучи като отбиване на номера, в смисъл, че няма да се ползват, наистина за горещи напитки, няма да се мият в миялна, а по-скоро като рекламни материали.
Иначе в кафето се спряхме на хартиени чаши, от тези с пластмасовите капачета и другата седмица трябва да излязат от печат.
ntonev, твоята фирма само ситото ли предлага или има и някакви чаши, че тези клиенти са пичове, но много зор ще е да се разправяме с една фирма за чаши и с друга за печата.
Иначе ми трябва фирма за контакт, да е изпробвана и да ми обяснят цените, че да мислим дизайна дали да е само логото или ще оцветяваме цялата чаша в кафяво, както са картонените и логото отгоре...
Защото клиентите имат някакви финанси, но на прекия въпрос "колко пари имат за това перо" ясен отговор няма... Надявам се аз ако дам цени и те да формират някакво мнение, защото иначе пак ще работя над 10 варианта и накрая ще се спрат на 11-то нещо, защото цената ще ги насочи в на друга страна...
Абе знаете как е..., няма какво да обяснявам:))) Клиенти да има, да плащат, пък треските за дялане са бели кахъри:)))
Ако има фирма с евтини чаши за отбиване на номера и с готини чаши тип "качество", да видят да харесат ще е най-добре. Понеже с думи качество трудно се рекламира, но видят ли се нещата и става по лесно...
|
|