Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 В търсене на lightscribe запис като услуга...
Автор: pdimitrov   
Дата:   01-02-12 00:30

Здравейте! Щукна ми да си правя lightscribe дискове, но преди време имах глупостта да не дам 20лв повече за такава записвачка и сега търся място, където да предлагат тази услуга. Питах в копи центрове, във фотосинтезата, в няколко компютърни магазина (вече отчаян) - е няма... Та ако знаете къде могат да ми задоволят прищявката, ще съм благодарен да споделите :) Намирам се във Варна ^^

Отговори на това съобщение
 Re: В търсене на lightscribe запис като услуга...
Автор: Androdim   
Дата:   02-02-12 21:38

тук...

Автор: slav4cho   
Дата:   02-02-12 21:54

Брат ми има такава.NEC такъв тип записвачка и никога не сме я пробвали още за наш срам.

Автор: spacewalker   
Дата:   02-02-12 21:54

Може и Label Flash , подобна технология , само че дисковете са сини, не златисти както lightscribe.

Само имай напредвид че самия lightscribe / label flash диск е око ло 3/4/5 лв [smilie22]

Автор: imitev   
Дата:   02-02-12 22:01

Купи си записвачка - 30 кинта струва...

Автор: spacewalker   
Дата:   02-02-12 22:15

Моята е НЕК - и е лейбъл флаш, един диск на най високо качество и зависимост от картинката отнема около 25 - 45 мин., за сметка на това се получава много ефектно [smilie24]

Автор: bozo   
Дата:   03-02-12 00:19

LabelFlash гравира отдолу, върху незаписаното място на DVD диск или върху екзотични синкави дискове, LightScribe гравира отгоре също върху специални златисти дискове. Процеса е тегав, отнема време и разказва играта на записвачката. За сметка на това гравиращите NEC-ове са по 30-40лв, с тях идва и специално Nero 6.1 NEC edition.

Автор: Analgina   
Дата:   03-02-12 00:27

Нямаш ли някой приятел с лаптоп с такава записвачка? Аз имам поне 5, които никога не са ползвали тази "екстра". Доста от тях даже не знаят какво означава надписчето LightScribe на записвачката.

Автор: Diandimov   
Дата:   03-02-12 02:00

И аз не знам. А имам две такива. Какво означава?

Автор: Славов   
Дата:   03-02-12 02:28

Има дискове с жълтеникаво кафяво покритие, което лазера прогаря и се получава изображение. Повечето лаптопи НР са с такива у-ва.
Но аз лично предпочитам на мастиленоструйния принтер, и е цветно, и дисковете са евтини, а и става бързо.

Автор: pdimitrov   
Дата:   04-02-12 21:44

Има си причина да търся услугата, а не да си закупя самото устройство :) В случая са дори три - време, текущо местоположение и липса на настолен компютър. Благодаря на отзовалите се, вече се разбрах с колега от форума, който е готов да запише двата диска :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.