Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Познато, а?
Автор: Императорът.   
Дата:   26-01-12 22:16

...пак последни в обезпокоително нещо...

Отговори на това съобщение
 Re: Познато, а?
Автор: saxon   
Дата:   26-01-12 22:18

Да, така е като са нарушени правата на Бенатова от Бтв, ще изпадаме[smilie18]

Автор: diandimov   
Дата:   26-01-12 22:20

Наплно нормално е когато страната вече 65+ години е управлявана от комунистически режим да има проблеми със свободата на медиите.

[smilie23]

Автор: tricky8600   
Дата:   26-01-12 22:21

Тези да не гледат само рейтинга на БосворТВ

Дата:   26-01-12 22:24

ПП

Като гледам класацията и място на БГ в нея, излиза че свободата на медиите в България е два пъти по- добра от тази в Северна Корея.

[smilie18]

Това какво ли означава?
При положение че в Северна Корея няма изобщо свобода на медиите...

Автор: asahi   
Дата:   26-01-12 22:39

Кои има интерес да слизаме надолу в тази класация? Тези, дето гръмнаха колата на Сашо Диков или тези, организирали охулването на М.Бенатова? А дали не са едни и същи?

Не знам [smilie8]

Дата:   26-01-12 23:37

Освен туй - на последно място по усвояване на еврокинти - макар борисков да ни убеждава в обратното.

Автор: fast_eyebrow   
Дата:   26-01-12 23:40

според мен вината си е в САМИТЕ медии ! Липса на професионализъм и акураност

Дата:   26-01-12 23:41

Оставки!

Дата:   26-01-12 23:41

Ъх по времето на младата думокрация какво беше... как се ядяха взаимно червеният и синият партиен вестник...

после пак стана тоталитаризъм... само че вместо тодоризъм - тимберицовизъм... [smilie8] [smilie8]

Автор: ivodam   
Дата:   26-01-12 23:45

fast_eyebrow: По-скоро долен слугинаж, автоцензура и клиентелизъм... [smilie2] [smilie23]

Дата:   26-01-12 23:49

Натегачи!

Автор: ivodam   
Дата:   26-01-12 23:49

Кой бе, Асахи, кажи най-накрая кой има интерес? Комунистите? Несъмнено! Ми що не се разправи това правителство веднъж завинаги с комунягите, че всички да си отдъхнем и аз да викна веднъж браво бе, пичове! Що бе, а? Ето, сега вече имат цялата власт, какво им пречи наистина?

[smilie7]

Автор: fast_eyebrow   
Дата:   26-01-12 23:50

иводам, нали и аз това казах- липса на професионализъм

Автор: Vassilk   
Дата:   27-01-12 00:21

Не е виновен комунистическия режим, управлявал 45 години, а лайняния, който управлява сега.

Автор: colorit   
Дата:   27-01-12 00:44

Убу де, като има нет + 1 000 телевизионн канала, къв е проблема със свободата на медиите, м? Мчи аз вестник не съм ку....пувал от повече от 10 години, ако чуя някоя ноеина по ТВ или в нета я засичам по още няколко източника. Ква свобода на медиите, кви 5 лева в 2012 година. Кой си иска инфо, си го проверява по няколко "канала". хайде стига измерватели на туй или оноуй. Свободата е в "кратунките" ни ...

Автор: ivjordan   
Дата:   27-01-12 00:56

Според мен, медиите в България са си напълно свободни. Толкова са свободни, че една през друга се натискат да лижат задниците на властимащите. Толкова ги лижат, че ония реализират икономии от тоалетна хартия.
А за лицето Бенатова отдавна съм отказал да говоря...

Автор: colorit   
Дата:   27-01-12 01:01

Иводам, бе в момента имаме толкова голям достъп до информация, че ебем ти медиите - няма меродавни медии вече. Отделен е въпроса кой какво иска да чуе/прочете и по това съди за свободата на медиите [smilie3]

Дата:   27-01-12 01:01

Даже си има медии, специализирани в лъжите. Ако няма новина те си я измислят. Какво писал вестник еди кой си, какво казал френският президент, холандският посланник, Първата дама, вторият асистент режисьор и т.н. Вярно, че не е свобода, а свободия, но си присъстват в съзнанието на определена група почитатели.

Автор: stoyan_5   
Дата:   27-01-12 03:56

Да бе да!
Медиите нямали свобода ...

Къде ако не в България Слави ще се гаври с премиера по телевизията?

Автор: Cristinel   
Дата:   27-01-12 04:12

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: e-mil   
Дата:   27-01-12 05:55

"Наплно нормално е когато страната вече 65+ години е управлявана от комунистически режим да има проблеми със свободата на медиите."

Защо да е нормално? Например в САЩ дето никога не са управлявани от комунистически режим каква е причината?
Ето я оценката за тази година. САЩ имат еднакъв индекс с Румъния. Даже тенденцията в Румъния е да върви нагоре, а за САЩ е обратното.
И са по-зле от Ботсвана, Гана, Салвадор, Танзания, Уругвай, Нигер, Суринам... даже в Папуа Нова Гвинея медиите са по-свободни. [smilie5]

А през 2007 са били 6 места зад Румъния и 11 места зад... Македония? [smile]
Всъщност са зад Македония три години подред.
Какво трябва да се случи, за да си по-зле от Македония дето през 2007 полицията нападна екип на ALSAT-M? И дето през 2006 правителството се опита да завладее частния вестник Нова Македония, което беше определено от International Press Institute като нарушение на конституцията им? [smilie5]

Дата:   27-01-12 07:02

Ми добре.

Само че тези "Репортери без граници" нещо не ми вдъхват доверие. Класацията която предлагаш е ТЯХНА.
Най- вероятно е класация на държавите където са ги били повече или по- малко. А всчки знаем, че репортерите са много прости твари, и боя много често си им е заслужен.

Ето тук намерих класация за свободата на пресата (медиите), която ми се струва по- достоверна.

Ето какво казва по близък въпрос и Wikipedia .

[smilie25]

Автор: e-mil   
Дата:   27-01-12 07:15

"Само че тези "Репортери без граници" нещо не ми вдъхват доверие. Класацията която предлагаш е ТЯХНА."

Ами в линка на Императора данните са именно от доклад "Репортери без граници". И четири минути след пускане на темата ти ни осведоми, че е данните са нормални.
Тоест пак си ръсил мъдрости, без да се запознаеш с текста, нали? [smilie18]

Дата:   27-01-12 07:35

Да.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.