Автор: onakava
Дата: 18-01-12 02:43
Оникса, Оникса...сигурно се знаем, ама не мога да се сетя сега. Във всеки случай Световното по футбол 94 Яйцето гледаше мачовете вкъщи, с Боро, Катето и кой оше - мъгла...нашите ги нямаше, тва си го спомням. Шекито имаше един, с него какво стана?
Бе в самото началото групите бяха 3 - хипари, метали и пънкари, скейтърите и рапърите по-късно се появиха като че ли. На чертички едни такива, малки и невинни, кат гъбки след дъжд за една есен - не мож ги разбере рапърчо ли е, металчо ли е...
Много ми се губят някои персонажи, майтап майтап, ама 20 години са минали, тва 92-93 година някъде, първите талази кичари още...Джигито! Джигита забраихме, фу, секс символа...Грузинеца свиреше на китара, бързата китка. Некромансър им беше групата, хахаха, Дечо беше шефа в сянка. Казака само даваше акъл. Вальо не помня да е свирил, ма може и да е - всички дрънкаха на нещо. А мадото да, ходеше с един приятел и свиреше с Грузинеца и къмпани.
Стамбата беше хипар, сигурна съм, щото една от моя клас ми бълбукаше редовно, та покрай нея. В кафе Гаро май ходеха тогава. Даже миналото лято стана въпрос за него, покрай Ицо от Източни пиеси ма на. Той пък ми се губи като спомен.
|
|