Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Пирамидите се връщат, май
Автор: fast_eyebrow   
Дата:   17-01-12 12:54

Значи, опитвам се да убедя едни аверчета, че ги зарибяват в една пирамида, но не ми вярват. Плъзнала е тука по варненско и се казва SITE TALK и изглежда масово зарибяват хора с някви семинарчета. За мен си е жива пирамидка, попрочетох в нета, има доста противоречиви и съмнителни неща. Някой знае ли нещо?

http://markbit.net/web-communication/social_media_marketing/sitetalk-new-web-reality/

Предлагат им да дадат едни пари, които в следващите щест седмици им се възвръщат 3-кратно и те трябва да намерят нови "кадри", които да дадат първоначалната "вноска" и т.н.
За мен си е пирамида, да не би да греша, щото ги посъветвах да не се занимават

Отговори на това съобщение
 Re: Пирамидите се връщат, май
Автор: CyberGene   
Дата:   17-01-12 12:56

Ми едно време пирамидите си бяха същите. Явно е криза, щом пак се появиха...

Автор: Todd   
Дата:   17-01-12 12:57

Някога от ония пирамидалните познавам един двама де направиха некоя и друга пачка ..

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   17-01-12 12:58

да и аз така си мисля. Идват май все в криза. Във Варна доста хора са безработни в момента. Но мислех, че са отживелица пирамидите, а млади и интелигенти хора с образование се връзват! [smilie10]

Автор: iPonche   
Дата:   17-01-12 12:59

Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава [smilie18]

Автор: Gruyu   
Дата:   17-01-12 13:01

да сте чували/познавате някой циганин да е изгорял пирамидално? аз поне не съм![smilie5]

Дата:   17-01-12 13:02

[smilie18]
Неприятно е, че близки хора могат да се вържат[smilie2]

Автор: Miro__Slav   
Дата:   17-01-12 13:46

Тая измама е стара ма толкова стара печелят организаторите в пирамидата и първите след тях прекъсне ли се се срива [cool]
Докато има балъци ще има и тарикати [smilie5]

Автор: alsash   
Дата:   17-01-12 13:55

.....искате ли да играем на еднА игра: Аз изпращам 5 писма, като ми се връщат с по 5 лв. Изпращачите също пращат по 5 писма, за което получават по 5 лв, ама и на мене по 5...

Автор: navy   
Дата:   17-01-12 14:00

ВНОСКАТА 1500 долара ли е ?

Аз бях в началото на първата голяма варненска пирамида, в която няма продукт, има само пари, руснаци я движеха...

Автор: orlindraganov   
Дата:   17-01-12 14:01

Пирамиди-Фараони

Дата:   17-01-12 14:06

500 евро , но за "играчи" има опция за 2000 евро[smilie18]

Автор: Miro__Slav   
Дата:   17-01-12 14:07

90>91 година чакаха за талони по няколко нощи на опашки и спяха пред офисите на измамниците после рев сълзи [smilie5]

Автор: staev   
Дата:   17-01-12 14:12

Здравейте колеги любители на фотографията!
По стечение на обстоятелствата съм управител от повече от 10 години на една от известните компании на българския пазар, работещи на принципа на Мрежов маркетинг, както и от скоро съм предстедател на Българската асоциация за директни продажби.
Ще бъда кратък и ще ви кажа, че описаната по-горе система е нелегална финансова пирамида. Навсякъде, където ви обещават възнаграждение само за това, че привличате нови хора в схемата, системата, мрежата ила както искате го наричайте, става дума за нелегална финансова пирамида. Подобни схеми са извън закона в повечето страни по света. За разлика от мрежовия маркетинг или познат и като мулти-левъл маркетинг, където възнагражденията се формират от реален оборот на стоки. Ако някой иска да научи повече за тази достъпна за всеки и напълно легална възможност за изграждане на самостоятелен бизнес, без необходимост от инвестиции (но със здрава работа), моля да се свърже с мен на лични.

Публикацията е редактирана (17-01-12 14:13)

Дата:   17-01-12 14:17

Ся, да го блокирам ли, или не? Вие кажете.
Интересното при тези е, че част от структурата им е базирана на принципа на мрежовия маркетинг- предлагат няква социална мрежа и други прости услуги и това е и по официалните им сайтове. Но на тези семинари им предлагат точно тази пирамидална зарибявка.

Дата:   17-01-12 14:18

Стаев, ти си голям хитрец, баце, а[smilie18]

Публикацията е редактирана (17-01-12 14:18)

Автор: boreto   

Пирамидите са безсмъртни. Възраждат се на всеки 15-20 години.
Балъците и тарикатите са в постоянно съотношение. И както споменах на друго място интернет не спомага за намаляване на балъците, а премахва преградите между тях и тарикатите.

.....абе той и Илко Ескенази излезе по ТВ и обясни просто и ясно за какво иде реч, ама много скоро след това го удавиха...[smilie2]

Дата:   17-01-12 14:23

Знам, че това е бизнес за хора без скрупули, но ми беше интересен да го разуча...

Бях в първите 10, които се включиха...
Някои, които се включиха с мен си накупиха след година-две апартаменти, други хлътнаха зле...

Наясно съм, без да се хваля много, с почти всички пирамиди във Варна. Усещам ги отдалеко хе хе хе...

Рискувах 1500 долара за да навляза сред тези хора и да науча някои нови неща. Големи пари се играеха, на едро...
По време на семинарите не се говореха наивни глупости за тенджери, прахосмукачки, застраховки и т.н.
Само за пари! В чистата им и дори необлагаема форма. И съвсем легално успяваха да го направят...
Самата схема на разпределение е проста и желязна, няма скрито покрито - работиш - печелиш, не работиш - не печелиш... Дори сумата си спомням... по 21 750 долара на месец ха ха ха... и не е измислица, някои успяваха да ги направят.
Това бяха хора без угризение на съвестта, чисти бизнесмени, без емоционални обвързвания. И без лъжи.
Костюми, златни часовници и химикални, винаги с усмивка на ръка и винаги с позитивно мислене. И не те лъжат - казват ти го в очите - ти за нас си пари! Ние сме тук за пари! И тези след теб за теб са пари...

Семинарите бяха яко изпипани и добри!
След всеки семинар хора, които не знаеха за какво иде реч до няколко часа намираха 1500 долара и плащаха без да мислят много!

Разбира се аз тази сума сия възвърнах няколкократно във вид на реклама, която прекарах да мине през моята фирма, но те с хора извън пирамидата дори не говореха. Парите, казват, трябва да се въртят между нас. И плащаха... яко.

Такава пирамида за онези времена, преди 15 години май... се насищаше за 2 до 3 години за град като Варна... За това време първите 50 ставаха богати. Неприлично богати. Тези, които можеха и обичаха този бизнес....

Аз го разбирах, но не можех да го практикувам. Кристално ясен ми беше, но ставаш друг човек, с друга съвест и други ценности, не знам, никога не ми е вървяло в тези неща. Печеля само с труд... съдба [smilie7]

Първата пирамида, която тръгна от Варна беше 5 лева в плик.
През всички минах, не да спечеля, а за да се докосна до тази машина...
Застраховки, цептер, рейнбоу, картови системи, една от системите за отстъпки във Варна дори аз я съсздадох, Виста карт... работи година и нещо...
M&I Холдинг с фараонката Красимира Данаилова... беше ми шефка година-две..
Оцапал съм се с всички варненски структури, няма лабао...

Изобщо Варна е такъв град, въздуха, почвата, атмосферата... предразполага за пирамиди...

Автор: IvoZafirov   
Дата:   17-01-12 14:24

Преди 5-6 години един се опита да ме вкара в подобна схема. Ма не му се вързах на глупостите.

Дата:   17-01-12 14:30

....Красимире...гордееш ли се или просто те е срам?

Автор: didesignbg   
Дата:   17-01-12 14:30

Хаха, Варна, не съм си и мислел за друг град.[smilie18]

Автор: Analgina   
Дата:   17-01-12 14:34

Стаев, той и мулти левъла е пирамида, ама ти се мотат и някакви боклуци из ръцете.

Дата:   17-01-12 14:36

Алсаш, от какво да ме е срам?

Споделих, че съм запознат...

О, да, забравих, че имам вземане даване и с прословутият директен маркетин по онова време...

Движеше го един Данчо, от Rhino International... голям хитрец [smilie7]

Автор: ROM   
Дата:   17-01-12 14:44

...цептер, рейнбоу,...

Морски, къде намеси в тази схема Цептер и Рейнбоу?
Уж си врял и кипял, а не различаваш пирамида от мулти-левел маркетинг MLM.

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.