Автор: navy
Дата: 17-01-12 14:23
Знам, че това е бизнес за хора без скрупули, но ми беше интересен да го разуча...
Бях в първите 10, които се включиха...
Някои, които се включиха с мен си накупиха след година-две апартаменти, други хлътнаха зле...
Наясно съм, без да се хваля много, с почти всички пирамиди във Варна. Усещам ги отдалеко хе хе хе...
Рискувах 1500 долара за да навляза сред тези хора и да науча някои нови неща. Големи пари се играеха, на едро...
По време на семинарите не се говореха наивни глупости за тенджери, прахосмукачки, застраховки и т.н.
Само за пари! В чистата им и дори необлагаема форма. И съвсем легално успяваха да го направят...
Самата схема на разпределение е проста и желязна, няма скрито покрито - работиш - печелиш, не работиш - не печелиш... Дори сумата си спомням... по 21 750 долара на месец ха ха ха... и не е измислица, някои успяваха да ги направят.
Това бяха хора без угризение на съвестта, чисти бизнесмени, без емоционални обвързвания. И без лъжи.
Костюми, златни часовници и химикални, винаги с усмивка на ръка и винаги с позитивно мислене. И не те лъжат - казват ти го в очите - ти за нас си пари! Ние сме тук за пари! И тези след теб за теб са пари...
Семинарите бяха яко изпипани и добри!
След всеки семинар хора, които не знаеха за какво иде реч до няколко часа намираха 1500 долара и плащаха без да мислят много!
Разбира се аз тази сума сия възвърнах няколкократно във вид на реклама, която прекарах да мине през моята фирма, но те с хора извън пирамидата дори не говореха. Парите, казват, трябва да се въртят между нас. И плащаха... яко.
Такава пирамида за онези времена, преди 15 години май... се насищаше за 2 до 3 години за град като Варна... За това време първите 50 ставаха богати. Неприлично богати. Тези, които можеха и обичаха този бизнес....
Аз го разбирах, но не можех да го практикувам. Кристално ясен ми беше, но ставаш друг човек, с друга съвест и други ценности, не знам, никога не ми е вървяло в тези неща. Печеля само с труд... съдба
Първата пирамида, която тръгна от Варна беше 5 лева в плик.
През всички минах, не да спечеля, а за да се докосна до тази машина...
Застраховки, цептер, рейнбоу, картови системи, една от системите за отстъпки във Варна дори аз я съсздадох, Виста карт... работи година и нещо...
M&I Холдинг с фараонката Красимира Данаилова... беше ми шефка година-две..
Оцапал съм се с всички варненски структури, няма лабао...
Изобщо Варна е такъв град, въздуха, почвата, атмосферата... предразполага за пирамиди...
|
|