Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Един друг поглед за ...България
Автор: TODD   
Дата:   14-01-12 02:23

Тук

Чия ли е тази държава ?????

На гадният премиер , на правителството,на депутатите или на тия де са я напуснали ????

Или на ония де нишо хубаво не виждат в нея ????

Или на ония де не знаят за какво точно са на тази земя ....

Иначе .... това е моята държава . Без големите далавери ,инвеститори и самоунищожителният бизнес навсякъде и на всякаква цена ...

[cool]

Аре вие сте ся ....... [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Един друг поглед за ...България
Автор: princess_lia   
Дата:   14-01-12 02:32

Тоде, защото смесваш държава и страна?

Автор: TODD   
Дата:   14-01-12 02:33

Държавата това сте вие !!!

[smilie5]

Автор: Miro__Slav   
Дата:   14-01-12 02:38

Тоде кой са тия вие [smilie21] [smilie8]

Автор: norman-kuk   
Дата:   14-01-12 02:53

Така е, понеже съм в тоя бизнес научно-документакния ....ние ходим да правим филми за други държави ГОЛЕМИТЕ държави правят за нас - сбъркана работа

Автор: evelinster   
Дата:   14-01-12 02:54

Todd сипи по още едно джакче, и
не се връзвай.

Автор: mildol   
Дата:   14-01-12 04:31

Благодаря Todd[beer]. Различна гледна точка,но е интересно и хубаво филмче[smilie24]

Автор: Svetlio70   
Дата:   14-01-12 07:45

Филмчето е супер.

Автор: ценослав   
Дата:   14-01-12 09:04

"Много родини има в света,
много долини с чудни цветя,
ала го няма пълният с блян,
с песен хайдушка роден Балкан".

[cool] [cool] [cool] [beer]

Автор: boreto   
Дата:   14-01-12 09:56

TODD [smilie24]

Автор: bleuetoile   
Дата:   14-01-12 10:32

Ихааа!!! Тодд, много красиво, и аз се поразходих да видя хубости с тез германчета[thankyou]

Автор: мара   
Дата:   14-01-12 10:44

ааа, тва филмче вече го качваха оня ден ;))
и да, ако се понапънем да сме "държава" поне 5% от всичките й членоразделни обитатели на страната, току виж се получило

Автор: iPonche   
Дата:   14-01-12 10:54

Напъването не е ли повод да се извърши една по-друга физиологична нужда...[smilie8]

Автор: kkkolelo   
Дата:   14-01-12 10:55

Автор: bleuetoile
Дата: 14-01-12 10:32

Ихааа!!! Тодд, много красиво, и аз се поразходих да видя хубости с тез германчета
[thankyou]

И аз бих се поразходил с някоя германка ... [smilie5] [smilie18] (баси, как звучи ... германка [smilie5] )

Маре брой ме в 5-те %, бих се напънал [smilie24] [beer]

Автор: bleuetoile   
Дата:   14-01-12 11:04

[smilie18] [smilie18]

Дата:   14-01-12 11:26

е, напъването служи за разни неща. вкл. за поместване на планини [smilie5]

Автор: ovcharcheto_kalitko   
Дата:   14-01-12 12:04

"Тази държава никога няма да се оправи!" - разправя един и пали цигара под знака забраняващ пушенето.
"Тази държава никога няма да се оправи!" - казва друг, коментирайки как го спрял катаджия за превишена скорост и се наложило да му даде 20 лева рушвет, да не му пише акт, щот точките намаляли, ама той бурзал, за това превишил скоростта.
"Тази държава никога няма да се оправи! Оня ден един ме изпя на горските, че съм хвърлил срекме в язовира." - казва трети.
"Тази държава никога няма да се оправи! И да гласувам и да не гласувам - все тая. Ебал съм го, няма да гласувам. Те си взимат големите заплати, а аз не мога си намеря работа. Щот едно време ме изключиха, че не ходех на училище, а сега ми искат образование." - казва четвърти.
"Тази държава никога няма да се оправи. Вчер санъчните ми писаха акт, че не съм пуснал касова бележка."

И други подобни. Някои избират лесния път - отиват в друга държава, и пак - "Тази държава никога няма да се оправи!"

А кой бе, аланкоолу, искаш да оправи тази държава? Някой да я оправи, после ти на готово? И как искаш да се оправи, когато ти самия не спазваш дребните на пръв поглед правила? И как икаш да се оправи, когато детето ти вижда какво правиш, а ако те пита защому отговаряш: "Е, една цигара само."; "Бързаме, детето ми, а иначе ще ми вземат книжката и няма да мога да те возя." Правилно са казали хората. Оправданието е като задника, всеки го има. И ако почнем от дребните неща, има шанс. Да не обвиняваме учителя, че е оставил детето на поправителен,, щот то получило нервно разстройсто от това, нищо, че то, детето, нашето слънчице, вместо да учи предпочита да играе на компютъра, не ходи на училище и вика "Даскала е кретен. Писа ми двойка." Ако тези дребни неща се пооправят, тогава има надежда.
Иначе да, страната ни е прекрасна.

Дата:   14-01-12 12:29

Беше и по-прекрасна преди време, сега е само прекрасна [smilie8] Това аланкоолу някак си ми е много познато ...[smilie8]

Дата:   14-01-12 13:03

държавата е в ролята на мръсна, бедна и грозна бабушкера, дето никой не иска да се прежали да я оправи. само тръскат квото останало из чекмеджетата и джобетата [smilie18]
а па никой не знае, и не ще да се сети, че кат се намери кой да почне да я оправя системно, мое отдолу да лъсне СТРАНАТ, като с магарешката кожа [smilie5]
ама ако земе някой да се прежали, после убавицата под магарешката коже ще искат да я плодоползват сички.[smilie21]

Дата:   14-01-12 13:09

Тази държава ще се оправи, когато повече хора се понапънем и влезем понякога в нелицеприятни сблъсъци ...

... като мен преди малко, наблюдавайки двама тинейджъри на детските люлки да пушат и да си менкат цигарата ... и когато запалиха целия кибрит и го пуснаха на специалната настилка и платмасовата люлка им се развиках ...

... когато едно бичме блъскаше и напъваше по страничния прозорец на съседската тераса в 22:30 с намерение да проникне противозаконно [smilie5] ... не му позволих ...

... когато настигнах на светофара с колелото водача, който си изхвърли пълния пепелник в движение през прозореца ... и му направих остра забележка ...

[smilie3] [smilie7]

Дата:   14-01-12 13:09

Марооо ма мнооо от рано почна с тия питиета мари спри се двечера със салатката [smilie5]

Дата:   14-01-12 13:17

ама ако земе някой да се прежали, после убавицата под магарешката коже ще искат да я плодоползват сички.

На сутринта пича се събужда с глава натежала от алкохола и вижда едно бабе надвесено над него и ухилено да фъфли:
- Ша та изям бе шлядур! [smilie5] [smilie18]

Дата:   14-01-12 13:32

е, па затва сме така... и аз няма да я оправям [smilie18]

Автор: biso   
Дата:   14-01-12 21:52

благодаря за филма.
много добри кадри

Автор: rising   
Дата:   14-01-12 22:04

TODD [smilie24]
http://www.youtube.com/watch?v=HmzvhvHhWwA

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.