Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 "Генератор на Райф"
Автор: 2nYo   
Дата:   10-01-12 18:44

Що за чудо-машина е туй, има ли "нещо" в него, има медици, и учЕни тука, моля да си изкажат мненията, и спецове, и лаици,попрочели , или попреживяли !
Да купувам ли, да правя ли, или да не се занимавам ???
Ха Наздраве [beer] !

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: tvk75   
Дата:   10-01-12 19:02

http://www.electroherbalism.com/Bioelectronics/RifeBare/

http://www.electroherbalism.com/Bioelectronics/RifeBare/Resonant%20Light%20PERL.htm

има много неща изписани по случая

Публикацията е редактирана (10-01-12 19:06)

Re: "Генератор на Райф"
Автор: мара   
Дата:   10-01-12 19:10

не мисля, че която и да било от съвремените версии има много общо с оригинала на райф. не знам дали си запознат с историята около него. в софия се твърди, че имало някъф човек, дето бил направил и го ползвал. ама аз не съм чула нито един човек да каже, че работи ефективно.

Автор: asahi   
Дата:   10-01-12 19:59

Чакам да го изпитат във Варна и тогава ще си го турна. Засега си джиткам на колайдерче. Смених му маслото скоро по инструкция. Едвам разччетох кво е писал китаецът.

Автор: stoyan_5   
Дата:   10-01-12 20:07

Темата не е шега.
Раиф е бил велик, но и той като Тесла е прецакан от обществото ...

Автор: ценослав   
Дата:   10-01-12 20:12

Помноте ли филма с Щирлиц. Та в една от сериите го гледах /Щирлиц де/, че турга некви нацепени дърва в багажника на "мерцедеса". Тогава мислех, че си кара дърва за камината. Ма не било това. Колата била с няксъсък "Гас генератор" ли, що ли??? Още ми е интересно кво представлявал този мотор. [beer]

Автор: lumix   
Дата:   10-01-12 20:21

"Превръщането на твърдите горива в генераторен газ се нарича газификация. Газификацията се извършва при висока температура в специален уред генератор
Генераторът представлява пещ,в който изгарят дървата. Той се състои от два цилиндъра външен и вътрешен,направени от специална ламарина ,която издържа на високата температура и не се разяжда от киселини ,на въздействието на които е подложен вътрешния цилиндър при изгарянето на горивото. външният цилиндър е по широк ,долния му край се затваря с дъно, над което е закрепена скара.На този край има и няколко отвора (люкове) които служат за почистване и проверка на генератора.През горния край е вкаран вътрешния цилиндър.В горните краища двата цилиндъра се затварят с капак който се затваря плътно.От този край излиза тръба която се свързва със филтъра.Вътрешния цилиндър завършва в долния край със стеснена част която образува пещта на генератора.Около пещта се намира камерата за въздух. Тази камера се свързва с пеща чрез няколко отвора (дюзи). Чрез един от отворите,камерата за въздух се свързва с атмосферата.Този отвор се затваря с клапа ,която се отваря само на вътре и не позволява на газа да излезе в атмосферата.
Филтърът за грубо пречистване служи за пречистване на газа от прашинки ,водни пари и др.
Охладителят служи за охлаждане на газа до 40-50'C и за отделяне на течностите смесени с газа.
Филтър за фино пречистване служи за пълно пречистване на газа от най дребните прашинки и за изсушаването му.
Вентилатора служи да създаде въздушна струя по цялата уредба на генератора,за да разпали дървата в пещта.
Смесителя служи за смесване на генераторния газ с въздух.

Автор: krist   
Дата:   10-01-12 20:24

аз па си мисля, че въпреки, че най-вероятно на Райф и подобни откриватели да им е попречила бялата мафия, може това да има и някакъв позитивен смисъл по отношение на това, че болестите не се появяват случайно, а искат човек да промени нещо в себе си и всякакви готови формули би трябвало да са по-скоро подкрепящи процеса на излекуване, а не панацея, на която да се разчита изосновно. рабира се т'ва не оправдава самата фарма-мафия, която пък най-много работи в тая посока с готовите формули..

Автор: digitalsolutions   
Дата:   11-01-12 08:41

в спиралата има книгите му, проче ти ги със съвременните средства на електрониката всеки радио-любител множе да сглоби подобно уредче, друг е въпроса колко ще е ефективно....

за да направиш нещо трябва да разбереш как действа и да приложиш принципа, а не механично да се повтаря...

Дата:   11-01-12 08:48

ами то проблемът е, че всъщност основните книги и прототипите са унищожени. и никак не е просто уредчето. не искам да се изказвам особено компетентно без да съм вътре в нещата, ама самият микроскоп е в дъното на нещата, а той е бил чисто оптически, невероятно сложен, плод на дългогодишен труд и на схемата "проба-грешка". позволявал е да се наблюдават живи вируси и да се измерва честотата им на трептене, която е съвършено различна за всеки. това не можело да се случва с електронен, казват. моля, не приемайте буквално и насериозно опита ми да се обяснявам по не съвсем ясни за мен теми [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   11-01-12 09:22

Аз всъщност съм доста понапреднал в тази материя.
Направих си уред, който доже да се свързва и с компютър.
Командите на уреда се поемат от програма Frex16.

Програмата има различни честоти и времетраене за различни заболявания.
Тя е плод на десетилетия проучвания на учени и медици от цял свят.
Програмата има възможност за добавяне на дейта база.

Дано не се налага да я ползвам за сериозни неща.
Засега си лекеваме настинки и хрема ...
Според мен има ефект.

Download FreX16

Има доста проста приставка за ползване на програмата от компа.
Ако има интерес бих я постнал ...

Автор: itilien   
Дата:   11-01-12 10:01

Чета една много интересна книжка - "Псевдонауката" се нарича. Препоръчвам я на всеки, пък дано това помогне за повдигането на общата грамотност и логическото мислене.

Дата:   11-01-12 10:03

И аз четох една интересна книжка - "Невежество" се нарича. Препоръчвам я на всички, пък дано помогне за прогреса ...

Дата:   11-01-12 10:03

итилиен, и аз, а и повечето хора имат зад гърба си разни опити, които само доказват триумфа на мерака над разсъдъка. затова съм сколонна да се съглася и без да я чета [smilie18]
не може да се мине само със занаятчийската част от науката. оня човек е дал 30 години от живота си, за да направи нещо. бил е номиниран за нобелова награда, доколкото си спомням...е, не мое някой да го изпраска за 5 мин.

Дата:   11-01-12 10:06

Който счита, че темета е безполезна, моля да не участва и спами ...
[thankyou]

Дата:   11-01-12 10:11

Стояне, как напредна в тая материя, четейки псевдонаучни статии в нета и правейки генератори ли? Имаш ли някаква база от изследвания или караш само на личен опит с хрема и настинка (които така или иначе си минават сами )

ето и ревю на книгата

http://www.knigolandia.info/2011/09/blog-post_09.html

Автор: belia   
Дата:   11-01-12 10:12

хм, интересно звучи. Стоян, какво по-точно представлява уреда, който закачаш към компютъра?

Дата:   11-01-12 10:19

е, итилиен, така кат се зачетох в ревюто, с тая книга прибързах да се съглася [smilie18]

Дата:   11-01-12 10:23

Моят уред е доста сложен.
В него имам собствен генератор с няколко честоти и отделно интегрирана приставка за компютър.

Приставката е доста лесна за изпълнение и може да бъде направена от всеки. Схемата е обикновен най-прост усилвател.
Резистора 200 ома може да се замени с кондензатор около 10uF. 2К може да се замени и с по голям , например 47К. Все пак работи добре и с написаните параметри. Захранването е от порядъка на 15 - 18 волта и на практика минава през светодиода и резистора 1 К . При такова захранване , дори и да е 35 волта, пак няма как да се претовари каквото и да е в схемата и да изгори. Изходния усилен по напрежение сигнал се взема от колектора посредством кондензатор . Тока е нищожен ~ 1,2 мА. Не е нужно усилване то ток или мощност. Нужни са само напрежителни импулси със съответната честота. Изкривяването на изходните импулси при контакт с тялото е нищожно а доволните клиенти са доста добър показател че схемата е работоспособна. Използвам най-малките транзистори за целта, а мощни не са необходими.

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/gdnb3555.JPG
https://photo-forum.net/static/forum/2012-01/qbtu7860.JPG

http://photo-zona.net/images/user14573/album23372/large/1326268363_xkch4216_Zapper_teofilius_1.jpg

Дата:   11-01-12 10:27

Видео за неверниците

Както казах, разработчиците на Frex се занимават с експерименти и опити от десетилетия и имат доста добри резултати.

Грешка е да се сравнява запера с генератора на Раиф.
Взаимствана е само една идея, която няма пълно покритие но върши някаква работа ...

Дата:   11-01-12 10:31

видеото е за запера.

Дата:   11-01-12 10:35

Да за запера.
Frex е просто усъвършенстван запер с компютърно генериране на импулсите /според заболяването/ и управление на времето необходимо за приложение ...

Дата:   11-01-12 10:36

значи няма нищо общо с генератора на райф.

Автор: Todd   
Дата:   11-01-12 10:38

С кви сигнали бачка това ??? Правоъгълници , триъгълници или синусуида ????

Или трябва да се превключват ???

Дата:   11-01-12 10:38

маро, ревюто не е важно, важно е съдържанието на книгата. Там се набляга на обясненията що е то научен метод за доказване на дадени твърдения, как се провеждат експерименти, кога можеш да им вярваш и кога не, как могат умишлено или несъзнателно да се компрометират изследвания, как се разпознават псевдонаучните твърдения, що е то плацебо ефект и т.н.

Стояне, колкото и сложна схема да направиш, ако ще и микроконтролер и сложна програма да напишеш, това няма да промени същността на нещата. А именно, че няма научни данни, които да потвърдят работоспособността на метода. Пък ако случайно има, можеш да ги пуснеш (ама истински изследвания с описана методология на експеримента)

първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.