Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Моля не ми давайте за пример българите !
Автор: TheOne   
Дата:   04-01-12 13:04

[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Моля не ми давайте за пример българите !
Дата:   04-01-12 13:05

http://neverojatno.wordpress.com/2012/01/03/cameran/

Автор: fast_eyebrow   
Дата:   04-01-12 13:07

"Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с дей- ствително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно. Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици. Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна. Всеки, който отказва да приеме написаните пра- вила трябва да напусне този блог незабавно.
Авторите на блога НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финасови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация. Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права. Използването на материали от този блог става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на блога ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица."

[smilie3]

Дата:   04-01-12 13:10

Хаха....да не се разпространява...то навсякъде я има постната в *ибания фейсбук

Автор: bleuetoile   
Дата:   04-01-12 13:11

Из коментарите под статията: "Абсолютно вярно, само дето няма начин да го е казал Камерън. Отличен на автора за статията" [smilie21]

Автор: asahi   
Дата:   04-01-12 13:52

Напафюмирана лъжа. Май чалгарките дават повече.

Автор: kaiser.soze   
Дата:   04-01-12 13:53

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

ся здравите сили ше го опровергаят [smilie18]

Автор: Orlin   
Дата:   04-01-12 20:17

Не ви ли омръзна?
Тези писания всеки път звучат по един и същи начин, написани са нескопосано, очевидно от един и същи човек и са популярни единствено защото казват неща, които тълпата иска да чуе. Независимо дали са верни или не.

Автор: lumix   
Дата:   04-01-12 20:24

Orlin [smilie24] ...абсолютно съгласен!

Автор: Navy   
Дата:   04-01-12 20:36

Намирисвам нова мода [smilie18]

Автор: djogata   
Дата:   04-01-12 20:42

Нейви разбрал-недоразбрал както обикновено. Докато го намиришеш, то вече излезе от мода бре, морски! [smilie18]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   04-01-12 20:45

Той в момента е планински бе Джога! [smilie5]

Автор: J0R0   
Дата:   04-01-12 21:32

За разлика от тия измишльотини, ще цитирам едно истинско изказване на Иван Кръстев:
В началото на 90-те Европа се чудеше как България да я направи като Гърция. А днес Европа се чуди как Гърция да я направи като България.
[smilie24][smilie24][smilie24]

Автор: Diandimov   
Дата:   04-01-12 21:33

Оня ден бяхме в някаква дискотека с едни българи... Умрях от срам.
Какви ли не простотии се правиха. Имаше няколко мексикански и бразилски тарамбуки, и бяха по- на ниво хората.

По едно време взеха да се натискат на едно канапе, чак секюрити дойде да ги разтървава.
Щях да потъна в земята от срам.

Автор: vassilk   
Дата:   04-01-12 21:38

Орлине, а кое е вярно?

Автор: Orlin   
Дата:   05-01-12 00:54

Какво значи вярно?
Вярно е, че слънцето изгрява от изток. Ако изток по дефиниция за теб е това, което е за мен. Щото може и да не е.

Ако един човек е останал без работа, колкото и да го убеждаваш, че икономиката укрепва и се развива, той казва, че е зле. Ако един човек печели добре във времена на криза, колкото и да го убеждаваш, че нещата са зле, той казва че е добре.
Парадоксът е, че и когато един човек живее по-добре от преди, може да му се струва че е зле по чисто психологически причини. Примери много.

Това, което не ми харесва във тези писания, е че те са силно изкривени. Играе се на тънката струна "Вие сте чудесни и други са виновни, че не сте богати и красиви" Виновни са политиците, САЩ, евреите, циганите, корпорациите, банките, Мадона, съседа от горния етаж и хорът на съветската армия. Само да не сме ние.

Автор: arakiss   
Дата:   05-01-12 01:15

Orlin [smilie24]

Автор: pif   
Дата:   05-01-12 01:35

Орлине,
аз съм добре. Нашата фирма е зле като цяло но се крепим. Аз си взимам заплатката и не мрънкам на шефа, че не ми стига.
Обаче край мен много хора фалираха. Къде с малки бизнесчета, къде с по големи. Ето днес конкретно на един приятел банката му взима сервиза. Съдия изпълнител му е запорирал и другата фирма която се занимава със земеделие и пича остава без трактори и инвентар. Държавата не е плащала на основния му клиент който му крепи един от бизнесите и клиента му не му е плащал на него. Държавата бави плащанията с повече от година. Въпреки, че работата е свършена и протоколите са подписани.
Обаче човечеца не може да плаща кредита, нито заплатите защото и за сервиза няма работа. Тъй като и жилището му е част от сервиза сега се оказва на улицата. Преди 2 години имаше 50 човека персонал, това лято имаше 15 а сега декември имаше двама. Нещата са цветущи. Много от клиентите му си отказаха поръчките поради липса на средства. Иначе - да, бизнеса се развива.
Кой бизнес смея да попитам? Тоя който е дотиран от чуждестранни фирми. Да, големите чужди фирми няма да затворят представителствата си защото могат да си позволят да плащат някакви пари известно време и да са на загуба.
Каквото и да ми говорите народа масово обеднява. Масово фалират фирми и се затварят магазини. Малко са тези които са добре и се развиват.
Каква е причината - няма да коментирам. Но трудно ще обясниш на сития, че има и гладни, и че гладните стават все повече. Според сития - като е гладен гладния - ами да яде.

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   05-01-12 02:38

Не знам, не го четох тоя текст, щото изненадата щеше да е нулева. В една скорошна тема asahi пусна средна заплата от 679лв. или нещо от сорта. За мен това, а дори и 700лв., е минималната в момента. Защото минимална е тая, която ме крепи от 1-во до 1-во число, барабар със сметки и други екстри, като храна дрехи и прочее цивилизация. Всичко под тия кинти е социална гавра и геноцид, и не ми дреме на шушона от статистика, НАП, НОИ и целият пропаганден буламач, който пробва да ме убеди че не е баш така живият живот.[smilie21]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   05-01-12 03:24

и на мен не ми ги давайте за пример [smilie21]

Автор: sugargogo   
Дата:   05-01-12 03:32

Азахи това точно за теб е писано[beer] [beer] [beer] и за цензурата дето я налагате тук с админите[beer] [beer] [beer]

Автор: Diandimov   
Дата:   05-01-12 04:20

Аз още 2001 си правех 700+ лева, и ми беше мизерно.
Не съм бил женен, деца, кола не съм имал, нито цигари съм пушил.

Но бензина беше лев и малко.

Сега не знам за какви средни или минимални от 6-700 говорите, но истината е, че това са парите за ДВА дни.

Аз лично, ако се върна в БГ, не бих бачкал за по малко от 400 лева.
На ДЕН.

Автор: Cristinel   
Дата:   05-01-12 04:29

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: MarinY   
Дата:   05-01-12 06:26

Е-е, Димов, тоя път малко се поизхвърли!
[beer]

Автор: TODD   
Дата:   05-01-12 06:31

На мене пък никой ми не дава никаква заплата ... кво ша правя не знам.

Глад .... мори добитъка .

[smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.