Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За рекламите в киното (хейт)
Автор: CyberGene   
Дата:   21-12-11 00:24

Да пусна последния си хейт за деня и да си лягам спокойно [smilie18]

Значи отидохме да гледаме новия Шерлок Холмс, щото предния много ни хареса. Не е лош филмът, но старото беше по-добро. Както и да е, за друго е темата.

Значи 18 минути преди филма имаше реклами, при това половината поне на някакви тъпи български банки, кредити и прочее мизерия. Което не пречи да ми искат по 14 лв на билет, щото предпремиера, раз'иш ли. Ква е тая работа бе, що някой хем ще ми взима пари, хем ще ми и пуска реклами, бе аланкоолу? [smilie9] Значи като си плащам за филм, искам филмът да почва веднага. Като ще ми пускат реклами, да е за без пари... [smilie23]

За пореден път се убеждавам, че Замундата е истината. Ще ги научи тя на някои работи, ама ще е късно [smilie23] Не съм на зор, мога да почакам 2-3 месеца за HD-рип, без реклами в началото.

Що не пускат рекламите в края на филма, а? [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: За рекламите в киното (хейт)
Автор: asahi   
Дата:   21-12-11 00:26

Ти, Моше, що не влизаш по-късно? Да не изтървеш рекламите?

Дата:   21-12-11 00:27

Откъде да знам кога ще почне точно филмът? [smilie18]

Дата:   21-12-11 00:29

Праелно - дал си пари и реклами да гледаш.

Дата:   21-12-11 00:30

[smilie18]

Автор: SLR   
Дата:   21-12-11 00:31

По лошото е когато Софийска Вода ти праща спам[smilie8]

Автор: Knartist   
Дата:   21-12-11 00:34

Аааа, тук не съм съгласен, реклами не раклами, киното си е кино... зависи от филма де, ама примерно 300 от замунда... мани, има си нещица, дето трябва да си се гледат на кино, независимо от всякакви дивотии... ае не се прави на примадона и ти [smilie25] [beer]

Автор: navy   
Дата:   21-12-11 00:34

Моята замунда е без реклами [smilie18]

Дата:   21-12-11 00:37

Бе да ти кажа може да съм се извратил, ама от HD-рип на хубав монитор картинката ми седи по-остра и с по-хубави цветове, отколкото в киното [smilie18] Не ти се смеят някакви селяци около теб в най-неподходящи момент, не звънят телефони, смс-и, не ти плюскат пуканки нон-стоп.

Истината е в това, което направиха Епъл и което дори вече го има и за България - HD-филм под наем от айтюнса, струва 3-4 Евро, за съжаление не са с български субтитри, иначе с това качество и на такава цена съм мега навит да си го гледам вкъщи на голям монитор или на телевизора [smilie24]

Дата:   21-12-11 00:39

Когато Софийска Вода ти праща спам се нарича кросселинг. Мани, ами ние ги научихме печатарите на този номер. Нали се сещаш 4 от 5 листчета със сметки в пощенската ти кутия на какви машини се бълват?

Дата:   21-12-11 00:44

На кино нито е по качествено, нито по удобно... виж, по гъгнещо и миризливо - да [smilie5]

У дома си е най добре...

Автор: bairi100   
Дата:   21-12-11 00:46

Истината е,че масовия платец му се подава инструмент за подухване отвсякъде[smilie18]

Дата:   21-12-11 00:46

Емииии... може да е до техники де... моите вероятно по-скромни... ама не случайно споменах баш 300 - гледал и вкъщи, ама онез 3 прожекции в кино са ми "по-така"... може и защото ми е останало нещо още от детството... все едно да си гледаш Междузвдните по талавизоро - еми, не е същото...

Дата:   21-12-11 00:49

Аз по принцп съм си примадона и си излизам от киното, като не ми харесва някой филм в първия един час, което се случва в кажи-речи 9 от 10 случая, затова финансово не ми е изгодно да ходя на кино [smilie5] И при това положение представи си, навивам се да гледам филм, да дам пари като за предпремиера и да бързам уж да не изтърва филма, пък накрая седим 18 минути и тъпеем пред екрана. Че то по телевизора рекламите са по-кратки [smilie8]

Публикацията е редактирана (21-12-11 00:50)

Дата:   21-12-11 00:54

То ТВ дори има начин да си превъртиш рекламите...

А ходенето на кино семейно не е икономически изгодно, минимум с 80 лева олеква едно 4 членно семейство [smilie7]

А у дома е без пари и по готино дори [cool]

Автор: Miro__Slav   
Дата:   21-12-11 00:55

А има и друга истина всяка реклама която ни я пробутват къде ли не било то с пари или без я плащаме пак ние [smilie18]

Дата:   21-12-11 00:56

Са остава да кажеш, че и на 300 си си тръгнал и съвсем шъ тъ низвергнЪ... а ужким беше светски хуманист [smilie18] [smilie25]

Тамън юнаците пуснаха ей това - The 30 best facial expressions of “300″

Епа, искам си го на гоуем екран [thankyou] [beer]

Автор: Славов   
Дата:   21-12-11 00:57

[smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Бре то едно време, преди 10.11 прегледите бяха по-кратки ....

Дата:   21-12-11 00:59

Славов [smilie18] [smilie18] [smilie18] спомени спомени хахахахяаха редовно пропусках първите 10 мин то беха петилетки планове комбайнери [smilie18]

Дата:   21-12-11 01:00

300 го гледах там на цифрова прожекция даже, щото имаше и аналогово, не съм си тръгнал, ама не ми е от любимите филми. Друг, на който не съм си тръгвал е Аватар, който дори съм забравил за какво ставаше дума. Но така се създава грешна представа едва ли не, че си падам по филми от типа на 300 и Аватар, а това изобщо не е така [smilie18]

Няма филми като Se7en вече, но то спрямо абсолютното съвършенство всичко друго е фира за съжаление [smilie8]

Дата:   21-12-11 01:05

Се7ън е брутален, ама аз не си падам по такива хоръри [smilie5]

Виж, на качествен екран си струва да се гледа нещо като Дневникът на една гейша, Ана и кралят и тем подобни... мдааам...

А ако екрана ти е малък - ми седни по наблизо хе хе хе...

У дома на 50 инча от 2 метра и аудио разположиението си ми е точно като на кино относно зрителен ъгъл, само дето се чува 33 пъти по добре и детайла е осезаемо по добър... а за цвят и контраст няма да говоря... едно си е добра плазма, друго - някакво си отражение върху плат [smilie18]

Дата:   21-12-11 01:09

Вероятноста да ти лепнат някой грипче пропускате и ко става [smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.