Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 " Бисерите " в училище
Автор: k_p   
Дата:   18-12-11 14:15

[smile] Разбирайте буквално заглавието на темата.
За мен такъв"бисер"е методът" Брейн сторминг" или "Мозъчна атака"
В 11 клас по един от специализираните предмети,учителката го разясни по следния начин:
Необратим световен катаклизъм на Земята!Всички ще загинат!Има обаче един балон с кош,който може да побере ограничен брой хора,които ще се спасят!Задачата ни беше да се качим на балона!

И се почва-Аз съм собственикът на балона.Друг-аз съм най-добрият лекар!Трети се усеща и казва-Аз съм Айнщайн!
Учителката обобщава на дъската-Здравеопазване,Науки,Образование и т.н
Накрая ние изброихме всичко за което се сетихме.Учителката нали е тарикатка ни довърши със следното:Аз съм 3 годишно дете,ще ме вземете ли на балона?
Така набързо ни пренареди ценностите и ни накара нас,тогавашните луди тинейджъри да се замислим за някои важни неща.
Давайте вашите "бисери" под каквато си искате форма.
[smile] Темата не е сериозна и с възпитателен характер,не подценявам интелигентността на нито един от пишещите в този форум!
[smile] Желателни са всякакви "хрумки",спам и т.н.[smile] [beer]
Може да стане веселяшка тема![smile] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: " Бисерите " в училище
Автор: мара   
Дата:   18-12-11 14:24

е, махни кавичките тогава [smile]
на моя средния даскалицата от занималнята беше една възрастна украинка. много мила и готина. нарочно беше позволила на целия клас да й ровят в чантата. за децата винаги носеше вътре странна и неделима по прост начин бройка бисквитки, бонбони или разни други работи. от децата се искаше никога да не се губи нищо, което не е за тях вътре в чантата, а това, което е за тях - да бъде винаги справедливо разделено.
тва нещо им беше предимно намекнато, де. вече са 5-ти клас и продължават по същия начин да си делят и да си помагат освен това винаги се мъчат да оправдават доверието, което им се оказва.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   18-12-11 17:58

В 11 клас отивайки на даскало леко закъснявам и тичайки през площад Журналист, един гълъб буквално ми се навира в ръцете. И аз го фащам и просто ей така го слагам в Мицукошката. Дотичвам в даскало и влиза в два часа математика при директора на даскалото. В междучасието когато всички излизат, аз леко вадя гълъба и го слагам в чантата на една съученичка. Ама внимателно да не го затисна. Той понеже от тъмната раница се беше успокоил си стоеше мирен. Накрая на втория час девойката отваря да си прибере учебниците и настава.... сещате се. 25 момичета клас как пищят не искам да ви казвам, проглушиха ми ушите. Съответната девойка щеше да се напикае от шубе, а аз от хилеш.
Директора просто се захлупи на масата и се тресе 5 минути от смях..

Девойката, след солидна доза рев, успокоение и тоалетна просто дойде и ми наби един як шамар..

Само не разбрах как и хрумна, че аз го сложих.

[smilie5]

Автор: iPonche   
Дата:   18-12-11 18:39

Иво, на това му се казва лИбоФ [smilie18]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   18-12-11 18:45

Само не разбрах как и хрумна, че аз го сложих

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

кво се правиш [smilie5]

Автор: TnT   
Дата:   18-12-11 18:48

птичари [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   18-12-11 18:53

в пети клас една даскалица която оприличавах на гестаповец, понеже бях голям чешит, много приказвах и все бях пръчка в колелото (не помня дали така беше лафа) накара класа да ме набият през междучасието. не стана, щото излетях като тапа и се качих на място към което само един човек можеше да има достъп. казах им, че който иска да остане без зъби да се изкатери до мен.

сори, че не съм по темата, ама при мен само изродски неща. доносничество, подмазвачество и т.н. създаваха морални уроди по мое време.
( изключенията бяха много малко)

Дата:   18-12-11 23:52

kaiser.soze,
аз пък в 7 клас с една съученичка навихме целият клас да избягаме от час по руски защото Левски беше дошъл в градът ни да играе срещу нашия градски отбор по футбул.Обаче тая люта учителка по руски направи голям проблем.Беше време когато имаше оценки за поведение и това беше пречка за кандидатстване в езиковите гимназии.Директорът и рускинята искаха имена,но нашият клас не се предаваше и не ни издаде.Направиха родителска среща и на нея един баща така ги насмете да не ни карали да ставаме предатели и от сорта,че ръководството се кротна и целият клас се размина със строго мъмрене[smile]

Мара,незнам как да си редактирам заглавието-мерси за поправката![smile] [beer]

Автор: asahi   
Дата:   19-12-11 00:02

Учихме механика в кабинета по машинни елементи и в шкафовете и витрините зад нас беше пълно с разни едрогабаритни железа. На един съученик сложихме някакъв тежък дебел вал в дипломатическото куфарче. Като тръгна да го носи беше голям майтап.

Моите съученици още си спомнят как дигнах натрий от хранилището по хмия и го пуснах в шадравана на третия етаж. След взрива даскалката по химия веднага дотърча и без разследване почна да ме търси по име.

Пак със натрий, но в часа по история, си правихме експерименти на последния чин. По едно време се дигна пушилка и даскалката загрижено попита: Какво правиш, о кръглий глупако? Репликата остана нарицателна [smilie5]

Дата:   19-12-11 00:18

И нещо с което не се гордея-като студент,кафето беше в мазето и представляваше някакви дълги помещения с чупки.Аз и другари по акъл се забавлявахме като хвърляхме пиратки в съседното помещение което всъщност не виждахме.В него имало бременна студентка.Слава богу нямаше последствия но вече внимавам!

Автор: slivenski   
Дата:   19-12-11 00:25

аз не си спомням да съм правил някакъв голям золум като ученик...
е, един път откраднахме дневника с един приятел от нашия клас... но не заради оценки, а заради отсъствия.
те пак ми намалиха поведението после, ама щото ме хванаха пиян с една мадама на една бригада... но това е друга тема... [smilie18] [smilie18]

Автор: мътно   
Дата:   19-12-11 00:39

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   19-12-11 11:13

С един приятел ни изгониха от час по Български език, защото се бяхме наблъскали в голямото междучасие с чесън. По-късно видяхме, че в дневника имаме забележка: "Номер 7 и 26 изгонени от час - яли са чесън". Жалко, че нямаше телефони с камери тогава да го увековечим. :Р

Дата:   19-12-11 11:45

целият клас да избягаме от час по руски

аз пък запалих димка точно минута преди започване на часа по руски. ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ... голям проблем се получи. Изкараха ме враг на савецкия саюз [smilie18] [smilie18]

Автор: мара   
Дата:   19-12-11 12:43

баси! и аз съм правила точно същото [smilie10]
а на даскалицата по руски й викахме тумбачка.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   19-12-11 14:00

Автор: мътно
Дата: 19-12-11 00:39

най-скандалното от ученическите ми години бяха брадата и това, че винаги носех шапка. в крайна сметка се преборих да си стоя с тях.
-----------------------------------------------------------------

Акселерати! [smilie5]
Ква брада в училище?![smilie10] [smilie10] [smilie10]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.