Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 I-ва АГ болница (бившата Тина Киркова)
Автор: Vinsent   
Дата:   29-11-11 17:07

Днес е починала още една родилка! [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re: I-ва АГ болница (бившата Тина Киркова)
Дата:   29-11-11 17:09

Там ако не си платиш за екип 1000 лв. гледат родилката по-лошо от бременна кучка! [smilie9]

Там май има ногу лекар и персонал за отнемане на права!!!
А и як съд, разбира се! [smilie9]

Дата:   29-11-11 17:10

Този случай май вече няма да им се размине! [smilie9]

Автор: nabis   
Дата:   29-11-11 18:00

Всякакви хора умират всеки ден, защо си толкова сигурен,че лекарите са виновни???

Автор: arakiss   
Дата:   29-11-11 18:07

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=48&i=1805748&t=1805748&offset=end

Автор: totomoto77   
Дата:   29-11-11 18:09

И двете ми деца са раждани там без никакви връзки, като второто доста инфарктно. Впечатленията ми ( на съпругата ми ) не са чак толкова лоши. Заради лекар от ИАГ обаче загубихме първото си дете и за там не бих казал никога добра дума въпреки, че майка ми беше 25 години акушерка там. Истината за съжаление обаче е, че всеки може да разкаже по някоя "страхотия", която ако не се е случила лично на него то поне на близък.

Дата:   29-11-11 18:19

Toчно така е totomoto77. Аз раждах преди близо 7 месеца в Шейново и съм толкова безкрайно доволна от лекари,санитари и всички там,че думи нямам да ги опиша...Уволниха началника на Шейново, един прекрасен лекар и човек, искат оставката на др.Ковачева...не мога да си го обясня наистина, объркана съм. Става дума за хора които са се държали прекрасно с мен и лев не са ми поискали, напротив!! Никога няма да забравя как човек от Шейново,който виждам за пръв път ми каза, че ще е най-голямата глупост от моя страна ако платя на екип. Аз послушах този съвет, не съм плащала ни лев а получих грижи и обслужване на едно много високо ниво, цял живот ще съм им благодарна на тея хора, а д-р Ковачева, за мен ще си остане един прекрасен човек с огромно сърце..И някак, не мога да се съглася с написаното по горе, Винс, извинявай,,,

Автор: мара   
Дата:   29-11-11 18:41

набис, подкрепям с 2 ръце! сигурно вече 10 пъти съм разказвала как прецакаха бебето на жената до мен, защото БЕШЕ избрала екип, а шефката на екипа я нямаше и НИКОЙ не искаше да вземе важното решение през главата й.

Автор: bairi100   
Дата:   29-11-11 18:56

Случки всякакви.Човек не бива да бърза с изводите.Моите деца се родиха успешно-1.Нино-в Шейново,2.Яна-в "Тина Киркова",3.Дивна-у домааа[thankyou] .А сега познайте от кое заведение сме най -доволни?[cool]

Автор: totomoto77   
Дата:   29-11-11 18:57

А някой чувал ли е за АГ лекар от Тина Киркова с прякор "поразяващата ръка" . След преглед при него, съпругата ми се чувстваше като изнасилена!!! Гинеколог с такъв прякор!!! Много исках тогава, да го видя лично и да му обясня, че жена ми не е стара жигула. Също щях да му демонстрирам и моята ръка, но когато всичко свърши добре всеки иска да се прибере в къщи със "скъпоценния вързоп" и бързо забравя лошото. Малко като със казармата-всеки си спомня само хубавото въпреки че, в онзи момент не е било баш така. За съжаление времето наистина лекува. Има неща, които не бих простил никога, но мине ли време......

Дата:   29-11-11 19:04

един гинекологичен преглед често е болезнен. при тва без гинекологът да се казва "поразяващата ръка"[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: ogimag   
Дата:   29-11-11 19:09

...и по-лошо ще става

Автор: El_Fuego   
Дата:   29-11-11 19:13

Братовчедка ми роди на 23-ти в същата болница съвсем безпроблемно и една стотинка не е дала.

Жена ми ражда преди 5 години в "Шейново", след някой ден, като я напъне, пак там ще ходи. Сестра й обаче в "Шейново" едвам оживя с доста тежки последици.

Публикацията е редактирана (29-11-11 20:46)

Автор: asahi   
Дата:   29-11-11 20:58

Абе има риск.

Дата:   29-11-11 21:22

Риск има и в това да пресичаш на светофара до пазара Асахи.

Автор: boni   
Дата:   29-11-11 21:25

Големият ми син се роди в Тина Киркова преди 13г, и аз мога да кажа, че сме много недоволни от тази болница. Няма да се впускам в подробности, но свинщините, лошото отношение и т.н. бяха на ниво. Малкия се роди в Свети Лазар и бяхме изключително доволни от всичко - от хигиена до обслужване, разбира се не е евтино там....

Автор: Gruyu   
Дата:   29-11-11 21:34

ако трябва да степенувам риска в бг болниците независимо за раждане, операция: на първо място естествено връзки, познат доктор; на второ - избор на екип т.е. легалния рекет; и на последно - ей така на общо основание,там вече Господ да помага!!!

Автор: arakiss   
Дата:   29-11-11 21:41

внучката ми се роди в тина киркова през 2005 и не искам да си спомням какво преживяхме [smilie9]
с избран екип и планирано секцио...
внукът - в токуда.
не е евтино, да, но си струва всеки лев!

Автор: fast_eyebrow   
Дата:   29-11-11 22:39

средно по 7 родилки на година умират, сега само за един месец- 3. Жена ми ражда в кл. Мазнейкови, доволна, платихме секцио- 1600 лв

Дата:   29-11-11 22:53

хапче, а това "на година" как се съотнася с бройката на ражданията? имам впечатления, че сериозно са се увеличили режданията.
имам 1 раждане във 2-ра градска, 2 раждания и една операция в големия майчин дом, мед. академия. нито стотинка, никкъф избор на екип. мизерно е, да. ама па хората си вършеха чудесно работата. благодаря им за всичко!

което не значи, че си няма и безхаберие и липса на координация, и калпави доктори, и търгаши. навсякъде е така. щото всичките тия не идват внос второ направление по избор на клиента, а си ги отчуваме в нашто си общество.

Дата:   29-11-11 23:48

мара, за тези пари купих спокойствието на жена си,купих и по-добри условия, болницата е чиста, нова и добре обзаведена, купих и лекаря, щото той в случая се продаваше. Никой обаче не ми взе парите предварително, платих си после. След 2 месеца си купих фотоапарат и обектив за 1800 лв.

Едва ли са се увеличили пропорционално на инцидентите. Някъде нещо се случва, не е нормално това.
Днес ходих на очен лекар и той.....ме изгони[smilie10] , отказа да ме прегледа. Викам, човек, колега съм ти ! Имаме всяка година профилактични прегледи за трудова медицина. Изгони ме защото не могат да се разберат с терапевта, кой да предаде досието ми към медицинската агенция, която урежда тези прегледи, ние плащаме на тях, те плащат на лекарите и лабораторията. Никога не съм си позволил да отакжа да обслужа клиент или пациент, случвало се е да не им достигат пари и съм плащал лекарствата им, а този тиквеник отказа да ме прегледа и ми вдигна скандал. При положение, че и не малко пари ще получи, не като с направление, реално заплащане. Ако не беше колегата ми да ме спре щях да го челосам тоя измекяр.

Публикацията е редактирана (29-11-11 23:57)

Автор: ogimag   
Дата:   30-11-11 00:01

Плащай народе!

Сега в България- скоро и в съседни държави.

Автор: feliz   
Дата:   30-11-11 00:22

Самото раждане не зависи от това дали си платил. Това е сложен процес, при който често нещата са на кантар. За това умират майки и бебета. И това не зависи от парите или дали били любезни и дали имало ТВ в стаята.
Писах повече одеве, но пак някъв бъг прецака публикацията. Не ми се обяснява пак.

Дата:   30-11-11 00:30

Аз къде съм писал, че самото раждане зависи от плащането?Никъде. Самата болница си е такава- плащаш- раждаш там. Нищо общо с Тина, Майчин дом или Шейново- нова, чиста, добре обзаведена, млад персонал. Токуда и тя е такава. В тези болници си се плаща, за да те лекуват или да раждаш.
Да, процесът е рисков. Гинеколозите казват, че родилките винаги са с единия крак в гроба. Не на самите родилки, естествено

Публикацията е редактирана (30-11-11 00:33)

Автор: feliz   
Дата:   30-11-11 00:35

Не говорех конкретно на теб.
Но по принцип има някаква такава нагласа, че ако си платиш, всичко ще е наред. А не е вярно.

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.