Автор: fast_eyebrow
Дата: 29-11-11 23:48
мара, за тези пари купих спокойствието на жена си,купих и по-добри условия, болницата е чиста, нова и добре обзаведена, купих и лекаря, щото той в случая се продаваше. Никой обаче не ми взе парите предварително, платих си после. След 2 месеца си купих фотоапарат и обектив за 1800 лв.
Едва ли са се увеличили пропорционално на инцидентите. Някъде нещо се случва, не е нормално това.
Днес ходих на очен лекар и той.....ме изгони , отказа да ме прегледа. Викам, човек, колега съм ти ! Имаме всяка година профилактични прегледи за трудова медицина. Изгони ме защото не могат да се разберат с терапевта, кой да предаде досието ми към медицинската агенция, която урежда тези прегледи, ние плащаме на тях, те плащат на лекарите и лабораторията. Никога не съм си позволил да отакжа да обслужа клиент или пациент, случвало се е да не им достигат пари и съм плащал лекарствата им, а този тиквеник отказа да ме прегледа и ми вдигна скандал. При положение, че и не малко пари ще получи, не като с направление, реално заплащане. Ако не беше колегата ми да ме спре щях да го челосам тоя измекяр.
Публикацията е редактирана (29-11-11 23:57)
|
|