Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Петиция против БРАКОНИЕРСТВОТО
Автор: Phoki   
Дата:   23-11-11 11:03

Подели сме една инициатива, желание и ентусиазъм не липсват, но имаме нужда от подкрепа. Ако сте съпричастни към проблема и имате желание да ни подкрепите, нека някой изтегли текста и формата за подписване и на сбирките в четвъртък да положите подписите си, аз ще се опитам да дойда на някоя от тях да взема петицията и да [beer]. Линк към сайта:

http://www.starividri.org/,

отделно има и теми в:

http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?f=28&t=48627

За колегите от другите градове, питайте в магазините за рибарско оборудване и такъми за Петицията, би трябвало в повечето магазини да я имат.
Предварително ви благодаря[smilie24] [shtrak] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Петиция против БРАКОНИЕРСТВОТО
Автор: fitness   
Дата:   23-11-11 11:04

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   23-11-11 11:06

Тук ставо въпрос за риболов, но щом държиш да видиш, че си бил активен по даден въпрос, добре

Автор: ROM   
Дата:   23-11-11 15:00

[smilie24]

Да допълня, че ще има протест на който сте поканени да снимате. Подробности може да намерите в първото съобщение.

Автор: shtukov   
Дата:   23-11-11 16:51

[smilie24]
Браво момчета! Успех на инициативата. Подкрепям я няпълно.

Автор: TradeFactor   
Дата:   23-11-11 16:56

Забрана на лов , риболов и други садистични хобита без доказана необходимост.
Защо Киро, който няма пари да си плати билета, но иначе 30 години е ловец и знае всяка пътека, хранилка и място за гнездене да е лош бракониер, а Тумбака Лено с Джипката да извади билет и да трещи безпаметно из горите де що мърда. Аман- ловът е първобитен като срането в мазето на входа- само при първа необходимост!

[smilie5]

Автор: siluet23   
Дата:   23-11-11 17:17

[smilie24] За забрана на лова и риболова ..да е разрешен само подборния обстрел за болни животни или вредящи на популациите ...другото да е забранено със закон ..няма такова уродливо нещо като убиване за кеф и това да е регулирано от държавата ..това е извергщина ...но за жалост хората от които зависи това са същите бракониерчета ....[smilie23]

Автор: exo99   
Дата:   23-11-11 17:39

Е то нали Гоце е баш ловеца на републиката. [smilie23]

Дата:   23-11-11 17:55

той не е ловец никакъв ..жив бракониер си е ..ама от ония мишкавите ...а да му зема пушката и ножа и да махнем НСО от периметъра и да приберем кучетата и да го пуснем по някой родопски гъсталак ....ше се насери от страх и ша бяга като азис по горските пътечки ....ама иначе е голем "мъж" е те такива са болшиснството от ловджийчетата ...

ловец за мене е човек който без пушка хваща да кажем диво прасе за да се нахрани или изхрани семейството си ...другите "ловци" са жалки и малки..ама са с пушки и са смели [smilie18]

Автор: Orlin   
Дата:   23-11-11 18:03

И аз не съм привърженик на убиването на животни за удоволствие, но е нереално да се иска забрана на лова. Освен това ловците (поне по идея) се грижат за изхранването и увеличението на дивеча.

Докато бракониерството си е чиста кражба на безценни ресурси.

Автор: lumix   
Дата:   23-11-11 18:06

https://photo-forum.net/static/forum/2011-11/vosz5482.JPG
http://images24.snimka.bg/005265005-big.jpg

Вълчите Ромео и Жулиета ...[smilie2]

Дата:   23-11-11 18:13

Орлине ..грижат се за да си ги избият след това ...в местности заградени и взето на концесия ..което не допринася по никакъв начин на естественото увеличение в природата ...ако спрат лова за 5 години само ..природата ще си свърши работата и нещата ще се балансират ...стреля се напосоки по всичко .. ако се се спре това след време няма да можем да покажем на децата си какво е елен или сърничка в дивата природа ..ами ще го водим по зологическите градини или по чужбина .....срам ме е от прос народ с пушки в ръцете [smilie23]

Публикацията е редактирана (23-11-11 18:14)

Автор: taneto22   
Дата:   23-11-11 18:21

Петицията се отнасяше за рибарите, но тъй като дума дума отваря, категорично съм ПРОТИВ всякаква проява на ловуване!!!!!!! Групи комплексари, събрани на едно място се опитват да се издигнат в собствените си очи убивайки диви животни.

Автор: orlindraganov   
Дата:   23-11-11 18:39

А хлебарките тепате ли ги?

Автор: TradeFactor   
Дата:   23-11-11 18:41

Hlebarkite trqbwa da se socializirat

Автор: atin   
Дата:   24-11-11 21:43

Цар Киро голям хуманист ще се окаже, двора му беше пълен с щастливи сърнички.

Автор: kaiser.soze   
Дата:   24-11-11 21:48

Автор: taneto22
Дата: 23-11-11 18:21

Петицията се отнасяше за рибарите, но тъй като дума дума отваря, категорично съм ПРОТИВ всякаква проява на ловуване!!!!!!! Групи комплексари, събрани на едно място се опитват да се издигнат в собствените си очи убивайки диви животни.

айде, бе [smilie21]

а против месоядството ли си?

веги ли си?

а?

[smilie21]

Автор: mopt   
Дата:   25-11-11 00:23

"Петиция против БРАКОНИЕРСТВОТО" трябва да предхожда петцията за световен мир.

Дата:   25-11-11 00:32

да против месоядството съм и да веге съм ..и да добре ми е ....секва форма на убиване без причина или за удоволствие каквото мисля че е и чревоугодничеството от консумирането на отгледани за целта животни ме отвращава еднакво ..[smilie23]

Публикацията е редактирана (25-11-11 00:33)

Автор: lusvet   
Дата:   25-11-11 00:56

Dolu brakonierstvoto, dolu lova![smilie23]

Автор: Grandpa   
Дата:   25-11-11 00:59

Я бегом в другата тема - там извергите мислят как да трепат невинни мишки. И съм сигурен, че даже няма да ги ядат след това, гадовете.

Автор: Diandimov   
Дата:   25-11-11 02:16

Аз също съм категорично против лова!

Лова трябва да се забрани със закон, и да се практикува максимум понякога, от някои хора, снабдени с разрешително, пушки и желание.

И всичко да е продиктувано нито от страстта да се ловува, нито от потребност дивеча да се изяде след това. Най- много да е продиктувано от двете неща заедно.

Иначе лова си е снобария.

Дата:   25-11-11 09:31

Позволих си да пусна темата, единствено и само с цел, тези от Вас, които са съпричастни към законните форми на риболов и са против незаконните да се информират за предприетите действия и ако имат желание да ни подкрепят, предвид предстоящето внасяне на исканията ни и да проследят последващото развитие на проблема, ако ги интересува.
Защо се хабите да пишете глупости?
Искате забрана на риболова? Защо в тази тема?
Искате забрана на лова?Пак същото.
Поздрави и лек и весел петък[smilie24]

Автор: ROM   
Дата:   25-11-11 10:04

http://www.starividri.org/
http://forum.fishing-mania.com

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.