Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Re: Въпрос относно приблизтелен бюджет за студент в няколко държави
Автор: Onakava   
Дата:   11-11-11 00:13

Хубава тема, студентска и европейска [smilie24]
Аз лично бих те посъветвала да вземеш под внимание климата, разнообразието на храната и не на последно място, възможността да научиш друг език, мисля, че това е основно. Това, че винаги можеш да го научиш, не е съвсем вярно, с времето става по-сложно. Английски с втори немски и един славянски език за чудесно начало за един млада дама.
При нас има трима стажанти - двама, учещи мастер и една мацка като теб. Французойка (от Бретан) от чилийски произход. Била е една година в Холандия така на разменни начала една година и казва, че дъждът й е бил в повече, а холандски не е научила. Сега е за 6 месеца при нас на практика. И от други приятели съм го чувала за Холандия. Освен университета, гледай да избереш държава, чийто език ти ти харесва и се опитай да го научиш, няма да сбъркаш. Който и да е.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.