Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Автомобил Дачия и проблем с фаровете
Автор: virtus   
Дата:   08-09-11 20:12

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Автомобил Дачия и проблем с фаровете
Автор: ejko   
Дата:   08-09-11 20:16

едновременно изгарят и двете крушки на фаровете за трети път? Това хич не ми се вижда нормално... Ако пък не са и двете, то обърнал ли си внимание да не е крушка на един и същи фар, ако прави конденз или нещо такова...
И аз не мисля, че всички нови коли им изгарят крушките... Не, че не мисля, а знам, че не е така... :))))

Автор: IvoZafirov   
Дата:   08-09-11 20:17

на корсата за 7 години смених веднъж кружка и то щото един военен ми строши фара.
На астрата (хем е по-новичка) за една година смених веднъж (даже и акт ми писаха негодниците) пък да видим как ще продължава.

[smilie8]

Автор: diandimov   
Дата:   08-09-11 20:18

Аз за хондата купувам от ибей крушки, че са по- евтини. И горят през няколко седмици.

Това е положението.

Тези в магазина са по- скъпи, но карат много време. Ще взема да купя от тях най- сетне.

Сигурно ти слагат ментеливи крушки, това е.

Автор: stingray   
Дата:   08-09-11 20:18

поддържам един два логана аз и потвърждавам че имаше период дето за няколко месеца съм сменил 4-5 крушки на фаровете...и така докато не взех някакви скъпи Н4 и не са ме тормозили за крушки напоследък.

Автор: agop4o   
Дата:   08-09-11 20:19

така било при новите автомобили---бухахаха

Автор: virtus   
Дата:   08-09-11 20:19

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: ejko   
Дата:   08-09-11 20:24

ами пробвай верно с по хубави крушки... Смени ги и двете, нищо че едната ти работи, запази си я за резерва... Може оригиналните на Дачия да са били кофти, то разликата в цената на автомобилите идва от по-евтини материали, не само от името, нищо чудно да икономисват от крушки... Това с динамото не ми звучи логично правдоподобно...

Автор: ценослав   
Дата:   08-09-11 20:28

За да не горят крушките, шатни едни от 24 волта. За пред КАТ ще имаш светлини, ама вечер носи и прожектор. [cool]

Автор: orlindraganov   
Дата:   08-09-11 20:30

Дачията не е ли на 6 волта като симсонче?

Автор: imitev   
Дата:   08-09-11 20:54

Слагаш ОСРАМ и забравяш за тях за 2-3 години...

Генератора давал повече ток [cool]

Автор: atrifonov   
Дата:   08-09-11 20:56

смени заглавието на темата[smilie7]
Че Дачията автомобил ли е [cool]

Дата:   08-09-11 20:57

От професионални шофьори знам, че изгори ли например крушка на десен фар, сменят се крушките и на двата фара наведнъж. Значи на едната работещата още, реотанчето е нагоряло и изхабено. Като сложиш новата крушка, тя "товари" другата - по старата и затова гори. Значи смени едновременно и двете, като правилото при смяна на амортесьорите.

Дата:   08-09-11 20:57

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: aeobs   
Дата:   08-09-11 21:09

Двете заедно + качествени крушки, ако тогава пак има проблем вече се гледа нещо друго по ел. инсталацията.

Автор: SLR   
Дата:   08-09-11 21:23

На Пикасото си му горяха крушките през няколко месеца, няма маркови, няма немаркови, а и така се сменяха че целия се изчеквах докато я сменя.

Накрая слагах от най-евтините и караха с променлив успех между 2 и 10 месеца

Дата:   08-09-11 21:36

От практиката знам, че като купя нов акомулатор трябва да ида в оторизиран представител на производителя и той проверява в рамките на допустимото ли е напрежението което се подава към акомулатора от релето. В единия случай, с "Ладата" - акомулатор "Момбат" Монтански в сервиза установиха, че релето презарежда. Не разбирам от тоци, но видях че стрелката сочи малко над на прибора им. Отпуснаха пружинката на релето и така нагласиха нещата и после чак ми подписаха гаранционната карта на акомулатора. За "Аудито" - дизел купих "БОШ". Намерих представител на фирмата в гада, той ми провери и тогава подписа гаранцията. Провери си напрежението. На мен на "Ладата" два пъти акожмулаторите ми се пукат от презарежтане - дет ти обясних преди малко.

Публикацията е редактирана (08-09-11 21:37)

Автор: boZO   
Дата:   08-09-11 21:41

Дачия никога не са правили автомобили...щом гори крушки я паркирай някъде да я ползват за външен кенеф [smilie18]

Дата:   08-09-11 21:43

А знаете ли, как румънците започнаха да произвеждат Дачия ???[smilie8] [smilie11]

Дата:   08-09-11 21:44

Производителя на акумулатора или автомобила?

Дата:   08-09-11 21:45

Автомобилите, те, те. [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Дата:   08-09-11 21:53

В края на 60-те години, при ония "лошия", Бългърия започва да произвежда "Булгар-Рено" симпатични и модерни за времето си автомобили. Бил съм твърде млад, но помня че в страната имаше тогава много "Москвичи"; "ЗАЗ" /Защоли те Азе Закупих/ и "Победи" - "Варшави". Та по договор с французите, ние е трябвало да произвеждаме "Булгар-Рено" за вътрешния си пазар и да подсигуряваме външните пазари на Французите. Да ама нали сме си "дяволско племе" решаваме си ний да продаваме през главата на французите на други страни. И те "гадните" французи "шат на патката главата" - изнасят си производството в Румънияяяяяяя. Те ти после Дачия; Олтцит и пак Дачия - ама вече Румънска. А ний пиим иедна чаша студена вода.[smilie18]

Публикацията е редактирана (08-09-11 22:27)

Дата:   08-09-11 21:54

олтцит [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   08-09-11 21:58

orlindraganov може и така [smilie23] , ама Румъния произвежда автомобили - леки и товарни, локомотиви, кораби, трактори, и мноооого други неща. Пиша го това, не че ги обичам, а заради това, че с едната гордост наша от минали времена не се живее. [cool]

Дата:   08-09-11 22:02

Не говорим за гордост наша, а за мерцедес кабрио с гуми от камион и макро-обръч

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.