Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Слушалки
Автор: chipsy   
Дата:   08-09-11 03:05

Скапаха ми се слушалките ей сега - някакви тапи Sennheiser които свиреха чудесно. Имаха два проблема оабче - къс кабел и ме заболяваха ушите след час най много. От всички тапи ме болят ушите, тъй че реши да си купя затворени и удобни слушалки.
Проблема е, че на знам какви. Дават ми се докъм $50-$60, повече само ако много си заслужава. Харесват ми много как изглеждат моделите на Sennheiser, овална форма и изглеждат удобни. Но има толкова много модел че тотално се обърках. AKG, Sennheiser, марки модели - изпуши ми мозъка.
Някакви предложения ще хвърлите ли? Четох другите теми, пак не можах да си харесам. Ще ги слушам само вкъщи, на МакБук Про.
Мерси !!! [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Слушалки
Автор: SmartKoko   
Дата:   08-09-11 04:10

http://bg.razerzone.com/gaming-audio/razer-barracuda-hp1

Дата:   08-09-11 04:44

Много лоши ревюта в newegg тези razer-и. Пък и гейминг слушалки не ми трябват, няма как да изкарам 5.1 звук от Макбук-а освен ако слушалките нямат оптичен вход.

Автор: Grandpa   
Дата:   08-09-11 05:30

Взимай някакъв Сенхайзер и не се трови с ядове.

Дата:   08-09-11 05:41

Да, де, ама кой ? [smilie5]
HD-280 PRO, HD 428, 448 , 203,2,1 ???

Автор: Diandimov   
Дата:   08-09-11 07:17

Търси нещо евтино.

Преди време се ръснах $80 за едни компютърни слушалки, нещо бяха ACPX, не помня точно името.
Много добра физическа изработка, готини на вид, но драйвера им не можеше да сработи.

Или на слушалки, или на колони. Като за всяка смяна беше необходимо да рестартвам компютъра.
Нямаха и съпорт.
Хвърлих ги в коша след като и в ebay никой не ги купи, и чак 2 месеца по- късно ми се обаждат от съпорта да ми помагат.
Сметай как ги нахраних.

Автор: Navy   
Дата:   08-09-11 07:27

AKG

Дата:   08-09-11 07:33

Конкретни модели ?

Автор: valjo   
Дата:   08-09-11 07:46

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: mr_kras   
Дата:   08-09-11 08:36

Diandimov, какъв драйвер за слушалки? Той ти е за аудио карттата. Виж й настройките.

Автор: Myth   
Дата:   08-09-11 09:36

Diandimov ти ме разбиваш, какъв драйвер за слушалки бре, ама тотално си скаран със всякаква техника ми се струва и никога не четеш упътването.

Автор: imitev   
Дата:   08-09-11 09:38

Той диандимов и на телевизора слага драйвери за дистанционното [smilie24]

Автор: Todd   
Дата:   08-09-11 09:39

Отива да види има ли на дека драйвер ...

Автор: kokotoo   
Дата:   08-09-11 09:47

Пайнер от Технополис, за музика са супер към 45-50лв

Автор: riddick   
Дата:   08-09-11 10:09

Смейте се виЙ на Димов, ама аз мога да му съчувствам. Един приятел има точно същия проблем. Някаква глупост във аудио картата разпознава че нещо е включено или изключено. Не знам кой го е измислил, обаче си плаче за публичен линч. Преди малко дори на мен ми се случи - кабела на колонките бил изваден и като го вкарах ми изписа, че съм включил нещо на изхода[smilie10]

За чиЙ ми е да ми казва неща, дето ги знам[smilie11] [smilie11] [smilie11]

Автор: navy   
Дата:   08-09-11 11:16

Макбук прото сигурно има хубав аудио изход...
Съпоставимо с това, че е компютър и си бил с тапи... аз ти препоръчвам този модел:

https://photo-forum.net/static/forum/2011-09/hljq1673.JPG

К77 за 60-70 лева
Купил съм ги на децата, но съм очарован от качеството, което предлагат за тази цена...

Автор: timber   
Дата:   08-09-11 11:28

Твърдо ЗА K77 (Може и по - евтиния им модел (к44)) Имат изключително приятен звук , преди това бях със Sennheiser HD 201 , на които кабела замина за 3 месеца , разликата в звука беше осезаема.

Автор: Lalinda   
Дата:   08-09-11 11:34

Моите са съвсем прости, изглежда, Verbatim, монтирах ги заедно с микрофона им, за да си говоря по айпи телефона с един маниак из Алпите, и съм очарована от звука.
И с ушите не съм имала проблеми.
Едва ли са стрували повече от десетина лева.
[smilie24] [smilie24] [smilie24]
Чувах дъха му до себе си, вкл. как отпива от чашата с вино, и дори как се прозява.
Напълно автентично. Успях по-късно да сравня усещането и на живо, на място.
[smilie3]

Автор: exile   
Дата:   08-09-11 11:53

"
Автор: riddick
Дата: 08-09-11 10:09

Смейте се виЙ на Димов, ама аз мога да му съчувствам. Един приятел има точно същия проблем. Някаква глупост във аудио картата разпознава че нещо е включено или изключено. Не знам кой го е измислил, обаче си плаче за публичен линч. Преди малко дори на мен ми се случи - кабела на колонките бил изваден и като го вкарах ми изписа, че съм включил нещо на изхода
"

Има си бутонченце за настройчички, където можеш да изключиш тази опцийка.

[smilie8]

Автор: Myth   
Дата:   08-09-11 12:09

Има си бутонченце за настройчички, където можеш да изключиш тази опцийка.
[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]
Освен това тази опция я има на почти всички аудиокарти, вградени или не, ако искаш я изключваш, ако искаш не.

Автор: langel   
Дата:   08-09-11 13:31

Вече 15г. ползвам предимно JVC HA-D910, японско производство. До 200 лв. не съм чувал по-добър звук.

Автор: emzo   
Дата:   08-09-11 15:10

+ 1 За АКГ. Моите са затворени, не бяха скъпи обаче съм доста доволен от звука! Усезаемо по-добре от старите ми Philips от рода на ХС900

Автор: navy   
Дата:   08-09-11 15:16

Лали, не е нужно да имаш проблеми със слуха, за да нямаш възможност за реална преценка, а и може критериите ти да са ниски.
За мен няма слушалки под 500 лева, които да ми харесват, а и няма под 100 лева, които да препоръчам за слушане от айпод/лаптоп, с изключение на това АКГ, което за парите си свири наистина много добре!
Имам и два зенхайзера... но предпочитам АКГ...

Автор: CanoniO   
Дата:   08-09-11 15:55

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=48&i=1733601&t=1733601&offset=all&&phorum_uriauth=

az si kupih onezi alesandro deto gi predlozhi Sun... super sa, ama mi izlqzoha zlatni 6toto pla6tah mito i dds.

Автор: pluha   
Дата:   08-09-11 16:14

А каква е разликата между отворен и затворен тип слушалки[smilie11]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.