Автор: navy
Дата: 01-09-11 16:04
Преди малко бях на подписване в ритуалният дом.
Като цяло... стандартни ралти, ама то да не е мандра за всички младоженци да има оригинални програми
Ама много хора се женят... като гледам направо на конвейр...
Та за фотографите.
Не са нахални, питат си нормално - ще желаете ли снимки за еди какво си и т.н.
Виж, нахален е оня циганин с балоните и лафа: Кръстникът плаща! Как някой не го е заритал досега не знам...
Не бях ходил отдавна на сватба и всякакви такива неща ми се набиват мнооого яко и ме хваща сърбела
Моите хора обаче ме накефиха. Отказваха и снимането и купуването на недоразуменията, които след няма и 15 минути донесоха и се опитаха да ги нарекат СНИМКИ
Цвят - по обяд какъв цвят? Още повече, че снимат с канон, изгоряло, никва динамика... ние цвят търсим, хайде бе...
Детайл - о, да, бъка от детайл, понеже блъскат и с флаша... човек му е неудобно да купи снимка, защото на нея вижда колко пъпки има и колко обилно е изпотен... по избилите мокри петна...
Кадровка - това нещо явно е непознато за моментното фото. Яко цетрирани и облещени лица без много-много въздух и идея аджеба - къде се е снимал, във Варна, в обредния или на Палма де Майорка...
Сложили ги на едно табло все едно гледам КРИМИНАЛЕН ФИЛМ! Обичайните заподозрени престъпници! Грозни, грозни та чак страшни!
На таблото му липсва един голям червен надпис отгоре: ИЗДИРВАТ СЕ!
Аз си мисля, че трябва да се въведе закон, който да задължава некадърните фотографи да плащат обезщетение за делата, които творят...
|
|