Автор: Lalinda
Дата: 23-08-11 13:49
Ходих до Цюрих да съпровождам спътника си на един конгрес и да погледам малко хора, къщи, салтанати, дори засякох там един форумец, докато дебнеше решителния момент отвисоко, после се върнах в София за един симпозиум, на който бяхме домакини, после заминах за Париж, оттам - за Агадир, където почивахме на брега на океана, оттам - пак за Париж, от Париж пък - пак към океана, но някъде на север от Бордо, където спътникът ми ми бе купил къща, да я видим как е и става ли за базов лагер за разходки и лайф, после - пак в Париж из някой и друг парк и музей, после - отново в София, изчистихме мазето, балкона в кухнята, подарихме енциклопедиите, такива ми ти работи, окосихме няколко пъти тревата из Тетевенско, отгледахме, с много зор, няколко вида разноцветни метличини на японска ливада...
Събирах боклук по зелените площи - лятно време е по-малко, понеже изродите са си на село, пък и общината коси и покрай сеното събира и опаковките от кроасани и сладолед...
Купих си някоя и друга лятна чанта, една в кобалтовосиньо, една в оранжево, една с цветна флорална щампа, а и други в разни други цветове, все на цветни блокове..., пет-шест чифта джапанки, да си имам към всеки тоалет, а и градинска мебел от акациево дърво...
А, и доста превеждах, клиентите не чакат..., емигрират ли, емигрират, пък документите им, ако са на български, никой не може да прочете...
Снимах по малко, но още не съм разгледала филмите, а и половината, от океана, останаха да ги проявяват и сканират във FNAC.
О, да, срещнах се и с няколко избрани форумеца, на езерото, за по питие и още нещо...
|
|