Автор: Lalinda
Дата: 21-08-11 21:03
Е, бях в Прага с мои приятели в края на миналия век, а спътникът ми по някаква причина искаше да посетим местата, на които съм била с други (мъже).
Посетихме ги.
Сега посещаваме други места, по-далечни.
Вчера, например, покрай темите за о-в Тасос, се замислих, че отдавна не съм била на море, а само на океан...
Придобивам размах.
Да, до Прага лично аз съм пътувала САМО с автобус. Стига се за 24 часа, но никак не е комфортно...
Пътувала съм неотдавна с автобус и до Будапеща, в случай, че някой реши, че не съм била там от 10-12 години. Като че ли бях там през... 2009? Важно ли е?
В Париж бивам по-често, нищо че е по-далече.
Но, от друга страна, не съм била дори в Букурещ и Белград, нищо че са доста близо. Само съм преминавала през тях.
През зимата пътувах с автобус до Торино. Мъчително е. Но пък нямаше как да стигна другояче до едно затънтено място във Френските Алпи, та трябваше да взема влак от Торино до Кунео. За Кунео няма как да не сте чували...
В САЩ не съм ходила и съм обещала, че кракът ми няма да стъпи там, докато пътуването стане безвизово. Бърза работа там нямам, нищо че много от приятелите ми са ме канили на гости.
Когато веднъж си взех документи за виза и прочетох, че трябва да опиша номерата на банкнотите, с които ще заплатя за обработката на досието, си казах, че не ща да се унижавам дотам и не ги попълних. Пък една приятелка ми бе направила банков превод да си купя билета.
О, санкта симплицитас!
|
|