Автор: Lalinda
Дата: 15-08-11 17:10
Е, има и изключения - в ж. к. Дружба закриха касата на "Топлофикация" и сега сметките се плащат на едно общо гише за всичко. Става светкавично, с много малко персонал и изобщо е суперско. Дори като плащаш всичко наведнъж, касовият апарат услужливо реже сметките така, че да можеш да си ги откъснеш, а не да ги режеш отделно у дома, както става в пощата, например.
А иначе в касата бяха едни опашки, едни разговори, кандърми, псувни, че и охрана...
Винаги се чудех откъде имат толкова пари да държат толкова касиери, при условие, че касиерите и охраната едва ли докопват нещо от пая на краденото...
Аз съм оптимист и смятам, че нещата вървят от добро към по-добро в най-добрия от световете, както е казал твърде отдавна и чистосърдечно философът...
Ето на, по време на задръствания във Франция на т. нар. гар дьо пеаж, талоните се раздават не от автоматите, а от едни симпатични младежи, та да става по-бързо.
Като се връщахме от Атлантика по A10, чакахме да си платим таксата цял час на 45 км от Париж... Ама пък да бяхте видели колко коли имаше и ей, на, става...
И на касите в суперите обслужват по-бързо, а който е живял при соца в ж. к. Дружба, помни, че тогава това бе единственото място в София, в което ти обследваха на излизане и личния багаж, и сверяваха това, което си купил, с касовата бележка И ДОРИ ТИ Я ВЗЕМАХА НА ИЗХОДА. Това така и не успях да го проумея... Да не би да се върнеш и ВЗЕМЕШ същите неща и не минеш през касата? Брр, че там пиле не можеше да прехвръкне, все заради ромите... Сега ромите пазаруват в кварталния Карфур... бързо и качествено.
Не мисля и че качеството е по-лошо, дори напротив. Китайските стоки, поне тези в големите вериги магазини, май са по-качествени от турските, как мислите?
|
|