Автор: J0R0
Дата: 13-08-11 10:50
В късния соц имаше един неповторим дух, създаден от факта, че всички социални прослойки имаха един общ враг - тоталитарната държава. Интелигенти и дегенерати, университетски преподаватели и хамали, студенти и таксиметрови шофьори - всички бяха братя по оръжие...
В ония времена бях хамалин в едно предпирятие (понеже не ме приеха в Университета), а гаджето ми (после ми стана жена) беше първокурсничка в НАТФИЗ. Една тяхна преподавателка ги поканила, целия курс у дома си на купон. Купон с маски. Та решаваме, че и аз ще ида...
Обаче в последния момент това с маските се провалило, ама още няма джиесеми за да се информираме навреме :)
Тръгнал натам, срещам по пътя един приятел, първокурсник в ХА, и сядаме да пием по едно.
Докато пием третото вече правим плана: купуваме по един воден пистолет и два женски чорапа.
Водните пистолети пълним с червено вино. Нахлузваме чорапите на главите, като по филмите (нали е купон с маски, трябва да сме маскирани) и звъним на вратата на въпросната преподавателка. Тя ни отваря, а ние двамата, най насериозно я изблъскваме, запушваме и устата и я набутваме в един килер. Тя е толко шашната, че даже не вика.
Влизаме в хола, а там хората културно си пийват и си говорят за изкуство. И тогава почва веселбата - крещим "всички на пода, с ръцете на тила", стреляме с водните пистолети, като мерим първо тия с белите ризи. Червеното вино прави по гърдите им едни огромни червени петна, почти като на кино. Всички зяпат онемели.
...и въпреки това не ни биха...
(част от пострадалите бяха Теди Москов, Къци Лафазанов, Мая Новоселска, Мариета-Марионета и разни други съученици на гаджето ми)
|
|