Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Ягодинската... дупка
Автор: Navy   
Дата:   07-08-11 09:31

Да си призная не съм много по пещерите и затова до вчера не бях и посещавал тази така известна и харесвана пещера.
Всеки вика - иди, супер е, страхотна ралта...
А и толкова проблеми имаше покрай тази пещера навремето, съдя по няколкото теми едно време.
А и сега е лято и народа пак е тръгнал по туристическите обекти и Ягодинската явно е един от тях. Особено като отчета огромният калабалък там вчера. Толкова много народ за една пещера... Викаме си - я да видим за какво иде реч

Чакаме да се събере група, нормално. Излезе един пич и почна да ни говори. Явно се опитваше да препише доста заслуги, които да оправдаят цената, която искаше за вход.

Най ме впечатли момента със снимането. Решили та го забранили. И защо? Защото вътре ставало хаос а и нядали сме щели да направим по хубави снимки от техните, наели про фотографи и направили диск. Който го продават.
Хайде бе, не на мене тия...
За какво са ми на мен тъпите им камъни на снимка. Аз искам да си снимам семейството вътре, не чакъла!
Както и да е... Накрая влязохме.

Това ми беше първото и последно влизане.
Е няма по грозна пещера.
Защо ми взеха пет лева, за да ме разхождат в индианска нишка припряно един километър?

Имах чувството, че минавам по един подземен разлом, ужасно грозен и тесен. И така близо час.

Една кака от беседите ми вика - ама господине, хайде поне по време на беседите спазвайте правилата и не снимайте.
Тя ще ми каже на мен, хайде де. Викам и - аз не снимам фото, снимам си клипче. Оная нищо не каза, мое да е блокирала.
Куцо и сакато плющеше със светкавици, жиесеми и всякакви сапунки. За да заснеме гаджето си например на фона на чукарите. Но както се сещате самочлицето ставаше бяло, а всичко наоколо - чернилка.
Със същият успех можеха да я снимат в банята на изгасено.
Както и да е, аз с айфона си снимах на видеоклип и всичко си излизаше перфе. Как никой не се е сетил това не знам, а и видео е по фън, поне придобиваш представа за влажният тунел, по който се влачиш.
Е няма по грозна пещера, чесно.
Обаче групи, опашки, концесионера къса яко пачка.
Съвета ми е да се предпочете ждрелото на Ягодина пред тази млада дупка в скалите. А и е красиво, живописно и безплатно...

Отговори на това съобщение
 Re: Ягодинската... дупка
Автор: abc.xyz   
Дата:   07-08-11 09:38

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: canonio   
Дата:   07-08-11 09:39

Перлите видя ли ги?

Автор: Георги   
Дата:   07-08-11 09:39

първо прочетох всичко,
после мислех да напша дали Нави не си е направил поредния ник, че скимтиш като него,
а то си бил ти :)))

я кажи кат точно очакваш да е разходката там?

Дата:   07-08-11 09:43

Съева дупка е милион пъти по красива.
Георги, явно малко си ходил, за да задаваш такива глупави въпроси...

Автор: Георги   
Дата:   07-08-11 09:45

на Ягодинската с м ходил няколко пъти, представяш ли си?.. :)))

Автор: мара   
Дата:   07-08-11 09:48

мене дяволското гърлище ме впечатли хиляда пъти повече. при тва - веднъж като малко, после - като средна, накрая - ся - като голяма [smilie5]
ама и с нави не съм съгласна [ezik]

Дата:   07-08-11 09:49

Ем аз какво да правя или да си представям, такъв ти е вкуса [smilie18]

Имаме толкова наистина красиви пещери, на по няколко милиона години с едни от най големите и изящни сталактони, но щом ти харесва тоя ягодински тесен разлом - ходи си [smilie18]

Автор: Bumerang   
Дата:   07-08-11 09:56

мара [smilie24] Наистина Дяволската е по поразяваща. А и хората там дават да снимаш[smilie7]

Дата:   07-08-11 09:59

Дяволската е впечатляваща.
Деветашката е огромна...
Съева дупка, леденика, снежанка и т.т. Са красиви!

Ягодинската е характерна и уникална, но това не я прави приятна и красива. Поне за моя вкус. Направо грозна ми се стори.
Перли, леопардови кожи... Нищо особено, нищо впечатляващо, което да ти внуши респекта на милионите години работа на водата и варовика...

Автор: burningice   
Дата:   07-08-11 10:00

В Ягодинската пещера е една от най-красивите. Това със нимането е абсолютен рекет, за да си купи туриста диск с 50тина размазани снимки от сапунерче без стабилизация на ниска скорост.

Автор: imitev   
Дата:   07-08-11 10:07

Сега ще ви кажа моите преживявания за Ягодинската пещера (която ми хареса между другото):

Точно този, който води беседата - малко простак си пада... Баш шефа на "пещерата" е... Но си е простак...

Преди 2 седмици ходихме с жената и малката кокона.

Точно преди нас тоя затваря и вика няма да влизате ?!?!
Що бре? Щото съм бил говорел по телефона отвън... Аз да не говоря по телефона за кеф да го ева в нещастника... Нали за да изкарам пари, дето после ще ги дам на него и на такива като него...

Пита ме добре - колко е дълга пещерата? Аз го питах подиграва ли ми се?!? Не можело да влезем...

Хубу, както и да е - понеже се влиза на всеки час викам на жената - заебаваме я тази пещера...

И тъкмо си тръгваме - гледам хубостника къса билети на някакви 4 човека дет даже не са били на беседата...

Връщам се аз и му викам ти братчед ебаваш ли се с мен? Той мига на парцали... Ти ебаваш ли се с мен бе??? Ама то сега, то нам кво... Вика ади влизайте...

Питам го какво е това отношение - аз какъв съм там - нали пари искам да ти дам цървул!

Тоя - ти на мен караш ли ми се сега?!? Тъпанар... РАЗБИРА СЕ ЧЕ ТИ СЕ КАРАМ! Той се разтрепера. Викам му пич - тук минават по 2000-3000 човека всеки ден - не знаеш кой какъв е - не може да се държиш така с хората... Ами ако съм на ББ 2ри братовчед - нали ще останеш без работа бре льольо... Загуби ума и дума...

И те така...

Иначе пещерата е красива вътре, не слушайте Нави. Струва си да се посети.

Дата:   07-08-11 10:10

И кое е красивото ;)

Автор: imitev   
Дата:   07-08-11 10:13

На вкус и цвет - товарищи нет[smilie8]

Автор: the_shooter   
Дата:   07-08-11 10:24

Съгласен съм с Нейви, "Съева Дупка" заради образуванията вътре е много по - красива!

Дата:   07-08-11 10:29

Тясна пътека между натрошени скали, никакви причудливи форми с изключение на един череп.
За сравнение в друга красива пещера форми с много по близка визия до оригиналите има с десетки, има и цветове и обем и големи галерии и страхотни сводове и всичко това е обсипано с милиони сталактити, мити и тони, има акустика, цветове и фантазия...
А там имаше през целият път зле излят цимент и не добре прикрити кабели, народ, гъч, нервност и чалга с налепени монети.
Що за вкус има този, който би харесал това...

Автор: fff   
Дата:   07-08-11 10:30

За мен най-красива е Ухловица.

Автор: the_shooter   
Дата:   07-08-11 10:38

Добре, че не си улучил и сватба! Е тогава какъв гъч е...!

Дата:   07-08-11 10:38

Като стана дума за Съева ще спомена, че беседата беше много много много по добра и интересна, а екскурзовода не ни припираше и казваше - времето е наше, ако искате се покатерете тук, снимайте се или аз да ви снимам, да разходя и забавлявам децата, да, направи го.
В една 10 пъти по малка пещера аз се забавлявах 10 пъти повече, бил съм 3 пъти там и пак ще ида.
В ягодинската ни претупаха и ни бутаха постоянно напред.

Автор: Todd   
Дата:   07-08-11 10:41

Не дават да се снима ма иначе си правят сватби вътре !!!!

[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Не знам Нейви какво е очаквал да види вътре ама във всички пещери е пълно с камъняци !!!
Язе съм ходил почти във всички - в много от тях по няколко пъти !!!

А иначе дефилето е хубаво - особенно мостчетата от траверси са уникални !!!

Дата:   07-08-11 10:46

[smilie24]

Наблегнах на дефилето.

А нашите пещери са мнооого различни, просто всеки гледа с различни очи.

А и една пещера за да е красива, то тя трябва да е от определени скали и над няколко милиона гидини...

Автор: Onakava   
Дата:   07-08-11 10:51

Тва със светкавиците не беше ли уж заради прилепите?[smilie11]

ПД. И на мен Дяволската ми харесва повече...ма най си харесва тая на Лъкатник - не помня даже колко пъти съм я минавала.

Автор: virtus   
Дата:   07-08-11 11:32

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: dreamer   
Дата:   07-08-11 13:04

В Ягодинската пещера миналата година, гида даже ни поощри да снимаме вътре! Единственото условие беше да не се отделяме и да изоставаме от групата. В музея (праисторическитео жилище) снимахме Бенджи- малък прилеп, чак макро обектива извадих :). Немците пък през целия път бяха с включени видеокамери. Никой нищо не им каза.

Автор: danvan16   
Дата:   07-08-11 13:08

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.