Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 търся уролог от София
Автор: fotorafi   
Дата:   06-08-11 18:28

Обявата на някого може да се стори смешна, но.... за мен проблема е голям.
През 1994 г. ми оперираха десния бъбрек и извадиха 17 малки камъка и един голям колкото орех. Аз си знам какво прехивях.. Сега пак имам камък в същия бъбрек. Затова търся лекар-уролог от нашите фотографски среди за връзка: ще се разбива ли камъка или пак касапница.
Ще бъда благодарен!

Отговори на това съобщение
 Re: търся уролог от София
Автор: tabla   
Дата:   06-08-11 18:58

Преди време бях при д-р Милен Кацаров и останах доволен от резултатите и отношението.

Последно кабинета се намираше на ул. Шандор Петьофи 39 и gsm 0888222369

Автор: slyn4ogled   
Дата:   06-08-11 21:26

проф Цветков във Александровска болница !

Автор: Giorgio.K   
Дата:   06-08-11 22:27

д-р Милен Кацаров 0888620246 [smilie24]

Автор: elrisha   
Дата:   07-08-11 00:26

Като много много патила,в никакъв случай не ти препоръчвам да ходиш в Александровска!!!
За мен най-кадърният е доц. Чакъров в Окръжна болница!!!Мисля,че всеки четвъртък има свободен прием.

Автор: exo99   
Дата:   07-08-11 01:08

Чакъров е голям рушветчия.

Пожарлиев е по-добър.

Автор: Adno   
Дата:   07-08-11 01:35

Тема с полезни съвети по въпроса

Автор: ogimag   
Дата:   07-08-11 10:50

Обади ми се и може да те видим при нас- в Болница "Лозенец / бивша "Правителстена".

0888-30-60-81
Огнян

Дата:   07-08-11 12:49

Чакъров бил рушватчия?!?! Интересно защо на мен не ми поиска нищо тогава,а беше единственият,който веднага се съгласи да поправи касапските грешки на "светилото" Панчев от Александровска!!!
Трябва ли пак да обяснявам за разликата в отношението,прегледите,манипулациите и условията в двете болници?! - има го някъде из форума писано - намери и прочети!

Автор: asahi   
Дата:   07-08-11 12:51

Трябва ли да се изпокарате затова, че имате различно мнение за някой? От това той няма да се промени.

Дата:   07-08-11 12:52

По повод разбиването на камъните - докато лежах почти месец в Александровска,всеки ден виждах опашката от хора,чакащи за разбиване..След 2-3 дена същите хора влизаха по спешност за операция..

Мога да препоръчам нещо бабешко за по-малки камъчета или пясъци - вари се сок от вишни,заедно с листата..прецеждаш и пиеш. Хем не е гадно,хем много помага и ги стопява.

Автор: ценослав   
Дата:   07-08-11 13:24

В София от преди около 10 години замина да работи д-р Евгениев - уролог, работил преди това във Видин. Докато беше във Видин се наложи операция на сина ми. Той постави правилната диагноза, човешки ми обясни и ме посъветва да не "тръгваме" към София. Отношението говори много. Оперира синът ми във Видин за едното чавешко БЛАГОДАРЯ. Два пъти на месец, в съботите е във Видин защото не е забравил своите пациенти.

Публикацията е редактирана (07-08-11 13:25)

Автор: vankostrong   
Дата:   07-08-11 18:01

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=48&i=1754339&t=1754339 докато излезе тва нещо обиколих една дузина доктори.Първите 5-6 диагнози бяха погрешни [smilie18]
Като се почне от 'синдром на раздразненото черво' после през 'вътрешни хемороиди' та се сдигна до проблеми с простата и някакво нервно разтройство.След 5 тия преглед един от масторите ми намери камък 8мм.И ме прати на литотриптер да го разбиват.. След 'разбиването' изпиках 11мм и доста песъчинки преди това.

Моят съвет е първо да се уточни при теб каква е големината на камъка.

Автор: rusinov   
Дата:   07-08-11 18:34

http://www.mbal.doverie.bg/bg/maringeorgiev

Най-добрия уролог за мен. Страхотно отношение, имах по 6-7 камъка в двата бъбрека, в единия доста голям. Консултира ме, разби ми камъните. Работи невероятно леко, отношението е страхотно и безпогрешно. [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.