Автор: gorbi
Дата: 06-08-11 23:24
при мен така стана с Канона... един път, после още един път и после взе да си щрака сам.... Обаче err99 може да даде и от обектива...
Една смешна случка... Отивам на 1300 км. от дома в едно приятно място в Украйна, до едно езеро едни дървени къщички, есенно време, листа шарени, с мен компанията - повечето сами мацки - коя от коя по-моделка... Първия ден пием и се къпем в руска баня (това там се прави смесено, няма мъже, няма жени - пиеш бира с мезета, къпеш се, пиеш бира, къпеш се и така докато умреш или докато не решиш че ти стига... ) Та, втория ден вадя апарата, отиваме с мацките на разходка в гората - ще правим фотосесия... На петата снимка - err.99 и почна си щрака... На мен ми остават 4 дена още там с мацките и гората и езерото... Дам.. да не ви се случва... Трябваше да си убиваме времето другояче... Прибирам се в БГ, вадя апарата да го пращам на Зентекса - включвам го - работи... А там го пробвах 200 пъти... И така - работи може би повече от година.... На другата година идват като това лято автобус с украинки, на петия шестия ден, аз съм се запознал вече с бъдещата си жена, тогава още в първи стадий на харесване и ще я водя на обиколка из България за 2-3 дена... Качваме се на колата, първа спирка Търново, снимки... Втора спирка - най-отгоре на прохода Троян-Кърнаре... Отдолу облаци, отгоре облаци, високо, светлината убиец, ще правя снимки на мацката.... Вадя фотоапарата - err.99 и взе да си щрака... Ем искаше ми се да скачам отгоре му, имах чувството че се гаври с мене мръсника... ... .. после минахме през София и Зентекса го оправи... и каза, че повече не ще да го прави, щото бил дърт...:))))
|
|