Автор: Императорът.
Дата: 30-07-11 21:06
Да ни е честита новата зала "ТИМуровец", мене ме домръзя да отида на откриването, макар че имах уреден пропуск, а и не исках да слушам самохвалбите на боко и фъндъкова.
Тъпото е, че не могат да се правят в нея атлетически състезания, които според специалистите са най-доходните, защото е по-къса со 7 метра... и това веднага ме подсети за метростанция "Климент Охридски", която също е по-къса от другите и заради нея влаковете пътуват с по 5, вместо с проектираните 6 вагона и хората са с 20% по-нагъчкани.... но, типическо.
Друг въпросът как тимаджиите плащат сградата, а господинът с атавистическа форма на тимберицата си прави пи-ар. Заради него и пустата зала нощес сънувах кошмар - че си правя ремонт на стаята (боядисване на таванът, слагане на тъмносини нови тапети) и тъкмо привърших, г-н борисов нахлу с тумба журналисти, преряза лента и започна да държи дълга, самохвална реч, в която си приписа заслугите за скромната ми домашна дейност... събудих се с писъци, когато ми нападна хладилникът и почна да ми ръфа прасешкото.
|
|