Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Марихуаната и "рутинната проверка".....
Автор: Kanonir   
Дата:   16-07-11 17:11

... с претърсване...

Отговори на това съобщение
 Re: Марихуаната и "рутинната проверка".....
Автор: tnt   
Дата:   16-07-11 17:13

[smilie23]

Автор: djfroggy   
Дата:   16-07-11 17:19

Долу милицията на Тимберицата.Това е по-зле от ВИС времената бе.

Автор: ogimag   
Дата:   16-07-11 17:25

Тараш, не тараш- все тая. За чий има марихуана в себе си? Що не дойдат мене да джобят?
Баси и тъпите копелета- снимал се в някакъв филм и се взима насериозно вече. И сега трябва да му съчувстваме даже. Да си берат гайлето. [smilie23]

Автор: slivenski   
Дата:   16-07-11 17:26

абееее.. не че вземам страната на полицията... ама по улицата ходят хиляди хора... що ли, аджеба, точно него са спрели за проверка? сигурно нещо се е правел на интересен... иначе ми изглежда симпатичен младеж... [beer]

и мен едно време са ме спирали за проверка на улицата полицаите - имах дълга коса, носех китара, бях уеко подпийнал и доста шумен... [beer] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: mimnin   
Дата:   16-07-11 17:29

Мене пък ме кефи Цветанов, каквото си щете приказвайте. Човека си бачка здраво, някакви лигльовци хленчат само.

Автор: aeobs   
Дата:   16-07-11 17:31

А бе не знам къде живеете, но полицаите спират редовно да правят незаконни проверки и то на напълно произволен принцип. Случвало ми се да сме компания с деца, майка с количка в парка и са ни спирали за проверка.

Автор: vizov   
Дата:   16-07-11 17:34

Мене пък не ме кефи Цветанов, ама що правите проблем, че са прибрали младия келеш? Носенето и пафкането на трева е престъпление, каквото и да си мислите вие. Редовно се правят проверки и какво точно им е незаконното не ми стана ясно.

Автор: Славов   
Дата:   16-07-11 17:35

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   16-07-11 17:37

Тараш, не тараш- все тая. За чий има марихуана в себе си?

Тука само в едно изречение, първо си против закона, после пък за спазването му?! В крайна сметка ще го спазваме ли или ще го нарушаваме щото другата страна може да излезе с

"Марихуана не марихуана все тая. За чий ще ме тарашат полицаите."

и ще е права точно колкото тебе!

Автор: boyanb   
Дата:   16-07-11 17:38

[smilie23] [smilie23] [smilie23]

а оня ден манали откраднаха цял тир с праскови пред очите на същите тия ПАЛЯЧОВЦИ

[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   16-07-11 17:42

... Ако е тревата дрога ........ сите крави да са наркомани ..... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   16-07-11 17:43

А бе вие луди ли сте бе? [smilie5]
Имат право само да проверяват за документи, не може да те спре на пътя и да ти каже изпразни си джобовете. Всяко подобно действие е личен обиск за който предварително трябва да има подготвен протокол, който да се попълни. По същия начин по-който не може да взлезе в дома ти без заповед. Имат право да спират хора и да извършват проверки, само когато има данни, че лицето е извършило малко преди това престъпление, или че прилича на издирван престъпник. За всяко такова действие трябва да съставят протокол, да го подпишат провереният и полицаите. След това този протокол се валидира в съда.
А притежанието на трева си е незаконно и момчето никой не го оправдава.
Става въпрос, че подобна полицейска проверка е е по-голямо нарушение на закона от носенето на цигара трева и то, от лицата, които трябва да следят за спазването на същите закони.

Дата:   16-07-11 17:43

Визов темата е за спазването на закона от двете страни, граждани и полиция!

П.П. мой приятел и в Канада са го претърсвали на улицата, но полицая първо го е попитал "Имате ли нещо против да ви проверим за оръжие" и след това само с потупване е направил проверката, не му е бъркал по джобовете за да му намери цигара с марихуана....

Дата:   16-07-11 17:47

Kanonir- "За закона"!

Това, че е трева не омаловажава деянието.

Дата:   16-07-11 17:50

Хайде прочети темата пак и тогава с постовете.
Кой ти говори за омаловажаване на деянието.
Канонирски, виждаш ли хората даже не могат да разберат за какво става въпрос и искаш да е както си му е реда. [smile]

Дата:   16-07-11 17:50

Kanonir- "За закона"!

Добре щом е за закона - имат ли право по закон да го претърсват по такъв начин без заповед за обиск?!

Автор: Славов   
Дата:   16-07-11 17:59

Нито имаш право да притежаваш марихуана, нито полицаите имат право да те тарашат по този начин.

Едното е нарушение на закона от едно лице, другото е грубо потъпкване на закона, точно от хората на закона....

Автор: sirkhann   
Дата:   16-07-11 19:06

Автор: ogimag
Дата: 16-07-11 17:25

Тараш, не тараш- все тая. За чий има марихуана в себе си? Що не дойдат мене да джобят?
Баси и тъпите копелета- снимал се в някакъв филм и се взима насериозно вече. И сега трябва да му съчувстваме даже. Да си берат гайлето.

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   16-07-11 19:24

Добре- ще го кажа още по-ясно.

Тези с дрогата- да умират. И ако на някой му се струват силни тези думи- не ми пука.

"0,75 грама марихуана" си е чист келешлък и гъзария. Ако му стиска- да си вземе яка дрога и да си вари мозъка.

[smilie24] за полицията. Въпреки, че пак те ще изручат жабетата.

Ама то в скапана държава- как да е?

Re: Марихуаната и
Автор: atin   
Дата:   16-07-11 19:24

Оня нека си друса, щом така се харесва. Аз пък пердаша вратни пържоли и моят холестерол е по-вреден от неговото сенце. Въпрос на свободен избор. Ама накрая да му е виновна полицията задето го е разобличила-айде моля!

Публикацията е редактирана (16-07-11 19:42)

Дата:   16-07-11 19:49

Ма вярно казва Аеобс....

Ся да взема пак да се повторя с въпроса, че още не ми е ясно и, ако може да ме светнете как едновременно, първо викате ДОЛУУУ за нарушаването на закона (с притежаването на марихуана) и после викате БРАВОООО пак за нарушаването на същия този закон (с обиск без заповед от полицията)....

Та да потретя, става дума все за нарушаване на закона - по каква логика единият път е "РАЗПНИ ГО", а другия "НАГРАДИ ГО"?!

Автор: sirkhann   
Дата:   16-07-11 19:50

Преди година и нещо Майкъл Фелпс се беше изтървал някъде, че бофкал гревица кат козел. Ако не знаете кой е Майкъл Фелпс, това е генно-модифициран организъм с елементи на роботика, който е специално създаден да събира златни медали за отбора на САЩ по плуване. Един от най-добрите им спортисти за всички времена. И точно поради тази причина, тъй като се изцепил неподобаващо и давал лош пример за децата, на които е идол, го лишиха от спортни права за половин година и го порицаха зверски...

Дата:   16-07-11 19:51

https://photo-forum.net/static/forum/2011-07/afko8108.JPG
http://img-2005-02.photosight.ru/01/747201.jpg

Re: Марихуаната и
Дата:   16-07-11 19:54

sirkhann, какво точно незаконно са извършили полицията, пардон медиите при отразяването на изказването на Фелпс, заради което са го лишили от съзтезателни права?

П.П. опитвам се да разбера, каква е връзката на примера ти с конкретния случай, който дискутираме в темата

Публикацията е редактирана (16-07-11 19:58)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.