Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 За "братята", обществото, равенството между расите и още нещо...
Автор: rusinov   
Дата:   15-07-11 08:54

Само да споделя, понеже всички в държавата са "чувствителни" на тема расова дискриминация, расизъм и пр.

Случката е от снощи, около 19.00 ч. няма да уточнявам за кого точно става дума и къде се разиграва историята но с две думи: на най-добрия ми приятел дядо му - здрав прав българин, излиза човека на двора и вижда, че пред къщата му спира кола, слизат няколко рома (не бих си позволил да напиша г*дни, ш*бани, ци*ани) и започват да му брулят сливата, която забележете разсте в двора му. Човека е много добър по принцип, прави на "братята" забележка (възможно е и да е викнал, но не е налетял на бой 100%). В отговор на това, че човека си пази собственоста, равноправните, възпитани и образовани равноправни ЧЛЕНА на нашето общество го спукват от бой, свалят го на земята и го ритат няколко пъти в глава. В следствие на това, човека е с охлузвания, натъртвания, натрошена челюст на много места, подут и пр. В момента чака може би за операция, нямам все още идея.....
Естествено се разбра веднага кои са въпросните евро-роми, но не било хубаво да ги закачаме, щото единия бил в затвора, другия продавал наркотици и т.н. [smilie18] Та как ви се струва, добре ли е, а? Той човечеца да се оправи, а ние си знаеме за другото.... ама иначе как ви се струва? БГ Forever? Или да се изнасяме и да забравим, че сме българи. Да станем едни австриици, италианци или германци и да оставим България на "братята", а ние никога да не казваме на глас, че сме българи? Много се кефа, много е яко [smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: За "братята", обществото, равенството между расите и още нещо...
Дата:   15-07-11 08:57

ааа и се извинявам за правописа, написах първия пост малко нервно, а не мога да го преправя... [cool]

Автор: bairi100   
Дата:   15-07-11 09:32

На какво се кефиш,не можах да разбера?

Re: За
Дата:   15-07-11 09:35

Ми на държавата, на правата на хората, на правата на българите, на това да нямаш права, да не си от малцинствата, което автоматично да те прави безпомощен пред ситуацията.... и т.н. [cool] мн яко нали, плюя аз на такава държава... защото именно тя с действията си е превърнала ромите в това, което са в момента....

Публикацията е редактирана (15-07-11 09:36)

Автор: bairi100   
Дата:   15-07-11 09:36

Чакай,ти за къде говориш? Аз в българско Държава не съм забелязал

Дата:   15-07-11 09:38

мда всъщност си прав, бях забравил....покрай толкова новини, откриване на детски градини и строене на магистрали си помислих, че живеем в държава, но нещо такова ме връща на земята [smilie7]

Автор: alba_luna   
Дата:   15-07-11 09:38

След такива "случки" си мисля, че е най-добре да се изнасяме.

Дата:   15-07-11 09:39

Срамота е...

Автор: danvan16   
Дата:   15-07-11 09:41

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: the_drug   
Дата:   15-07-11 09:43

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   15-07-11 09:44

Лошото е, че после ще си виновен....никой няма да се застъпи за тебе, държавата няма да каже "да гръмнал го е, защото го е заварил да му изнася телевизора от къщата" .... тогава ти ще си нарушил правата му и ще бъдеш съден, ще лежиш, ще плащаш, ....

Автор: chill   
Дата:   15-07-11 09:46

Е, за пребитите възрастни роми никой не чува, защото роднините и приятелите им нямат интернeт ... [smilie8]

Публикацията е редактирана (15-07-11 09:47)

Автор: __SpOO__   
Дата:   15-07-11 09:51

Интересно ми е как разбра, че роднините им и приятелите им нямат интернет или просто хвърля на боб?

Дата:   15-07-11 09:51

Автор: tabla   
Дата:   15-07-11 09:52

най-големите зулуми от всякакво естество, видени през живота ми са били дело на българи. [smilie7]

Автор: the_drug   
Дата:   15-07-11 09:52

Дата:   15-07-11 09:58

chill ти колко пъти видя пребити възрастни роми от българи? Само питам...

Автор: tnt   
Дата:   15-07-11 09:59

да

Дата:   15-07-11 10:10

Автор: diandimov   
Дата:   15-07-11 10:19

Абе тъпа история.
Да си е обрал сливата предния ден.

... и по- лошо ще става.

Автор: logrus   
Дата:   15-07-11 10:45

Автор: Rolleiflex2005   
Дата:   15-07-11 10:46

Дата:   15-07-11 10:53

Хора, съгласен съм, но не сте били в продължителен контакт с братята да видите колко нагли могат да бъдат.... не споря, че българите са цвете, но няма да дойдат, да ти влязат в къщата, да те ошамарят, да ти вземат телевизора и компотите и накрая държавата да не може да им направи нищо, защото няма какво да им вземе, а ЕС ги защитава, щото са малцинство.... стига, не се правете, че не разбирате за какво става дума и не го играйте големи европейци, с широки сърца и безкрайна толерантност.... смешно е. Първо ние трябва да се почувстваме доволни и спокойни в собствената си страна, а след това да приобщаваме и да даваме права на ромите. Системата обаче е наопаки и има нещо нередно в цялата работа. Каквото ще да говорите неграмотността, простотията и наглоста на това малцинство не заслужава и лъжичка толерантност.... говорете си иначе колкото искате за права и равенство. [cool]

Публикацията е редактирана (15-07-11 10:54)

Автор: chill   
Дата:   15-07-11 11:14

Расистите дгд.

Дата:   15-07-11 11:23

първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.