Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Вело-идиотия...
Автор: n1x0n   
Дата:   14-07-11 00:57

Направили през цяла Младост вело-алея до бизнес парка... браво, макар единственият пешеходен маршрут Младост-Студентски град да минава по пътното платно и разни калища и ремонта му да е много по-важен и полезен за неизмеримо повече хора.

Прекарали я през тотално малоумни места алейката... карай, макар че просто и логично можеше да мине по много по-добър маршрут.

Боядисали я със скъпоструваща, светлоотразителна боя, колчета и метални маркери с "котешко око"... бива, макар да стои като на свинче звънче на фона на инфраструктурната екзема поразила квартала.

Това, което не проумявам е защо тъпите изроди разкопаха точно 50% от цялата дължина на алеята, за да правят черни асфалтови кръпки, след цялото това боядисване, маркиране и т.н.?!

Отговори на това съобщение
 Re: Вело-идиотия...
Автор: Jim__Beam   
Дата:   14-07-11 01:11

... И аз скоро мрънках на тая тема велосипедната ..... затвориха на големи блокове целите паркинги ..... и сега хората къртят бордюри и минават през градинките за да си стигнат до блока .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

... да не говорим , че не мое да спреш на червената линийка , която на много места е изнесена на платното ..... [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: algaivel   
Дата:   14-07-11 01:28

Никсъне, някой е трябвало да усвои едни пари ... [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   14-07-11 01:36

.. Бе , нема лошо , парите от ЕС за веуоауеята , ако не се усвоят - горят ....... ама , що преебаха нормалния живот на толкова хора .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

.. чак па Господарите на Ефира идвАха да снимат кой бил паркирал/настъпил на "червеното" ..... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: Kaloyan_Radomirov   
Дата:   14-07-11 02:34

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   14-07-11 03:10

Никсъне, някой е трябвало да усвои едни пари ...

Абе според мен Някой е трябвало да реже лентичка на нещо, така... по-европейско... [smilie3]

Автор: neuromancer   
Дата:   14-07-11 04:02

това е стар похват, от едно време още
да се копае върху новия асфалт
защо? защото лесно и удобно можеш да разчертаеш къде да се копае (така ми казаха едни работници, които разкопаваха нов асфалт, за да полагат кабели)

Дата:   14-07-11 04:12

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   14-07-11 04:24

Автор: glaskeram   
Дата:   14-07-11 08:25

То в Софето авто-идиотията май е бая по от вело такавата. Авто-идиотията е прераснала до авто-олигофрения.

Автор: bairi100   
Дата:   14-07-11 08:40

По едно време се изнасяйте някъде на село и не се занимавайте с проблемите на половин народ[beer]

Автор: danvan16   
Дата:   14-07-11 09:50

Автор: krist   
Дата:   14-07-11 10:32

особено интересно е в участъка по "Атанас Москов" близо до Бизнес-Парка, където въпросната алея върви по платното от двете страни..

Дата:   14-07-11 10:36

Автор: atin   
Дата:   14-07-11 10:54

Ние тук сме си в ла#няната България и плюенето е национален спорт. Добър или лош, избора да останем си е наш. Някак непричом ми идват надменните коментари на емигрейшъните обаче. Няма тема без ехидни подмятания "отвън". Нали при тях всичко цъфти и връзва и се кълнат че не ги тресе носталгията, а все в бг форумите висят. Нямам предвид конкретен човек, да не вземе да се засегне някой. Защото и аз мия чинии (моите).

Автор: kkkolelo   
Дата:   14-07-11 11:00

Я на село кво си е арно

https://photo-forum.net/static/forum/2011-07/ksqe8510.JPG
http://3.bp.blogspot.com/_2Q3LE-kHT5Y/S_Wep3qY4dI/AAAAAAAAA94/oBwl0OiStB4/s1600/picccss02.jpg

[smilie25] [smilie25]

Дата:   14-07-11 11:38

Автор: navy   
Дата:   14-07-11 11:49

Тия мацки що не са махнали седалките [smilie8]

Автор: CyberGene   
Дата:   14-07-11 11:53

atin [smilie24] И аз това се чудя - "българското" сирене било по-хубаво в Америка, па нам кво си, па велоалеите, па къв бил хубав животът там. Кво киснат тогава само в българските форуми?

Автор: navy   
Дата:   14-07-11 11:56

Хе хе... atin, той Калоян Радомиров прооосто се престарава, докато ДианДимов си ни е любимец, избива го малко на самоирония и тъпота [smilie7]
Младенов го дава по тежкарската, Кайзера е пич... а Принцеса Леа - пичка [smilie7]
Има и други... ама ме мързи да квалифицирам, а и кой съм аз, че да давам оценки [smilie18]

Автор: princess_Lia   
Дата:   14-07-11 12:33

[smilie5]

Дата:   14-07-11 12:47

Ние тук сме си в ла#няната България и плюенето е национален спорт.

Страната е лайняна, защото такива като теб подскачат всеки път, когато някой има основателни забележки към това как държавата харчи парите ни.
Тва било плюене, онова било плюене - ми живейте като мишки още 50 години тогава и се вайкайте що държавата била лайняна.

Автор: T_Rex   
Дата:   14-07-11 13:06

https://photo-forum.net/static/forum/2011-07/stzo3313.JPG
http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450gy250_1118744.jpg

Велоалея по български!

Красота!

“Българска работа това е работа необмислена или недомислена, зле започната, без ръководство или нескопосно ръководена, която сякаш по задължение свършва със скандал, за да
послужи само за позорна регистрация на печалните си герои."

Иван Хаджийски

Дата:   14-07-11 13:08

Е точно този участък сега е изкопан от край до край...

Автор: krist   
Дата:   14-07-11 13:08

баш за тоя участък говорех..

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.