Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 Сега от Герб ще спят по спокойно
Автор: burnmaster   
Дата:   13-07-11 13:45

Или обезоръжен народ - мирно мафиотско управление.
http://forum.oragie.com/viewtopic.php?t=16375&postdays=0&postorder=asc&start=0

С една дума се изземва личното законно оръжие от хора притежавали го години наред.Доказали че са психично здрави неосъждани мирни граждани.Издадена е наредба за масови откзаи да се презавери разрешителното.При тази ситуация в срок от няколко месеца ако собственика не успее да го продаде ,то остава в полза на държавата.Демек....въоръжаване на родната полиция за сметка на народа.Или по точно казано ОГРАБВАНЕ без каквито и да е мотиви.

Отговори на това съобщение
 Re: Сега от Герб ще спят по спокойно
Автор: abc.xyz   
Дата:   13-07-11 13:53

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   13-07-11 13:56

abc.xyz пропусна да ни намериш и един Сталин да ни рита по кокълчетата.

Автор: zizero   
Дата:   13-07-11 13:59

Ако е платена службата аз съм готов да се жертвам и срещу скромни суми да ви ритам по кокалчетата [cool] [cool]

Автор: bborissov   
Дата:   13-07-11 14:03

На някой прави ли му впечатление, че напоследък много се навъдиха темите против ГЕРБ и Б.Б.? Това някак си предизборно ли е или как??[smilie11] [smilie11]

Автор: mun4o   
Дата:   13-07-11 14:08

Темата съвпада с подготвяния вот на недоверие за Цецо Многодомеца от БСП, ДПС, РЗС, ДСБ и май "Атака".
В основата на искането били конституционни мотиви - изискването, че заместник-министър председателя и министър на МВР трябвало да бъде представител на вида Homo Sapiens.

Автор: headcharge   

bborissov написа:

> На някой прави ли му впечатление, че напоследък много се
> навъдиха темите против ГЕРБ и Б.Б.? Това някак си предизборно
> ли е или как??[smilie11] [smilie11]

Ми по-скоро не [smile] Просто ГЕРБ/ББ толкова се уливат напоследък че просто не се трае....

Публикацията е редактирана (13-07-11 14:08)

Автор: Георги   

нали?

при цялото охолство и доволство на народа, някой клакьор да лае по н.г. ББ тимберицата? [smilie5] [smilie10] [smilie18]

Автор: hery   
Дата:   13-07-11 14:14

Трябва да се забрани и изземе цялото огнестрелно оръжие. Ловжийските пушки също. Както и всякакви хладни оръжия, боксове, арбалети и т.н.

И тогава ще остане оръжие само в престъпниците.

Хитро.

Изобщо, прост народ - слаба държава.

Дата:   13-07-11 14:19

Едва ли е тук мястото да си изясняваме че недоволството от управлението се изразява по време на избори [smilie21] . Всичко друго си е чешене на езиците и бълбукане под водата...

Автор: danvan16   
Дата:   13-07-11 14:23

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: krist   
Дата:   13-07-11 14:26

хмм, недоволството от управлението се изразява май и при разни други събития, дето скоро не са ставали у нас, та за това продължаваме все надолу

Автор: Gruyu   
Дата:   13-07-11 14:29

мисля, че е масова практиката военни и полицаи като се пенсионират да си откупят/задържат официално личните пищаци дадени им по време на службата....за какво са им после като се пенсионират....за да те гръмне някой изпращял фатмак-пенсионер за някоя глупост/дреболия.....предполагам, че от КОС ще искат вече сериозни доводи за какво е необходимо да имаш лично оръжие за да го притежаваш в къщи/на улицата законно

Автор: special_k   
Дата:   13-07-11 14:30

Тук е пълно с дечурлига дето като кажеш нещо против герб, и веднага ти лепват "комуняга"...

С такива не се спори.

А за оръжията... звучи нечестно, ама пък аз съм против ловуването.... така че злорадо ще пасувам [smilie5]

Автор: borovinka   
Дата:   13-07-11 14:33

Според мен, трябва значително да се ограничи наличието на оръжие сред населението. Често виждам всевъзможни лумпени, комплексари и всякакви слабоинтелигентни индивиди демонстративно да носят пищови.
Безопасно ли е това?
Представете си един завършен престъпник или "културен" бизнесмен, който няма уважение към нищо и към никого. Същият не е сътворил някоя свинщина само там, където не е стъпвал кракът му. Въпросният, естествено, притежава законно оръжие, което спокойно може да носи почти навсякъде. Поради някаква причина, нашият герой не е станал обект на специално внимание от страна на полицията или съдебните власти и съответно юридически принадлежи към групата на "Доказали че са психично здрави неосъждани мирни граждани". Същият ще загуби правото си да се разхожда с оръжие сред нас, едва когато бъде хванат или уличен в престъпление...
М? Как ви се струва?!?

Трябва да има повече гъвкавост при даването на разрешителни за притежание и носене на оръжие, а не просто да се спазва закона и някакви утвърдени процедури. Трябва всеки кандидат за разрешително да преминава през щателни психологически изследвания и да се прави подробно проучване относно вероятността въпросният да прояви престъпни наклонности.

Дата:   13-07-11 14:39

Статически доказано е че престъпленията се случват с 98% незаконно оръжие.Но това не е темата приятели.За сравнение ще ви дам следния пример .
Отивате да си подновите шофьорската книжка,и най-тържествено ви съобщават че от сега натам книжката не може да ви се поднови.....и на всичко отгоре ви конфискуват автомобила че видите ли с него в един момент може да затриете една дузина хора,при все че до този момент нямате дори глоба за неправилно паркиране.
Нещата са абсолютно сходни.

П.П. Пропуснах да кажа че в същия момент имате 15 годишен стаж зад волана

Публикацията е редактирана (13-07-11 14:42)

Дата:   13-07-11 14:42

корупционни схеми навсякъде

те лумпените винаги са носили оръжие безнаказано. още повече хора с по няколко висящи дела се разхождат на свобода при това с оръжие.

най-добре изобщо да нямаш право да носиш оръжие. освен полиция и армия, при положение, че е на работа.

свършва смяната, сдаваш го.

всичко друго е бля бля и корупция

Дата:   13-07-11 14:44

Да отнемат и автомобилите тогава.

1000 души годишно загиват при катастрофи.

Автор: borovinka   
Дата:   13-07-11 14:47

Добре звучи. Пълно е с такива, които имат право да управляват автомобил, а в същото време умствените им възможности не се отличават съществено от тези на мушкато!
Та, нещо подобно е и с оръжията...

Публикацията е редактирана (13-07-11 14:48)

Дата:   13-07-11 14:48

hery, главата не е само за равновесие

[smilie24]

Автор: special_k   
Дата:   13-07-11 14:48

Аз съм от СФ и оръжие не ми трябва. Ама ако живееш в някое село с 50% население от неясен произход и ти разбиват мазето през ден, може би не е лоша идея да имаш под ръка нещо със стоп-патрони, примерно.

Автор: Kaloyan_Radomirov   
Дата:   13-07-11 14:51

Автор: chicken   
Дата:   13-07-11 14:51

special_k, [smilie24]
За ловуването. Пък и за останалото.

Дата:   13-07-11 14:54

Не знам някой, дали ще може да изрови от историята случай, когато някой със законно притежавания си пистолет е предотвратил я грабеж, я отвличане, я убийство....напротив. Всички хриники сочат, че народа си се трепе помежду си със законните си оръжия. Примери бол - оня изтрещялия в автобуса за Варна мисля, че беше...оня изтрещялия в сливенската банка...и все от тоя род. Така че аз съм на мнение - колкото по-малко - толкова по-добре.

Дата:   13-07-11 14:56

Писаха по-горе - много повече престъпления се извършват с незаконно оръжие.

първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.