Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 КУ-КУ Бенд
Автор: slivenski   
Дата:   12-07-11 23:32

[smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: КУ-КУ Бенд
Дата:   12-07-11 23:32

Ако гледам Шоуто на Слави, това е заради бенда... За мен това е най-добрият бенд в България в момента. Дългите години свирене заедно, в различни стилове, вечер след вечер, ги е направило направо машини... Доставя ми удоволствие да ги слушам, дори да свирят и най-простата чалга. Кефя се на виртуозността и професионализма им. Евала.

Таа тема е лирическо отклонение... Аре - [beer] [beer]

Автор: AndreyIst   
Дата:   12-07-11 23:34

Брат ми, този път съм на 100% съгласен с теб.

[beer]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   12-07-11 23:35

много са добри [smilie24]

жалко, че участват в това пошло предаване

свирят дори прогресив [smilie24]

Автор: navy   
Дата:   12-07-11 23:36

Да, но без чалга [smilie23]
Дори и изпълнявана от Андреа Бочели...

Автор: Mitaka   
Дата:   12-07-11 23:37

Много са добри, за разлика от работодателя се!Изобщо не си кореспондират!!

Дата:   12-07-11 23:41

sliwenski, поздрав [beer] [beer]

http://www.youtube.com/watch?v=pWnSUyh0sLA

Автор: danvan16   
Дата:   12-07-11 23:42

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   12-07-11 23:43

С риск да се конфронтирам - единстевното предаване, което гледам. Ама аз съм си чалгаджия ... Много си е добро даже.

Дата:   12-07-11 23:46

Не трябва да забравяме, обаче, че работодателят им осигурява голяма част от оборудването и инструментите /поне така се чува/, както самото позициониране на бенда на музикалния пазар. Добри са, спор няма, но без да се показват всяка вечер по телевизията /не мога да си представя по-голямо изпитание за професионализма на всеки шоумен/ в продължение на 10-15 години, те нямаше да са това, което са. И все пак... [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (12-07-11 23:47)

Дата:   12-07-11 23:47

ареееееееее, с Ник Мейсън

[cool] [cool] [cool] [cool]

Автор: pif   
Дата:   12-07-11 23:47

Хаха, добри ама друг път. Били са добри преди 10 гоини (и повече). На запад е най долната работа да си бенд на вечерно шоу. Тука се води за престижно.
Каквото и да засвирят звучи като чалга. Но са далечк като класа и ниво от колегите си от бранша. Това, че ги дават по ТиВиЛизура всяка вечер и някой ви разправя колко са велики (и вие му вярвате) .. си е ваша работа. То е като да обясниш, че най добрите фотографи в света са тея дето имат профили във фотофорум.

Дата:   12-07-11 23:48

Е, всеки си има право на мнение... [smilie21] [beer]

Дата:   12-07-11 23:49

[smilie7] яда питам - някой има ли соловите албуми на Мейсън. Моя милост ги има на СД, верно - не на плоча ...

Дата:   12-07-11 23:52

Ако трябва да откроя някого, който ми прави по-силно впечатление, това са барабанистът - Венко, Цецко на китарата и Професора на кларинета... Тези тримата ми пълнят душата като ги слушам да свирят... [smilie21] [smilie21]

Автор: HP   
Дата:   12-07-11 23:55

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: HP   
Дата:   12-07-11 23:58

Дата:   12-07-11 23:58

Всъщност, още ми е мъчно за двете певици преди... Особено за едната - Деси Добрева... Има уникално гласче... [smilie21] [smilie21]

Дата:   13-07-11 00:00

Абе, прави сте, че понякога го дават малко по-лежерно. Особено, когато свирят за балета.
Но рядко съм ги чувал да се дънят, когато свирят с някой известен музикант, пак повтарям - в най-различни стилове... [smilie21]

Автор: yakumo   
Дата:   13-07-11 00:14

Недей така, бре, градски! [smilie11]

Автор: Grandpa   
Дата:   13-07-11 00:15

Отдавна съм извън БГ, но от скоро взех да гледам в тубата Шоуто на Слави. Малко ме интересуват клюките и каквото казва обикновено ми допада (често начина по който го казва - не).
Чисто обективно погледнато, като водещ, е много зле. Досега не съм видял един гост да остави да се изкаже. Зададе въпрос, гостът не е стигнал и до половината на отговорa и дългия го прекъсва, праска си негови изцепки, отнася разгора в друга посока...

КуКу бенда може и да е добър, не знам. Бях чувал превъзнасяния за Цветан, поразтърсих се и из нета...ми честно не ми смъкна чорапите. Тия различни стилове, дето свирели...сигурно знаете за какво говорите. Аз обаче намирам само чалга и почалгарени парчета - е затова са супер - да хванат нещо и да го направят на чалга.

Публикацията е редактирана (13-07-11 00:40)

Автор: atin   
Дата:   13-07-11 00:38

Чудя се хората му как го търпят толкова години егоцентричния тъп селянин. Айде кинти-ясно, ама такава деспотична полит-мастия за какви кинти се изтърпява. Реже ги в ефир като башибозук. Пълен антипод е "Денис и приятели", формата уж е сходен но настроението при рокаджиите е съвсем друго.

Автор: pif   
Дата:   13-07-11 01:26

ХП: и в БГ имаме таквиз добри музиканти. Това незнам как е звучало на живо но има много работа после по смесването му. Личът си десетки и десетки часове смесване след концерта. Иначе на музикантите не може а им се отрече, че са добри.
Тука във филхрмонията и биг бенда на радиото имаме музиканти от такова и дори по високо ниво. Те свирят наистина всичко. А не чужди поп парчета обърнати в чалга звучене.

Сливенски - въпрос на вкус, казало кучето и си облизало гъза. Ти не разбираш от музика (професионално) и харесваш пошли работи. Хората не разбират от фотография (професионално) и харесват произволна шаренийка. С какво мнението на един професионалист в дадена област е по миродавно от мнението на друг непрофесионалист - ами с нищо. И двамата си имат вкусове и двамата се кефят на нещо.
Твоята работа е малко като да пием лекарствата не по това какво сме болни ами по това какъв цвят са хапчетата и да ни отиват на тоалета. Едно е да те кефят и да казваш как ти раздират сърцето а друго е да изказваш компетентно мнение колко са добри и какви са професионалисти и как могат всичко.

Автор: b0gdanov   
Дата:   13-07-11 02:02

Може да свирят момчетата, ама чак да гледам цялото предаване на Слави заради тях,нема да стане.Колкото и да са добри, простотата на "щефа" им ги заглушава :). И много ми е интересно онзи на кларинета(забравих му името)Професора,дали наистина е професор всъщност или всичко е пак поза и простотия.

Автор: exo99   
Дата:   13-07-11 02:07

Чалгарски оркестър, свиренето на чалга тушира таланта, който са имали.

Превърнали са се, както казаха по-горе, в оркестър за допълване на водещия.

Ако ви направи впечатление, качествените музиканти избягаха от оркестъра.

Понеже са на хранилката на един простак и чалгар, постепенно се опростачват и те.

Жалко е, защото може би в началото са били добри музиканти.

Никой от тях няма да блесне вече със собствени изпълнения, ще са все "От оркестъра на учиндолския селянин".

[smile]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.