Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна
 Покупки на изплащане
Автор: n1x0n   
Дата:   05-07-11 22:35

Купувате ли си често неща на изплащане и ако да - защо?

Аз понеже съм не съм потребител на подобни финансови услуги, та ми е любопитно...

Отговори на това съобщение
 Re: Покупки на изплащане
Автор: imitev   
Дата:   05-07-11 22:36

Твърдо нье[cool]

Автор: Knartist   
Дата:   05-07-11 22:38

Чудим се дали дават участия в изложби на изплащане и тогава може да се замислим [smilie8] [smilie18] [shtrak] [beer]

А иначе, сериозно, нещо не съм фен да съм потребител на подобни услуги, макар че нали модерният свят така си живее, та явно... можело [smilie8]

Автор: vinse   
Дата:   05-07-11 22:38

Само кеш, ако не мога да си позволя нещо на момента не го купувам [smilie21]

Автор: asahi   
Дата:   05-07-11 22:40

Не.

Автор: NeDDRaG   
Дата:   05-07-11 22:40

Ами май само когато е на зор работата. Един път за телефон - стария вече не ставаше, постоянно блокираше, а работата ми изискваше да имам телефон - домашни дежурства и един път за пералня.

Автор: Kaloyan_Radomirov   
Дата:   05-07-11 22:41

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: shtukov   
Дата:   05-07-11 22:43

Аааа..веднъж си купих една бензинова косачка на изплащане.. и това беше..

Автор: PeterPAN   
Дата:   05-07-11 22:44

има смисъл ако си купиш нещо да работиш с него и да изкарваш пари и да ти останат оборотни средства иначе няма сми за телефон, плазма и т.н....

Автор: nsirakov   
Дата:   05-07-11 22:46

фотоапарата ми е на изплащане...

Автор: danvan16   
Дата:   05-07-11 22:46

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: kaiser.soze   
Дата:   05-07-11 22:49

да, купувам си, защото е по трудно да отделиш пари.
освен това получаваш нещата веднага.
разбира се, доходите трябва да ти стигат да си погасяваш вноските.
изплащал съм камина - предложиха ми 1 година безлихвено, нагласих така плащанията, че да я изплатим за година. има и уловка в тази работа. 1 година без лихва и плащания и след това става опасно [smilie5] , но трябва да си изключително завеян за да се хванеш на такова нещо. е, има и хора които не си правят сметката [smilie21]
изплащам мебели за сядане - 4 год. безлихвен кредит.
изплащам и къща.
лошо няма [smilie21] стига да можеш да плащаш всички сметки.

Дата:   05-07-11 22:51

има смисъл ако си купиш нещо да работиш с него и да изкарваш пари и да ти останат оборотни средства иначе няма сми за телефон, плазма и т.н

Ами не знам... приемам гледната точка, че една плазма купена днес, може да ти носи радост незабавно и твоят паричен еквивалент на тази радост да е по-висок от оскъпяването.

Автор: Rosencho   
Дата:   05-07-11 22:51

Апартамента-да, за други неща не[smilie5]

Автор: slivenski   
Дата:   05-07-11 22:56

Абсолютно ЗА. Ако можеш да си плащаш вноските, заслужава си. Цивилизованият свят живее на кредит. Време е да се разделим с това ориенталско мислене, че трябва 20 години да мизерстваме, за да съберем пари за апартамент примерно... Ебати живота е това... Да живеят банките! [smilie21] [smilie21]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   05-07-11 22:57

..

Копи/пасте от другата тема , понеже е по темата ... [smilie3] [smilie3] [smilie3]

... И , понеже имам доста познати , които продължават да изплащат или ги съдят .... за неща , които вече не притежават ....

----------------------------------------

.. Данване , схемата на лизингите и на кредитите е толкова хлъзгава .... и толкова дабре измислена , че човек се замисля едва когато го закъса ...

Идва младо семейство в София - живее на квартира 5-600 лева на месец .... имат некви доходи за момента - викат си , дай да си купим жилище - 600 лева ни е на месец вноската .....

... Купуват си го .... с кредит от банка Х .... обаче не мислят за тия 25-30 години , които трябва да го изплащат ....

Ми немаме си телевизор ...... айде и плазма на изплащане ....
Немаме кола .... тая лада на баща ти вече не може да се кара ........ айде и полунова 10 годишна Вектра на изплащане .....

На щерката - ново телефонче ... само 25 лева на месец ....

И так дале , и так дале ........ и в един момент - балонът се пука ....... като гръцко правителство ...

А , не дай си боже някой от тях да остане без работа .... в 50-60 % от случаите е така .....

И кво праим , а ..... съд , мъд .... а всичко ти е взето .....

Те за тва говоря , да го еба .....

Автор: KiIIeR   
Дата:   05-07-11 22:57

ний пък матрака тъй го взехме.. по някога на изплащане си лиза на далавера ако нямаш парите на куп.. оскъпи се помня с 50-60лв. струваше почти 700 общо.. за 6 месеца..

много зависи от лихвения процент или промоцията.

бих си купил и други неща при изгодни условия.. на изплащане..

:) да ги изброявам ли ...

Автор: NeDDRaG   
Дата:   05-07-11 23:00

PeterPAN написа:

> има смисъл ако си купиш нещо да работиш с него и да изкарваш
> пари и да ти останат оборотни средства иначе няма сми за
> телефон, плазма и т.н....

Ами телефон... Да, не носи пари, ама като трябва да даваш дежурства и старият изгърми, имаш два варианта - вадиш парите накуп или изплащаш. Е, има и вариант да вземеш и нещо евтино, което последа те е яд и след време да дадеш пак пари накуп. Е, аз избрах да изплащам, нопък за сметка на това вече повече от 7 години го ползвам този телефон и не мисляскоро даго бракувам. А запералнята - там ако извадех парите на куп, щеше да ми се наложи доста да внимавам с другите разходи или да изчакам един месец и през този месец да пера на ръка...

Автор: kaiser.soze   
Дата:   05-07-11 23:05

Ами телефон... Да, не носи пари

е как да не носи??

Време е да се разделим с това ориенталско мислене

Вещоманията е европейско-североамерикански патент, не ориенталски.

Изобщо, първосигналната употреба на думата "ориенталски" е грешна в 90% от случаите.

Ма щял си да го платиш 2-3 пъти с лихвите за 20 години... Ми хубаво - живей в колиба, плащай квартири, докато събираш пари... Сложи оскъпяването на имотите и инфлацията за 20 години напред... И виж дали не си заслужава. Същото в по-малка степен важи и за по-малките покупки. Искаш хубаво ТФТ да си гледаш формулата и мачовете? Готово - срещу 30 лева на месец го имаш. Кефа цена няма... [smilie21]

Дата:   05-07-11 23:07

Не говорим за безцелна вещомания, а за неща от бита, които са най-обикновени и необходими - телевизор, телефон, лаптоп... [smilie8]

Автор: amplified   
Дата:   05-07-11 23:11

За телевизора не съм съгласен, че е необходим :)

Дата:   05-07-11 23:11

плащай квартири

Ами "цивилизованият свят", както ти го наричаш - това и прави. Или казваш за кредитите да гледаме "цивилизованият свят" пък за наемите - не?

Сложи оскъпяването на имотите и инфлацията за 20 години напред...

Зависи от ситуацията... всичките ми познати, напазарували имот на кредит преди 6-7 години - сега реват като сини китове, пък малцината спестявали - сега пазаруват на 650-720 евро.
Абсолютно непредвидимо е това нещо.

Дата:   05-07-11 23:14

В цивилизования свят квартири плащат само бедните и имигрантите. Те са много. Но всеки нормален човет си купува къща на изплащане.

Наистина, в момента ситуацията с имотите е малко ненормална. Но ако си бяха купили преди 15 години, а преди 7 да го продадат, щяха да са предоволни твоите познати... [smilie21] [smilie25] [smilie25]

Публикацията е редактирана (05-07-11 23:15)

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.