Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Вчера беше " ден без ББ"
Автор: asahi   
Дата:   05-07-11 00:08

Дали ще си пусне отпуск?

Отговори на това съобщение
 Re: Днес е ден без ББ
Автор: kaiser.soze   
Дата:   05-07-11 00:10

обаче, asahi е тук [smilie24]

Дата:   05-07-11 00:11

Аз липсвам на друга дата.

Автор: ARGO   
Дата:   05-07-11 00:24

[thankyou]

https://photo-forum.net/static/forum/2011-07/opak2606.JPG

Автор: boreto   
Дата:   05-07-11 08:03

Това или е някаква тъпня от политоцветени журналя или е тарикатски PR ход, щото тъкмо днес не се сещах за ББ и изведнъж хоп - ден без ББ (разбирай пак да се чешат езиците за ББ...)

Автор: Todd   
Дата:   05-07-11 09:26

Аз пък имам много дни ... понякога и седмици дето въобще не се сещам за него и обкръжението му .

Но съм си забранил четенето на вестници и слушането на новините още преди 10-15 години .

Добре че тук някой пуска некоя новина чат пат иначе съсвсем ще ги забравя ония "горе" !

[smilie5]

Автор: gecata   
Дата:   05-07-11 09:28

Обещал съм си днес да не пускам чешмата....[smilie5]

Автор: atin   
Дата:   05-07-11 09:46

Бог е навсякъде[smilie5]

Автор: Gruyu   
Дата:   05-07-11 09:52

че кой пък ги кара насила да го дават/пишат всеки ден за него......мен ББ не само не ме дразни, а и ме кефи как фино им го начуква постоянно на всички

Автор: fove   
Дата:   05-07-11 10:00

Ни го начуква по-скоро.

Автор: saxon   
Дата:   05-07-11 10:27

На мене не ми го начуква. Въпреки недодялания му вид и често неуместни и необмислени приказки ми харесва че действа. Работи се и се вижда, че се работи.
Мазната муцуна на Станишев не мога да я понасям. Долен демагог. Да го видим сега какво ще говори като взеха да се връщат пари от еврофондовете в резерва и последния взе да расте обратно. Парите са за да се харчат по поредназначение и да се инвестират, не да седят под дюшека!
Евала за смелостта на Борисов да го направи.

Автор: mun4o   
Дата:   05-07-11 10:37

За съжаление, вече съм бойкозависим. Ако не видя по ТВ-новините срязването поне на 2-3 лентички дневно, губя сън, апетит и желание за секс.
https://photo-forum.net/joro/emoticons/457.gif

Дата:   05-07-11 16:38

Бибито още ли не се е изкушил [smilie8]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   05-07-11 16:42

Автор: Todd
Дата: 05-07-11 09:26

Аз пък имам много дни ... понякога и седмици дето въобще не се сещам за него и обкръжението му .

Но съм си забранил четенето на вестници и слушането на новините още преди 10-15 години .

Добре че тук някой пуска некоя новина чат пат иначе съсвсем ще ги забравя ония "горе" !

[smilie5]
---------------------------------------------

А! Я как убаво си го рекъл! [beer]

Автор: nodoubt   
Дата:   05-07-11 16:43

нали днес нямаше да го закачаме, като сме казали че няма да го закачаме - няма да го закачаме [smilie22]

Дата:   05-07-11 16:46

ФФ е голяма ралта, ве. Не поглеждам кьорав сайт. Сички новини и прогнози ги взимам от тук. Тва политика, курс на долара, златце, платинчица, модни течения, изкуство, спорт... сичко! [smilie5] [smilie5]

абе с една дума може да се избере кабинет от ФФ. [smilie5] тогава България ще просперира за нула време [smilie7]

[cool] [cool] [cool] [cool]

Автор: marchello   
Дата:   05-07-11 16:51

да живее ПФС [cool]

Автор: dobriman   
Дата:   05-07-11 16:59

мхм

линка

more

и т.н.

Публикацията е редактирана (05-07-11 17:03)

Автор: chicken   
Дата:   05-07-11 17:17

Евала на пича!!!

А като стана дума за МВР се сещам за последното изказване на цветанов по повод Лечков (деба селския малоумен дебил, ма то от футболист и ряпа не става) Та тоя ми ти господин (деба) не бил нарушавал с нищо закона, не бил рекетирал и изнудвал, не бил злоупотребявал, за онези неща (дето качват на черешата) нищо не се спомена... Напротив, дори бил вложил личните си средства, изкарани с труд и талант за багоустрояването на Сливен!!! И го подкрепят за нов кметски мандат!!!
Е деба и държавата деба, и правителството деба и тия дето ги подкрепят деба и наред

Автор: saxon   
Дата:   05-07-11 18:47

Почни от себе си, умник [smilie23] Мери си приказките и обидите

Автор: agop4o   
Дата:   05-07-11 18:54

червените боклуци и подръжниците им яко се притеснили та се чудят каква простотия да сътворят.ама ша му пръднат на дедовия

Дата:   05-07-11 22:20

В днешният ден за информационно затъмнение ББ вкарал 2 гола на мач. Не го е срам [smilie9]

Автор: chicken   
Дата:   05-07-11 23:22

saxon, що? Кого съм обидил? Споделих факт и изказах си личното мнение. Нещо против ли имаш? Не е ли по нормално да те притеснят други неща? Както и да е, аз съм написал нещо и не се отмятам, а рулетката я ползвам за по-полезни неща от мерене на приказки щото на някой си не му харесвали.

agop4o, който не е с вас е червен боклук, а? Аз пък имам по кратичка и неполитизирана думичка за вас. Злета. На прост народ все накой трябва да му е виновен. Ми аз нямам нищо против да съм "червен боклук" и да виновен. И кво? Няма да сме на опашката на Европа? Българина няма да е такъв боклук? Добре че в другите страни си избиха комунистите, че да дръпнат напред. Иначе щяха да си живуркат като нас в калта.

Дата:   06-07-11 00:22

В "Денят без Бойко Борисов" в интернет пространството името му е употребено 184 000 пъти. Клик

Интересно в нормален ден как ли ще е?

Автор: dtv   
Дата:   06-07-11 00:53

Ники [smilie18] [smilie18] [smilie18] и аз съм забелязала, нищо друго да не отвориш, за всичко си информиран [smilie18] чия била идеята, хахахах

рекламен и пр трик, като му се връзвате...
да ви долипсва, да ви домилее, да ви домъчнее един ден като не го виждате и чувате....и ето ги резултатите, по-обичан отвсякога [smilie18]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.