Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Страната на чудесата!!!
Автор: totomoto77   
Дата:   03-07-11 23:26

Гледам днес по новините как президента ни комунист се ръкува с царя на честване на патриарха ченге!!! Нямам думи!!!

Отговори на това съобщение
 Re: Страната на чудесата!!!
Автор: slivenski   
Дата:   03-07-11 23:27

Това трябва да ти говори само едно - да го духат бедните. [smilie21] [beer] [beer]

Автор: asahi   
Дата:   03-07-11 23:28

Аз помислих, че пуснали някакво ново чудо във Варна. [smilie21]

Автор: Lalinda   
Дата:   03-07-11 23:29

Тема с многообещаващо начало - тук се завижда на цели трима души едновременно!
[beer] [beer] [beer]

Дата:   03-07-11 23:33

Да завиждам-едва ли.

Автор: jekopj   
Дата:   04-07-11 09:00

Кое им е за завиждане и на тримцата?

Цар без царство - тъжно.

Президент - на когото хората са забравили истинското име и го припознават като "Гоце" от миналото му на сътрудник към ненавистната ДС.Открито излъгал за архара,който уж не бил убивал.От външно м-во отзоваха бившите сътрудници /като него/,в правителството също имаше оставки,но "Гоце" е над тези дребнавости явно...гьонсуратлък от всякъде.

Патриарх Максим - как съчетава агентурното си минало с вярата в Бога, само той си знае.Нелепо е нравствено омърсен да проповядваш християнската религия и да се именуваш патриарх български.

Та,Лалинда,кой от тримата е за завиждане?

Автор: Tekumze   
Дата:   04-07-11 09:11

Голям смях ....

Дата:   04-07-11 09:22

"Как съчетава агентурното си минало с вярата в Бога" Човек винаги може да намери оравдание за себе си. Ние или обществото може да не го приемем, но в неговата съвест всичко може да е ОК. Така е и с другите участници в ръкостискането.

Автор: danvan16   
Дата:   04-07-11 09:31

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: boreto   
Дата:   04-07-11 09:31

Абе вие като че ли не знаете какво е това политика... Чак пък чудеса...

Впрочем по повод на вярата в бога... Да си поп е професия.
На баща ми средното образование е Духовната семинария (висшето му е юридическо). Той ми е казал, че Семинарията е ковачница на атеисти. Като се задълбае в религията, мислещият човек не може да стане друго, освен атеист.
А нашите попове с джипките, какво има да ги мислим? Те са си се договорили с техния бог.

[smilie25]

Автор: jekopj   
Дата:   04-07-11 09:58

Така е борето,да си поп е професия.
Поповете получават заплата от държавата и тя не е минималната.Каквото си припечелят извън църковната служба не се брои.До тук няма лошо.
Понеже стана дума за джипове ще припомня един епизод от преди 2-3 години,когато имаше кампания по ТВ за набиране на средства за децата в Могилино.След призива за набиране на средства,показаха как "Гоце" /т.е.президентът на РБ/ подарява 8 или 12 /бегло се видяха/ нови джипа на църквата.Колкото и да е атеист човек ще му направи впечатление,че деца бедстват,а църквата благоденства.А може и това да е жест на един сътрудник на ДС към друг,като в "доброто старо време".[smilie5]

Дата:   04-07-11 15:10

Исках по-скоро да наблегна на това, че и тримцата са с доооооста гъвкав морал за постовете, които заемат. Наистина лошо ни се пише!!

Автор: boink   
Дата:   04-07-11 15:12

морал? - продава ли се?

Автор: IvoZafirov   
Дата:   04-07-11 16:04

Аз пък съм го пропуснал туй събитие и ми е някакси леко на душата. не се кося за глупости.

[smilie21]

Автор: atin   
Дата:   04-07-11 16:17

Що бе асахи, и Варна си е в джаза -десния Бойко подкрепя комуниста Кирил Йорданов, който пък подкрепя (или те него) бандитите ТИМ.

https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonSunbathe.gif

Автор: mbs   
Дата:   04-07-11 19:10

Абе от тук пишещите никой ли не е ходил на манифестация? За 9-ти, примерно? Или нещо да се е клел в казарма, пред знамето. Защото да го е правил и да вика - дръжте крадеца... нали се сещате [smilie18]

Дата:   04-07-11 19:40

"От 1950 г. в Българската народна армия се полага следната клетва:

Аз, гражданин на Народна република България, като встъпвам в редовете на Въоръжените сили, тържествено се заклевам да бъда честен, храбър, дисциплиниран и бдителен воин, да пазя строго военната и държавната тайна, безпрекословно да изпълнявам законите, военните устави и заповедите на своите командири и началници.

Заклевам се добросъвестно да изучавам военното дело, с всички сили и средства да пазя военното и народното имущество и до последния си дъх да бъда предан на своя народ, на своята социалистическа родина и на народното правителство.

Готов съм винаги по заповед на народното правителство за защитя своята родина – Народна република България – и като воин от Въоръжените сили се заклевам да защищавам родината си мъжествено, умело, с достойнство и чест, без да щадя кръвта си и дори живота си за постигане на пълна победа над враговете.

Ако наруша тази моя тържествена клетва, нека ме постигне суровото наказание на закона на Народната република и всеобщата омраза и презрение на трудещите се.

В чл. 89 от Закона за отбраната и въоръжените сили от 1996г. е записано, че всеки военослужещ, се заклева изричайки тези думи:

Заклевам се в името на Република България да служа честно на народа си, да спазвам Конституцията, законите на страната и военните устави, да изпълнявам безпрекословно заповедите на своите командири и началници, храбро да защитавам целостта и независимостта на моята Родина и ако се наложи, да дам живота си за нея, за воинската чест и за славата на бойното знаме. Заклех се!"

Не виждам нищо притеснително.

Автор: mbs   
Дата:   04-07-11 20:29

Именно! Каква да ни е страната, след като в оная система нямаше много опции човек да остане встрани от "Заклевам се... до последния си дъх да бъда предан... на своята социалистическа родина и на народното правителство". Бил съм ученик и войник по онова време и си спомням, че нямаше гарантиран избор да влезеш, или не в Димитровския комунистически младежки съюз (ДКМС). Нито пък можеше да си позволи човек открито да откаже да манифестира пред трибуната с партийните другари - било на 1-ви май, било на 9-ти септември, я с червено знаме, я със сърп и чук някакъв или да не гласува за ОФ. Родителите на всички днешни тийнове са го правели същото. И ако не се беше променило "международното положение" сигурно още щяхме да го правим всенародно. Та затова ми е смешен малко патосът за страната на чудесата. По-скоро бивша соц. Нищо повече.

Автор: exo99   
Дата:   04-07-11 20:47

Аааааааааа..., няма да ми го плюете Гоце!

Я вижте какъв е хубавец!!!

И перчем има, не е като ЦарО!

[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.