Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Имам проблем
Автор: slivenski   
Дата:   01-07-11 22:20

[smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Имам проблем
Дата:   01-07-11 22:20

От една година живея в една квартира. Над мен живее едно младо семейство, на около 25 години по моя преценка, с едно момиченце... Детенцето е на 2-3 години според мен...
Това дете не се спира да реве... Сутрин в 8 почва да реве... После излизат... Аз към 9 излизам за работа... Вечер пак същото - рев до Бога... Рев, ама рев, все едно го дерат живо... Постоянно му крещят, обиждат го... Аз ги чувам... Лайно, лигла, не знам си какво... Не мисля, че го бият... Но това дете не спира да реве, все едно го колят... Не знам какво да правя... Пречи ми, определено, но не затова пиша. Чудя се дали да не се обърна към някои компетентни власти... Не съм доносник, никога не съм бил... Не знам какво да правя... [smilie21] [smilie21] [smilie2]

Автор: georgi969   
Дата:   01-07-11 22:21

Говори с тях.

Автор: HP   
Дата:   01-07-11 22:23

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   01-07-11 22:24

Мислил съм да отида и да звънна на вратата им... Ама какво да им кажа? Защо малтретирате детето си? Не става някак си... [smilie8]

Автор: alba_luna   
Дата:   01-07-11 22:27

Не знам дали ще ти обърнат внимание на сигнала.
Преди 2 седмици на плажа една такава "майка" нарече около 3 годишната си дъщеря - "келеш".
За какво ги раждат тия деца... после обществото... Абе.... [smilie23]

Автор: lansky   
Дата:   01-07-11 22:28

най вероятно ще ти отговорят "влез и се оправи ти ако можеш"... неприятна ситуация

Автор: NeDDRaG   
Дата:   01-07-11 22:31

А агенция за закрила на детето?

Дата:   01-07-11 22:31

детенцето е... да е живо и здраво... сигурно специалистите биха го определили като хиперактивно... постоянно търчи насам-натам... не се спира... топурка по цял ден... добре... хубаво... ама като почне да реве, направо не знам... [smilie8] [smilie21] [smilie21]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   01-07-11 22:32

би трябвало да има разни организации за зАщита на деца. обади им се и се консултирай.

Дата:   01-07-11 22:32

допреди малко пак рева... и сега утихнаха... сигурно си легна. утре в 8 без 10 ще ме събуди по-сигурно от будилник... с рев... [smilie8] [smilie8]

Автор: alphatier   
Дата:   01-07-11 22:34

Не си единствен спокойно,мойте съседи са същите,става дума за къщата до нас,сега лятото е някакъв ад просто защото си оставям прозореца отворен,тези хора не знаят какво е нормален тон и говорене,то са постоянно викания,псувания,обиди,крещене и то до към 2-3 през нощта, както между родителите,така и между тях и сина им,който е на около 5-6г.Винаги се чудя тези хора не мислят ли преди да се оженят и да ги родят тея деца бе,това не е като да си вземеш котка за домашен любимец...[smilie23]

Публикацията е редактирана (01-07-11 22:35)

Дата:   01-07-11 22:39

Да, и аз си мислех това детенце като порасне, как ще се отнася с останалите хора... Родителите му постоянно му крещят... Те самите се карат помежду си, дори в момента ги чувам... Абе... Ебати живота, честно... [smilie21] [smilie21]

Автор: navy   
Дата:   01-07-11 22:40

Сплаши родителите с 'фалшиво изработена' бележка от общината за констатирано нарушение и че трябва да се яви на 'обяснение' [smilie7] в еди кое си районно...
Най-малкото ще се стреснат.
А и за детето е по добре... да не го тормозят...

Ако не си вземат поука - тогава поканата от районното ще е истинска [smilie7]

Майната им на родителите... детето ще го направят идиот [smilie8]

Автор: Han_Solo   
Дата:   01-07-11 22:41

За това - говориш с хората като човек ако проблема не се оправи - 112 там разговорите се записват и се препредават така че по-трудно е да се изсулят като мокра връв... ако не помогне 2-3 телевизии или вестници с обяснението че не са обърнали никакво внимание на сигнала ти - сега всички се изтрепват да намират компромати срещу властта - избори идат. [smilie8]

Автор: navy   
Дата:   01-07-11 22:43

Не, няма полза да говори с родителите.
Те за да се карат помежду си и за да се отнасят така с детето - не са читави и от дума няма да разберат.
Трябва да се стреснат...
Има такива нискоинтелигентни 'твари', които трябва да ти стъпчеш, за да те уважават. Ако подходиш с уважение - те използват или те смятат за бунак...

Автор: kaiser.soze   
Дата:   01-07-11 22:44

всичко това се записва в харддиска на децата. доказано е вече. Дори и да нямат спомени всички впечатления се запечатват и имат огромно значение при развитието на детето. Започва още от корема.
Внимавайте какво правите и какво си говорите пред децата, независимо , че са на 1 или 2 години [smile] Физическият контакт също е изключително важен. [smile]

Автор: aeobs   
Дата:   01-07-11 22:44

А бе мислещите хора са малцинство.
80% се плющят като просто бозайници и съответно после каквото стане.
slivenski, единственото нещо, което можеш да направиш е да смениш квартирата. Дори и да сезираш някого ефект няма да има. А пък на родителите каквото и да им кажеш, щом досега не са намерили начин да се грижат правилно за него няма как тепърва да стане. А пък детето може да си е и такава бъдеща истерична личност, нищо чудно, ако съдим по родителите. T.e. това да си му е естественото състояние. [smile]

Дата:   01-07-11 22:46

Абе, хора... Аз не искам да влизам във вестниците... Дилемата ми е по-скоро морална - дали да се обадя в Агенцията за закрила на детето или... не знам и аз... да си сложа тапи в ушите... [smilie21] [smilie21]

Автор: alphatier   
Дата:   01-07-11 22:47

Ами какъв да стане,ще стане най-вероятно като родителите си,мъжа,за който говорех е таксиджия (нищо против тях,има някои много свястни и образовани,даже веднъж обяснявах на едно момче студент едни неща от биохимията,тъй като го видях да учи докато стоеше на стоянката и като се качих стана разговора), изглеждащ като хайдутин и държащ се като пълен тъпанар и глупак,жената е безработна като държанието и е същото като на мъжа и и така....А най-жалкото е,че дори детето да има някакви заложби и талант,то те почти сигурно ще бъдят потъпкани или от простотията,или от невъзможността да бъдат финансирани.

Автор: aeobs   
Дата:   01-07-11 22:48

kaiser, това е наистина вярно, просто потенциала на детското съзнание е безкраен.
Но пък има си и хора, които си се раждат социопати. За тях комфорта е в хауса и анархията.

slivenski, какво мислиш, че ще стане ако се обадиш? Никакъв смисъл няма. [smile]

Автор: ellisaveta   
Дата:   01-07-11 22:48

Държавна агенциа за закрила на детето, психически тормоз:
http://sacp.government.bg/za-deca/psihichesko-nasilie/
Долу на линка телефони и адреси.

Автор: netLady   
Дата:   01-07-11 22:53

Викни таткото на по питие и ще разбереш дали да се обадиш тук, там. Има родители, дето не заслужават да имат деца, но има и деца дето са наказание за родителите.

Автор: Diandimov   
Дата:   01-07-11 22:54

И аз съм ревял като заклан нон стоп!

Не са ми викали, но съм ревял много и без причина.

И ето - НЕ съм станал идиот.

Дата:   01-07-11 22:57

Абе... Да викна таткото... Аз съм на 40, той на 25-30... Виждал съм го два пъти за една година... Не върви просто да го викна... Не мога и на гости да ги поканя... Не сме в едно поколение просто... А и аз съм сам, те са с дете... Не става да установявам подобен контакт с тях. Не съм психолог, нищо че съм учил четири семестъра психология... Беше отдавна... [smilie5] [smilie21] [smilie21]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.