Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Фамилия
Автор: neonskull   
Дата:   28-06-11 22:37

Споделете вашата фамилия, интересно ми е колко от нас имат една и съща.

Петров [cool]

Отговори на това съобщение
 Re: Фамилия
Автор: DidiAndreeva   
Дата:   28-06-11 22:38

Иванов [cool]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   28-06-11 22:39

... Андреефффф ... [smilie3] [smilie3] [smilie3]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   28-06-11 22:40

моята я знаят всички [smilie21]

Автор: Kaloyan_Radomirov   
Дата:   28-06-11 22:44

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Anete   
Дата:   28-06-11 22:47

Моята е уникална, няма друг с такава [smilie25] [cool]

Автор: El_Fuego   
Дата:   28-06-11 22:54

Скърцалски

Автор: iondre   
Дата:   28-06-11 23:00

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: docenta   
Дата:   28-06-11 23:10

Петров
Можем да си отворим отделна тема...

Публикацията е редактирана (28-06-11 23:11)

Автор: harvester_vn   
Дата:   28-06-11 23:11

Моята е от редките- Кателиев.

Автор: slav4cho   
Дата:   28-06-11 23:19

Славчев

Автор: Lalinda   
Дата:   28-06-11 23:21

Майка ми се казваше Туйкова, но по името на втория съпруг на баба си, която пък по рождение е била Гули, като Питу Гули.

В семейството й се знаеше, че Туйков е бил кмет я на Никопол, я на Свищов, но никой не знаеше точно... Като тръгнал да се мести от дунавския град към София (вероятно е станал депутат, трудно е да се каже), катастрофирал заедно с покъщнината и прабаба ми Гули отново станала вдовица... От него деца нямала, имала само един син от първия си брак с крушовчанин, Дренски. По майчина линия пък майка ми била Малякова, но и за тях не знаем нищо, освен че са били от Русе.

Ако някой знае нещо за тези фамилии, ще ми бъде интересно да го науча.

Всичките ми роднини по майчина линия са починали отдавна... Носят се само легенди. Е, един от чичовците ми бил първият загинал български планинар, под Мальовица, струва ми се, бил математик. Имам и чичо летец, виждала съм го на снимка, от на Н. В. войската...

Дядо ми пък по бащина линия емигрирал в САЩ, преди Първата световна война, но не можах да го открия в архивите на пристанището на Ню Йорк, където пристигали... Баба ми била пък първата българка, летяла със самолет... от селскостопанската авиация.

Известно време носех и фамилията Петрова, по някакво недоразумение, но ми е приятно да си го припомня.
[cool]

Дата:   28-06-11 23:22

Автор: tantris   
Дата:   28-06-11 23:28

Майка ми беше Пенушлиева. Баща ми е трябвало да е Минков но паради една или друга причина в общината са го писали Георгиев, на дядо му. Така че, аз съм Георгиев по стечение на обстоятелствата.

Автор: vladimir666   
Дата:   28-06-11 23:28

Гергов

Дата:   28-06-11 23:29

Дата:   28-06-11 23:29

Лалинда, в Бургас имаше актриса с фамилия Туйкова - Милка Туйкова, бог да я прости.

Милка Димитрова Туйкова е българска актриса. Родена на 12 септември 1927 г. в София, починала на 26 юни 2008 г. Първоначално учи 2 години английска филология. Завършва специалност "актьорско майсторство" през 1951 г. във ВИТИЗ "Кръстьо Сарафов" в класа на професор Николай Масалитинов. През същата година дебютира в ролята на Севда от „Снаха" на Караславов в Бургаския театър и до 1980 г. остава в тамошната трупа. Член на САБ от 1951 г. Получава званието „Заслужил артист" през 1970 г. Носител е на орден "Кирил и Методий" I ст. и награда за женска роля на VII МКФ Карлови Вари, Чехословакия,1952 г. Най-известните й театрални роли са Людмила, Наташа, София ("Васа Железнова","На дъното", "Последните"- М. Горки, Катерина Иванова ("Престъпление и наказание"- по Достоевски), Анисия ("Силата на мрака"-Толстой), Татяна ("Разлом" -Б.А.Лавреньов), Севда ("Снаха" - Г.Караславов), Росица ("Село Борово" - по Кр.Велков), Яна ("Вяра" -Т.Генов) и други. Дебютът на актрисата в киното е през 1952 г. във филма "Данка". Има многобройни филмови участия, като Ана Маркова в "Наша земя" (1952), лекарката в "Законът на морето" (1958), Баба Йорданка в "Матриархат" (1977) и други. През 2003 г. е удостоена със званието почетен гражданин на Бургас.
цък

Дата:   28-06-11 23:33

Автор: Jim__Beam   
Дата:   28-06-11 23:34

... Абе , како ... [smilie7] [smilie7]

.. кой щи помни кво е било преди триста години ..... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

... Апропо - би ли обяснила как точно е катастрофирал прадядо ти с каруцата ... [smilie8] [smilie8]

... с колко конски сили е бил и с колко км/ч е карал ........ за да си затрие живота по тия напрегнати и натоварени пътища през 19-ти век ..... [smilie2] [smilie2] [smilie2]

Дата:   28-06-11 23:36

iondre , не сички. Някои имат логорея, хронична. Но не страдат от нея ... други страдат [smilie18] [smilie18] [smilie18] .

Автор: Onakava   
Дата:   28-06-11 23:38

В стария телефонен указател на София баща ми беше единственият (или още един май имаше, не помня точно). И сега Гугъла дава наполовина резултати от Кателиев или Туйков примерно. По майчина линия – Браткови и Вучидолови - тия последните, май сме сите роднини.

Демек, рядко лайно съм, откъдето и да ме погледнеш и с Петрови не общувам [smilie5]

Дата:   28-06-11 23:48

Автор: Onakava   
Дата:   29-06-11 00:01

Машинно...многословие [smilie3]

Автор: snoopoff   
Дата:   29-06-11 00:48

СЛАВОВ [cool]

Автор: asahi   
Дата:   29-06-11 00:54

Менделеев Дмитрий Иванович [thankyou]

Така се представям пред познати. [smilie5]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.