Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Реклама в ФФ
Автор: ARGO   
Дата:   25-06-11 14:42

Отворих поне 3 банера за да си купя нещо което търся.
Конкретно за видео камера (самсунг в случая)
нито цени, нито къде се продават моделите [smilie11] Картинки ли да разглеждам?

Отговори на това съобщение
 Re: Реклама в ФФ
Автор: navy   
Дата:   25-06-11 14:47

Тва е имиджова реклама явно [smilie7]

Автор: danvan16   
Дата:   25-06-11 14:55

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: ARGO   
Дата:   25-06-11 14:58

danvan16 е ако сички направят като теб, няма да има нито реклами нито форуми [smilie7]

Автор: evelinster   
Дата:   25-06-11 15:01

И аз имам адблок, но не мисля, че е много коректно. Като си купиш списание късаш ли страниците с рекламите?

Автор: danvan16   
Дата:   25-06-11 16:18

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: CTEHATA   
Дата:   25-06-11 18:01

Мразя тъпи реклами. Дано някой ден рекламодателите стигнат до още повече идеи за реклама, която не дразни постоянно. Но най-вече да разберат, че мрежата не е телевизия. Не е и наследник на телевизията. Силата му е в интерактиността и в това че ползвателят управлява процеса...
Всъщност специално съм настроил adblock да ми показва текстовите реклами на Гугъл, до резултатите при търсене. Защото са полезни. Защото винаги са по темата, по която ровя.
Обаче, с цялото ми уважение към нуждата на сайтовете от финансиране, да мигат надписи, да мърдат картинки, докато чета - няма да го бъде. За момент разреших рекламите във форума, та това са 4 анимации - една голяма горе и три в дясно! ЧЕТИРИ мърдащи картинки!!! Между другото от тях не разбирам нищо, освен че има усмихнати хора по снимките.

Автор: Pehata   
Дата:   25-06-11 20:10

Да живее адблока!
'ку има нещо да ми трябва, сам почвам да си го търся в нета. Никой не ме е накарал да си купя нещо, само защото ми го е наврял пред очите докато съм разглеждал форума, например. [smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.