Автор: Ivodam
Дата: 24-06-11 21:59
Никсоне, тези приветливи градчета и селца в Гърция, с навсякъде добре поддържани домове, улици, всичко асфалтирано, тези градини, ниви и лозя, на които излиза маркуч за напояване в началото на всеки ред, не ми създават впечатление за мързел. Преди време бях представител за България на голяма холандска фирма, ходил съм на обучения и регионални сбирки в регионалния офис в Гърция, мога да те уверя, че се работеше много здраво. Драмата на гърците мисля, че е в друго. Скитайки се по моите си птичарски работи съм се завирал в едни пущинаци по левия бряг на Места и съм стигал до едновремешната препредавателна станция на Гласът на Америка. Каква станция, то е било като голям завод, а антените са направо с ужасяващи размери :) Сега всичко това е заебано и просто се разпада. По тая линия, стратегическата явно са били много ухажвани и помпани навремето. Сега чичко Сам нема нито пари (има си собствени проблеми), нито нужда да помпа там некви гърци, след като нема студена война и варшавски договор.
|
|