Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16     всички  напред  последна
 Прекалено съм грък, за да...
Автор: raptor5   
Дата:   24-06-11 21:18

работя. Благодаря ти, Европейски Съюз! [cool]

*Автор: Стефо.

Дали рекламата на узото, която върви из ефира нагоре-надолу (евентуално, и наляво-надясно) е истина, трудно е да преценя.

Напоследък чета материали из медиите за по-южняшкия начин на живот на гърка и как това се е отразило на поведението им в последните дни.

Интересно ми е мнението на хората тук. Хората, които имат по-добър поглед върху нещата... Опит и други подобни.

Не наричам гърците мързеливци, в никакъв случай. Въпросът е ясен, мисля си.

Темата е отворена за жизнерадостен спам и снимки (от Гърция, де). [thankyou] [shtrak]

Не мисля, че е нужно да им се наливат милиарди, а те да не са склонни на известни компромиси заради благосклонието на кредиторите си. [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Прекалено съм грък, за да...
Автор: n1x0n   
Дата:   24-06-11 21:27

Южна Европа е така... съпротивата е безмислена! [beer]

Автор: Ivodam   
Дата:   24-06-11 21:36

Абе айде стига вече и да спрем с глупостите, че гърците не работели. Свидетел съм за две години колко магистрали си направиха те, колко ние, айде молим. Тука за 19 км отсечка стана ебати истерията.

[smilie7]

Дата:   24-06-11 21:40

Кви глупости бре Иво? [smilie18]

Това, че ние сме по-мързеливи - не е доказателство за тяхната работливост.

Автор: Ivodam   
Дата:   24-06-11 21:59

Никсоне, тези приветливи градчета и селца в Гърция, с навсякъде добре поддържани домове, улици, всичко асфалтирано, тези градини, ниви и лозя, на които излиза маркуч за напояване в началото на всеки ред, не ми създават впечатление за мързел. Преди време бях представител за България на голяма холандска фирма, ходил съм на обучения и регионални сбирки в регионалния офис в Гърция, мога да те уверя, че се работеше много здраво. Драмата на гърците мисля, че е в друго. Скитайки се по моите си птичарски работи съм се завирал в едни пущинаци по левия бряг на Места и съм стигал до едновремешната препредавателна станция на Гласът на Америка. Каква станция, то е било като голям завод, а антените са направо с ужасяващи размери :) Сега всичко това е заебано и просто се разпада. По тая линия, стратегическата явно са били много ухажвани и помпани навремето. Сега чичко Сам нема нито пари (има си собствени проблеми), нито нужда да помпа там некви гърци, след като нема студена война и варшавски договор.

[smilie7]

Автор: asahi   
Дата:   24-06-11 22:04

Коя теза защитаваш, Иво?

Автор: ники1   
Дата:   24-06-11 22:06

М"рЪзливи са !!! Мноо са м"ръзливи!!!!- това е мнение на мой колега с когото работя от 1 година, след като той е бил там/у ГръЧко/ цели 12 години.....работил е здраво, завъртял собствен бизнес........и всичко отишло по дяволите заради мързеливата му жена/гъркиня/ дето се захванала със секти...........Паднал е на дъното и се е прибрал тук..........сам без кинта и семейство.......
Дори дъщеря му го е предала.....

Автор: Otkata   
Дата:   24-06-11 22:10

Мързи ги та ги боли. То с чужди пари ще понаправят нещо, макар че предишните бг мърши до дупка крадоха без нищо налице да има.

Автор: __SpOO__   
Дата:   24-06-11 22:17

Темата радва [cool] [smilie18] [smilie21]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   24-06-11 22:19

Αύριο θα δούμε

[smilie18] [smilie18]

Автор: aquarius   
Дата:   24-06-11 22:21

От близо 10 г работя за гърци, като са ми били директни шефове. Всеки си има трески за дялане, но не съм забелязал да са мързеливи - напротив, от повечето можем само да се научим. Не знам, може и късмет да е, но лично аз съм работил с 6-ма различни мениджъри (гърци) и от всеки съм научил по нещо полезно, хеле пък да не се плаша от работа.

Е не става дума за копане на царевица ама все пак [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   24-06-11 22:25

Добре де, аз пак ще питам. След като са толкова работливи как стана така, че са на този хал?

Били жертва на не знам си какво...обясниха някои хора. Добре.

Как така Германия, Франция, Великобритания, скандинавските държави не станаха жертва а точно работливите гърци?

Съдба, а? [smilie21]

Автор: Otkata   
Дата:   24-06-11 22:28

Няма други с такова работно време. Сега чакаме пак да почнат да си палят пожарите, че да тръгнат помощите

Автор: norman-kuk   
Дата:   24-06-11 22:28

Ходих да снимам един рекламен клип на едно малко курортно комплексче малко под Солун, три дни. На втория ден една българка ни покани на гости в къщата където работи (икономка на много приятно и интелигентно семейство), но работеше само мъжа!?! Преподавател по история в местната гимназия (учителските заплати по цял свят не се слават като големи) Та те си позволяваха, жената да не работи, да си имат икономка за къщата и грижи за децата, плюс градинар [smilie10] [smilie10] . Пича ми каза, че заплатата на гледачката на децата (българката) се поема от общината, градинара са му го осигурили от някаква програма по заетостта и т.н. Още тогава разбрах, че в тая държава има нещо мнооого сбъркано[smile]

Дата:   24-06-11 22:29

Никсоне, тези приветливи градчета и селца в Гърция, с навсякъде добре поддържани домове, улици, всичко асфалтирано, тези градини, ниви и лозя, на които излиза маркуч за напояване в началото на всеки ред, не ми създават впечатление за мързел.

Виж ги след 7-8 години, когато наистина ще трябва да се поддържат с много бачкане, а не с много пара.

Автор: aquarius   
Дата:   24-06-11 22:30

Чи кво им е [smilie5] [smilie5] [smilie5] Това, че някои са се правили на политици без да мислят за последствията.....[smilie5] [smilie5] си обюо балканска черта. Само че разликата е че те имат 250 млрд евро БВП а ние 30 - найс а? [smilie5]

Дата:   24-06-11 22:32

Ами сега работливите гърци стачкуват, за да получат няколкостотин милиарда(и си ги получават де), за да могат мързеливите германци, французи и други да плащат на българите да им работят, какво пък толкова [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   24-06-11 22:34

По-миналата зима, кога блокираха границата, изчерпаха симпатиите ми към тях.

Автор: danvan16   
Дата:   24-06-11 22:41

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: jekopj   
Дата:   24-06-11 22:41

В момента изпълнителният ни директор е грък.Разбира и говори български.Наскоро ни събира за да ни благодари за добрата работа.Не се големее,не се изхвърля,не ни дебне,спазва трудовите договори,дава бонуси /особено на религиозните празници/.Как да кажеш нещо лошо,особено като го сравня с предишните ни директори.Макар,че бяха българи,бяха си тъпанари от всякъде.Когато шефът е стабилен не е от значение народността му.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   24-06-11 22:42

Аз съм по-мързелив от гърците. [smilie21]

Нито ме е срам, нито мисля, че е нещо лошо човек да го мързи. В края на краищата не съм се родил за да работя, а за да си изживея живота.

[smilie25]

Автор: exo99   
Дата:   24-06-11 22:57

Баба ми казваше, че от работа не се хубавее а се гърбавее.[smile]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   24-06-11 23:01

Еми не е ли вярно? А и някой да е забогатял от работа?

Работата само колкото да се изкара някой лев за пачанга. Другото са комунистически али-бали как труда красял човека. А мерси! Аз предпочитам грозен да си седя.

[smilie21]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   24-06-11 23:02

Aбе не знам, май месец бях на Керкини. Станех сутрин около 8, собственика беше вече там, вечер до късно в ресторанта на хотела, той пак там и помага на сервитьори и бармани...

Автор: kaiser.soze   
Дата:   24-06-11 23:03

работата да не е заек да избяга [smilie7]

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.