Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Играта на мобилните оператори и Ники Кънчев - къде отиде защитата на личните данни?!
Автор: rusinov   
Дата:   21-06-11 17:32

Най-вероятно всеки от нас е получил СМС от Ники Кънчев, да участваме в играта "Пари на мига", НО...... случва ли ви се напоследък да получите смс с данни от личен характер? Примерно в смс-а да става ясно, че знаят рожденната ти дата, на колко години си и пр. От къде на къде ми ползват личните данни? От къде са ги научили? Аз не съм пратил нито един смс, да не говорим смс с личните ми данни? От къде на къде мобилния оператор предоставя такива данни на трети лица? Звънях им....мрънкат ми по телефона - ама господине да не сте им пратил смс с ЕГН-то си? Да не сте им писал на колко години сте? Дрън, дрън.....
Направо побеснях. Утре отивам в най-близкия Виваком и ги побърквам... https://photo-forum.net/joro/emoticons/011.gif

Отговори на това съобщение
 Re: Играта на мобилните оператори и Ники Кънчев - защита на личните данни?
Автор: lillia   
Дата:   21-06-11 17:34

хахахахахаха на мен ли говориш, имаме история с Никито вече[smilie18] [smilie18] [smilie18] [beer]

Re: Играта на мобилните оператори и Ники Кънчев - къде отиде защитата на личните данни?!
Автор: jekopj   
Дата:   21-06-11 17:59

Те тия пари дето се дават срещу СМС с ЕГН и име,после се компенсират като се продават личните данни на участващите в игрите.Уви,всичко вече е пари,приятелю - напук на една песен на Лили Иванова в която се твърдеше обратното.[smilie25]

Re: Играта на мобилните оператори и Ники Кънчев - къде отиде защитата на личните данни?!
Автор: navy   
Дата:   21-06-11 18:06

То тва като с ваксините, само че електронно [smilie18]

Автор: n1x0n   
Дата:   21-06-11 18:27

Не получавам СМС-и от рекламен характер от години...

Автор: ALBIREO   
Дата:   21-06-11 19:16

Абе и аз се отказах от тази "благина" да ме информират за разни игри/промоции и т.н., но Ники Кънчев не само ми праща СМС-и по 2-3 пъти на ден, но ми се и обади. Каза си стихотворението и ми затвори без да ме изслуша... [smilie18] [smilie23]

Автор: jingov   
Дата:   21-06-11 19:44

[smilie23] [smilie22] [smilie7]

Автор: christal   
Дата:   21-06-11 20:09

Нямам мобилен телефон.
Жалко, че не мога да получа такива СМС-и.

Автор: asahi   
Дата:   21-06-11 20:19

Откак си спрях СМС-ите само чувам за такива игрички от рекламите по талавизията.

Автор: marconi   
Дата:   21-06-11 20:23

абе блек лист на телефоните нямате ли си? вкарвате там кото трябва и приключва таа драма [cool]

Дата:   21-06-11 20:24

Е нямам. Ако някой знае как да ги накарам да спрат да ми пращат идиотски СМС-и да сподели.

Автор: dinkoff   
Дата:   22-06-11 14:36

Маркони въпроса не е в блеклиста, а в злоупотребата с данните. Утре да не се окажем с по 5-6 фирми, коли, тъщи [smilie10] и т.н., за които не сме си и помисляли.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   22-06-11 14:46

Аз на тоя ники пънчèв така съм му набрал, че бих му оскубал свинската брадичка косъм по косъм..

Автор: boyanb   
Дата:   22-06-11 14:49

Автор: rusinov
Дата: 21-06-11 20:24

Е нямам. Ако някой знае как да ги накарам да спрат да ми пращат идиотски СМС-и да сподели.

обадих се на тел.за подръжка /*88/ и ги питах защо са ми дали номера на друга фирма, хък мък то не била друга фирма ми мтел.
викам им - НЕ желая повече никакви рекламини и други подобни спам съобщения защото ще се съдим.
от тогава ми е спокойно

[beer]

Автор: dobriman   
Дата:   22-06-11 14:50

rusinov, пиши онлайн до КЗК:

резултата.

... оттогава не съм получавал рекламни смс-и.

Автор: headcharge   
Дата:   22-06-11 14:54

dobriman, това не променя факта че Глобул са предоставили лични данни на другата фирма - или щом вече не те безпокоят - няма проблем [smilie24]

Дата:   22-06-11 14:56

И Виваком също....

Автор: dobriman   
Дата:   22-06-11 15:01

@headcharge , аз отговарям на русинов, как да спре смс-ите които му пращат.
Но по принцип, ако не се оплаче официално някъде, а само пуска тема тук - пак няма да се промени факта, че някой е предоставил данни на трети лица.

А и по-принцип, щом не ме безпокоят, за мен означава, че са ме извадили от списъка "лични данни за продажби" с маркер: "мрънка".

Автор: headcharge   
Дата:   22-06-11 15:10

"мрънка"[smilie18] [beer]

Дата:   22-06-11 15:17

Оправих се като им се обадих, но въпроса е принципен. Как ще ми ползват личните данни [smilie22]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.