Автор: malakar
Дата: 20-06-11 12:47
К'ви комплекси, к'ви пет ле'а, съвземете се. Хората имат нужда да се изразяват и намират начин в боядисването на един паметник. Въпросният е бил вдигнат "в крак с времето си" - оценявам го, не го харесвам, но го ПРИЕМАМ. Други не го приемат и реагират според възможностите си. Ясно, че е нарушаване на обществения ред (или както там се нарича по закон), което дава допълнителен привкус на деянието, шото съм сигурен, че и творецът го осъзнава. Дали е красиво или не, си е силно индивидуално, мен по-скоро ми харесва. Дали някой има право да го прави - ами има, щом така го е почувствал... дори и подбудите му да са комерсиални и користни. Има далеч по-брутални начини на изразяване, като например болнавият французин, който тича гол пред знаменитосни, вкл. папата, президенти разни и т.н. Или "човекът-паяк", който се катери по що намери високи сгради. Без да съм груб искам да призова всички към повече толерантност и по-широк мироглед. И по-малко крайни исказвания.
ОФТОПИК: не подхващайте въпроса с турското робство, щото тука няма общо, а и не се предоверявайте на учебниците по история от пропагандния период от развитието на България.
Публикацията е редактирана (20-06-11 12:49)
|
|