Автор: Lalinda
Дата: 20-06-11 15:27
На мен жените в Мюнхен ми харесаха.
Тези в Цюрих - също.
Пък като се върнах в София, реших, че тукашните не ми харесват.
Според спътника ми, обаче, в центъра на София жените били по-грозновати от тези, които вчера видяхме в Борисовата градина.
В Парк кафето дори седяхме срещу една чаровна руса девойка и решихме, че ни прилича на модел на Реноар. Когато си тръгнахме, той реши да й го каже, и на нея много й хареса. Другите две не бяха хубави, нито секси, и е възможно да са й завидели...
Е, казах му, че ми се струва, че хората ходят в парка с любимите си и най-вече на свалки, пък и тези в центъра ги гледахме през седмицата, а не през уикенда, и е възможно, ха-ха, да са били от провинцията.
Уф. Знам ли.
Тези хубавите вчера в парка определено си бяха софиянки, дори не говореха меко...
Преди време попълвах някакъв текст в Пари Мач. Единият въпрос бе: "Какво предпочитате?" с отговори:
а) да живея в Париж и работя в Париж
б) да живея в Париж и работя в предградията
в) да живея в предградията и работя в Париж
г) да живея в предградията и работя в предградията
д) да живея в Париж и да не работя.
Всъщност, и там кореняците са се изместили към предградията...
И в центъра са останали ония, за които споменава джогата в постигнга си за Копенхаген.
Има, обаче, предградия и предградия... Спътникът ми е роден в Паси, което е до Айфеловата кула, пък живее доста по на юг, на едно място, където в края на по-миналия век е имало само генгети по дърветата...
Парижани са ходели там само на пикник.
Е, наоколо е живял и Шатобриан, не е кулинарен специалитет... И някой си... д'Артанян.
Хубавото им е, че си имат няколко огромни парка, по-скоро гори дори... и велоалея чак до Париж и на километри на юг.
|
|