Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Смартфон за народа
Автор: n1x0n   
Дата:   14-06-11 22:22

Вярно е казано, че човек не трябва да се зарича, но овена си е овен... [smilie5]

След като казах в темата за ГПС-ите, че не планирам да си купувам смартфон скоро време - се оказа, че май ще си купя. Решението ми е продиктувано от факта, че то май било имало прилични смартфони с GPS в ценовата категория, в която обикновено пазарувам телефон - 250-350 лева... както и че изкарах 2 дни с един смартфон в джоба и взе да ми харесва.

Ако някой може да сподели ЛИЧНО мнение, за телефоните в класа на:

Samsung Galaxy Fit
Samsung i5800 Galaxy 3
LG Optimus One
LG Optimus Me
HTC Wildfire

Функциите, които са ми задължителни са : Android OS, GPS, WiFi, добър тъч-скрийн от 2,8" нагоре, таван на цената 350 лева.

Препоръки от ЛИЧЕН опит приемам всякакви. [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Смартфон за народа
Автор: IvoZafirov   
Дата:   14-06-11 22:27

Никсънееее и ти отече!

Само аз останах ...

Автор: tnt   
Дата:   14-06-11 22:31

ко значи смарт фон? да ге?

Автор: zizero   
Дата:   14-06-11 22:31

И аз държа фронта [smilie5]

Автор: imitev   
Дата:   14-06-11 22:32

Мразим телефони, които да по-умни от мен [cool]

Дата:   14-06-11 22:34

туй сори ериксон х нещо си смарт ли е или не? [smilie21]

Дата:   14-06-11 22:37

Я си намерете друга тема за спамене, съвсем се разлигавихте...

Дата:   14-06-11 22:39

[smilie2]

Автор: jordich   
Дата:   14-06-11 22:42

погледни - samsung galaxy gio !

Дата:   14-06-11 22:44

Принципно отговаря на изискванията, какви пари е?

Автор: djogata   
Дата:   14-06-11 22:46

Никсъне, като гледаш такива смартфони, по-добре ходи да ги видиш и в магазина, защото на някои екранът им не е много добър.

Аз исках да си купя малък смартфон, който да си ползвам най-вече като телефон с възможност за малко интернет и ГПС от време на време, и отидох до магазина да погледна HTC-тата. Доколкото си спомням, Wildfire не беше с много добър екран - разделителната способност е доста ниска (240х320).

Ти си знаеш какво ти трябва де, просто ти обръщам внимание за екрана да го имаш предвид.

Дата:   14-06-11 22:51

Аз ще ги видя и пробвам на място, но често доста от проблемите или предимствата се виждат само след експлоатация. Затова питам именно за лични впечатления.

С ниската разделителна способност - ще трябва да се примиря, в този ценови клас...

Автор: klez   
Дата:   14-06-11 22:56

Нямам личен опит с тея посочените но искам само да те поздравя за чудесния избор :) Андроид е много прилична операционна система и изискванията ти за GPS и WiFi са много точни. Убеден съм че доволен ще останеш :) ако имаш въпроси след закупуването ще се радвам да помагам

Автор: ecobo   
Дата:   14-06-11 22:59

Питай Скоти, той нали това работи [smilie3]

Автор: navy   
Дата:   14-06-11 23:02

Нищо под 500 лева не си заслужава...
А и не вярвам да не си от хората, които не са толкова богати за да си купуват евтини неща [smilie7]

Автор: Myth   
Дата:   14-06-11 23:06

От личен опит мога да говоря само за LG Optimus One и Samsung 5.
Аз съм с LG-то и искам да го похваля, никакви проблеми, за парите си е много добро телефонче, с мултитъч капацитивен дисплей, чувствителен е, на слънце се вижда перфектно, разбира се с увеличена яркост, за целта съм си изкарал шорткът. От GPS нямам оплаквания, държи се перфектно, компаса... хм бива. В началото се бях притеснил, че батерията държи малко, но когато премине първоначалната еуфория... всичко си идва на място, държи по 3-4 дни според зависи от ползването, ся ако имаш доброто желание можеш да я свършиш и за под един ден. Радио, МП3, слушалките са с жак. С на Кингстън SD картите за памет не се разбира, трябва да се има предвид. Очаква се в момента да излезе новата версия на Андроид и за него 2.3. Ами това е. Самсунга който съм споменал също не е лош, прочети и за него някое ревю, LG-то е доста над него но и парите са му малко повече. HTC-то дето си го споменал е по-нискаразделителна способност на дисплея и с по ниска версия на Андроид 2.1, не знам дали може да му се сложи по-висока.

Дата:   14-06-11 23:08

@navy Нищо под 500 лева не си заслужава...

LG Optimus One е точно толкова и определено си заслужава, държи се перфектно.

Автор: Han_Solo   
Дата:   14-06-11 23:09

Ако ще е Wildfire нека е новия Wildfire S който е с по-голямата 320х480 - не е зле машинката, поиграх си в един магазин с нея
От LG съм държал LG Optimus Chic който седеше добре в ръката и тъчскрийна реагираше добре има и всичко което те интересува. Недостатък - лъскава повърхност на която си личат отпечатъци от пръсти. За самсунгите нямам впечатления.
Интересен е един телефон който не си споменал Глобул Z3 който всъщност е брандиран ZTI Blade същия може да се срещне и като Orange San Francisco, T-Mobile Blade http://www.gsmarena.com/zte_blade-3391.php и доста хора го хвалят. С голям екран е и има възможност за лесно модване ако решиш.
Аз лично търкалям от над година и половина едно НТС Тату което обаче е с къстъм ром CyanogenMod - Android 2.3.3 Gingerbread /все едно на компа си от Уин98 да скочиш на Уин7/ и работи доста добре, обаче екранчето му е малко. Изпадна ми случайно и една Xperia X8 която също е с къстъм ром и също има много малко общо с това какво ще се усети с оригиналния интерфейс Той виж вече работи така гладко след модването че както се замислях да го махна сега въобще не бързам

Автор: danvan16   
Дата:   14-06-11 23:11

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: navy   
Дата:   14-06-11 23:11

Myth, изобщо няма да се съглася с това [smilie7]

Цените на нещо, което да си струва! и да не те дразни започват от 800-900 лева нагоре [smilie7]

Освен ако не си свикнал да живееш с компромиси...

Автор: danvan16   
Дата:   14-06-11 23:13

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   14-06-11 23:20

След като очевидно не искаш айфон

Искам, що да не искам. Имаш ли нов за 350 лева? [smile]

Има бюджет за тази покупка и той е колкото съм написал. Коментарите "купи си телефон за 1000 лева" са леко излишни, с каквито и доводи да ги уплътнявате. Такива пари ще дам за таблет, но не и за телефон.

Дата:   14-06-11 23:24

Ми не мисля, че правя някакъв компромис с това ЛГ. Освен това някак си ... за телефон (пък бил той и смартфон) да дам 800-900.... няма как да стане, е бати и телефона и 500 са много ама карай да върви, баси и вещоманите дето сме се превърнали. Освен това нали знаеш, че винаги има по по. Човека е написал един ценови диапазон, който аз също смятам за разумен. Моята граница за телефон е до 500лв. МАКСИМУМ.

Дата:   14-06-11 23:26

Такива пари ще дам за таблет, но не и за телефон.

Да и аз съм на мнение, че ако ще се дават толкова пари... то таблета е разумната покупка.

Автор: Lalinda   
Дата:   14-06-11 23:29

Такива пари давам единствено за самолетни билети.

Или, at the very distant second place, както се казваше в един култов филм, за очила с диоптрични стъкла.

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.