Автор: Myth
Дата: 14-06-11 23:06
От личен опит мога да говоря само за LG Optimus One и Samsung 5.
Аз съм с LG-то и искам да го похваля, никакви проблеми, за парите си е много добро телефонче, с мултитъч капацитивен дисплей, чувствителен е, на слънце се вижда перфектно, разбира се с увеличена яркост, за целта съм си изкарал шорткът. От GPS нямам оплаквания, държи се перфектно, компаса... хм бива. В началото се бях притеснил, че батерията държи малко, но когато премине първоначалната еуфория... всичко си идва на място, държи по 3-4 дни според зависи от ползването, ся ако имаш доброто желание можеш да я свършиш и за под един ден. Радио, МП3, слушалките са с жак. С на Кингстън SD картите за памет не се разбира, трябва да се има предвид. Очаква се в момента да излезе новата версия на Андроид и за него 2.3. Ами това е. Самсунга който съм споменал също не е лош, прочети и за него някое ревю, LG-то е доста над него но и парите са му малко повече. HTC-то дето си го споменал е по-нискаразделителна способност на дисплея и с по ниска версия на Андроид 2.1, не знам дали може да му се сложи по-висока.
|
|