Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Днес карах в центъра и слушах радио
Автор: boni   
Дата:   10-06-11 00:00

Валя дъжд и после изгря слънце. Първо слушах Дарик и постепенно се изнервих. Някакви хора се джафкаха за някакви неща. Някакви челюсти политици, медии, корупции.
Превключих на Хоризонт и .... ми оправиха настроението за целия ден. Бяха пуснали хитове, в които се пее за слънце и дъжд - просто им хрумнало заради времето в момента. Някак си ми олекна и ми стана едно такова приятно...

Поздравявам ви с част от тях

http://www.youtube.com/watch?v=VILWkqlQLWk

http://www.youtube.com/watch?v=p7QL46cK7B8

http://www.youtube.com/watch?v=SzJY96m3lkg

Отговори на това съобщение
 Re: Днес карах в центъра и слушах радио
Автор: ARGO   
Дата:   10-06-11 00:03

Хоризонт и вечер пускат разнообразна музика, другите станции им знам реда на песните [cool]

Автор: Todd   
Дата:   10-06-11 00:07

Започне ли да лае някой политик по радиото или други измислени разбирачи ,някаква отворковци които всичко знаят и започнат да дават акъл кое как се прави директно изчезва станцията !!!
[smilie23]

Добре че имам хубаво радио и хваща всякакви станции да може човек да се почувства ОК.

[cool] [cool] [cool] [cool]

Автор: BBorissov   
Дата:   10-06-11 00:16

Като го пусна "Хоризонт"-а, в началото започва да ме лъха нещо като застояло, старо, нещо което не се връзва със статуквото, нещо което те кара да се замисляш, което те вади от еднообразието заливащо всички радиа, дори дразнещо по някакъв си своеобразен начин...но колкото повече го слуша човек, толкова повече разбира какъв невероятен професионализъм лъха от хората, които го създават [cool] [cool] [cool] [cool]

Автор: alfonsito   
Дата:   10-06-11 00:20

ааа то изтекло бе [smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   10-06-11 00:53

Слушам Хоризонт от как се помня, а често и Христо Ботев. Чиста работа [smilie7]

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   10-06-11 00:59

Личният ми любимец, за пост депресив. Текста също налива позитивна емоция. Някак ис го предпочитам пред Джони Неш.

Jimmy Cliff - I can see clearly now

Автор: canonio   
Дата:   10-06-11 01:00

Хоризонт - най-тъпото радио, измежду тъпите радия...

Автор: fitnesman   
Дата:   10-06-11 01:06

Може и така да е, но понякога тъпото е по-"остро" от другите.....

Автор: canonio   
Дата:   10-06-11 01:09

Аз никога не съм го уцелвал в "острата" му форма. Безкрайни псевдоинтелектуални дрънканици и прайм таргет група-родопските села,дето освен хоризонт, друго няма...

Автор: Grandpa   
Дата:   10-06-11 01:17

В такова настроение си бил, намерил си каквото си търсил на Хоризонт.
Аз все повече се хващам, че за по-дълъг път май предпочитам дискусии, talk-show и от сорта. След 2-3 часа ми писва от само музика и ми се доспива.

Абе, а като сте свикнали с DVR-и и youtube и т.н. улавяте ли се понякога а-ха да да се пресегнете да се опитате да "превъртите" малко назад радиото, че сте изпуснали или не разбрали нещо?

Автор: ARGO   
Дата:   10-06-11 01:29

да превъртя не, ама пауза на песен или филм по тв [smilie21]

Автор: kkkolelo   
Дата:   10-06-11 09:01

BBorissov [smilie24] ... за професионализма [cool]

... та се сетих за едно от първите частни радиа ... ако се не лъжа радио Ком ~ 91 г. Бях до късно на работа ... 2-3 водещи (вкл приятен женски глас), забавно музикално, в навечерието на 14 02 ... Лек спор какъв е празника ... на виното или любовта ... пренесоха ме в една атмосфера преди 100 год в компанията на Славейков, Лилиев ... и др български поети, кой в каква компания и кръчма написал еди кое си произведение ... цитати ...

... душата ми се отвори, пораснаха ми крилца ... [smilie21] [cool]

ПП. Та не се иска много от водещите - нормално възпитание, нек'ва начетеност, уважение към слушателите, малко духовност ...

Автор: terminator   
Дата:   10-06-11 09:20

По Z-Rock няма политически и други простотии. Понякога водещите изпростяват, ама след две-три парчета отшумява и това. [smilie24]

Автор: Frida   
Дата:   10-06-11 09:36

Хоризонт е супер якото радио! Ние слушаме z-rock и Хоризонт.

Автор: Vinsent   
Дата:   10-06-11 09:59

Слушам основно Jazz FM, z-rock, Христо Ботев и Хоризонт.

Дарик ме дразнят!

Автор: nodoubt   
Дата:   10-06-11 10:02

darik и nova [smilie24]

Автор: ivodam   
Дата:   10-06-11 10:02

На Бони така му се е случило, че явно е попаднал на предаването "Челюсти" по Дарик, което върви от един до два следобед. Не му е харесало, превключил е, нема лошо, избор за музика голям. Всъщност обаче коментарно-аналитичните рубрики и предавания в българския ефир в последно време бяха сведени до минимум. И според някои хора това се прави напълно целенасочено, под натиск на управляващите, които нямат сметка действията им да бъдат анализирани и разобличавани в ефир. Не може да не ви е направило впечатление, че от кабеларките изчезнаха канали, които се опитваха да се специализират в новинарство и сериозни коментари и анализи.
Автоцензурата също е много силна. В същия този Дарик на практика ликвидираха коментара на събитията от деня в 18.30, превърнаха го в някаква беззъба сива скука.
Последният доста нагъл удар беше по "Сеизмограф" на Светла Петрова. Чувам, че се обмисля, как да се скрои шапка и на Лили Маринкова в "Неделя 150".
На радио К2 след като не успяха да вземат честотата чрез пладнешки обир, сега му провеждат последователна политика на финансово удушаване, и т.н.

[smilie2]

Автор: lillia   
Дата:   10-06-11 10:06

И аз тази сутрин карах, на излизане от паркинга на магазина на задна малко си изкривих огледалото, забърсах някаква паркирала кола.

Автор: Тед   
Дата:   10-06-11 10:14

има магнитни бури и нямате концентрация[smilie7]

Лили, карай напред, назад не поглеждай [beer]

Автор: Todd   
Дата:   10-06-11 10:15

ivodam ,

Някога кога Светла Петрова водеше сутрешният блок на Хоризонт немаше равна с нея си .

От как се захвана с политици не мога да я гледам повече от 20сек .

[smilie7]

Да заразяваш народа с простоията и празнодумието на политиците по медиите е огромна глупост .

Но и народа прост - слуша ги !!!

[smilie5]

Автор: Ivo55   
Дата:   10-06-11 10:19

Дразни изключителното изпростяване на водещите /изключвам "Хр.Ботев","Хоризонт", FM РАДИО/,тяхното фамилиарнечене, хихикане, тъпите шеги, липсата на правоговорна култура, лошата им дикция... ! Пропуснах липсата на баланс /говор-музика/, прекъсването на събеседника, "хоровото" говорене... . Та как да искаме от тях (задълбочени) анализи на каквито и да са събития?
А водещите сутрешния блок в НОВА и БТВ са извън всякакъв коментар![smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: kkkolelo   
Дата:   10-06-11 10:19

Неприятното на радиата е, че УКВ вЪлната извън града заглъхва, мени се ... може би без националните Хоризонт ...

Автор: Тед   
Дата:   10-06-11 10:28

Прос, прос Тоде...от прост по-прост...[smilie23]

Без култура, с чалга и кифла в главата...с два лева в торбата с мечта за кебапче и салата...

Как се управлява най-лесно:
1/ правиш ги неграмотни; Става лесно. Не могат да пишат на БГ, но имат дипломи. Мислят се за умни.
2/ измиваш всякакви наченки на световна и местна културна идентичност и правиш Пайнер и чалгата. Заличаваш ИСТОРИЯ, МИНАЛО, ЦЕННОСТИ и даваш на децата дрога, помия и лъскави играчки /ако има/.
Даваш им единствения БОГ - $$$. Култа към $$$. И нищо друго. Заличаваш идентичността им.
3/Пускаш ТВ и водещи за ежедевно промиване на мозък;
4/Вскякакви зверства по новини и предавания - УЖАСИ НА ЖИВО;
Всяваш повсеместен страх с ИВИЦАТА ГАЗА< ОСАМА, БАКТЕРИИ, ПТИЧИ ГРИПОВЕ, паднали беседки...майки с или без помощи...Имаш усещането че си в центрофуга, пълна с лайна, която се върти на 800 оборота.
5/ Следва очакването всеки ден да получиш през медиите поредната порция простотия, манипулирана, измита и мината с баданарка от тв психолози;

В момента в който излезеш от БГ дори за няколко дена виждаш, че си в предаването ПЪЛНА ЛУДНИЦА, с водещи като БОйко Борисов, С.Дянков, С> Станишев, А. Доган, магистрати, салтанати...и още много за изброяване.
И когато се връщаш гушата те стиска и осъзнаваш, че тука всичко е направено нарочно и няма грам случайност. Във всичко.Другия вариант е да сме крайно прости. /аз го изключвам/.

6/Следва преклонението пред нови бог - Пожарникар или Краставичар, айде още някоя дума да спестя...

Спираш ТВ новини и коментари /можеш да пробваш 1 месец/ и пускаш да гледаш и виждаш, че няма нищо ново, просто си си спестил една кофа с лайна отправена до мозъка ти.
Може да допълвате...[smilie8]

Автор: ivodam   
Дата:   10-06-11 10:48

Тод и Тед, разбирам, че ви е писнало от всичко и не ви се слуша. Аз съм свикнал от малък да слушам вечер политически обзори и коментари, защото дядо ми, лека му пръст, задължително каквото и да става слушаше всяка вечер рубриката на БиБиСи на български от 6 ч. И за мен е нормално вечер да има по медиите един сериозен анализ на станалото през деня. Сега като се прибирам вечер от работа по радиата само музика, единствено К2 се опитва да прави нещо вечер, ама един-два дена работят коментарно, 4-5 и те музика, умрела работа...

[smilie7]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.