Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 USA доставка?
Автор: djfroggy   
Дата:   08-06-11 19:38

Здравейте, харесал съм си един лаптоп от Щатско.Намерих някаква фирма,дето доставя,ама оскъпяването е жестоко.Лаптопа струва 1500 долара, те ми дават крайна цена 2800 лева.А лаптопа от Германия ми излиза 2900 лева с евро-гаранция.Има ли някоя по-изгодна като дотавка фирма?

Отговори на това съобщение
 Re: USA доставка?
Автор: djogata   
Дата:   08-06-11 19:39

Е ти как искаш да ти я доставят по-изгодно, като трябва да платиш мито и ДДС?

Дата:   08-06-11 19:47

Аз знам само,че има ДДС и то върху обявената стойност.А тя цената става като тукашната без гаранция.Какъв е смисъла тогава.И всеки ми вика ми тя цената в Америчко е толкова и толкова.[smilie23]

Автор: neuromancer   
Дата:   08-06-11 19:52

е тя цената в Америчко наистина е толкова, ама ти искаш лаптопа в България, там е разликата [smilie18]

Дата:   08-06-11 19:55

Тука като гледам всеки втори си доставя техника от там.Почти никой не пазарува от нашенски магазини,особено висок клас скъпа техника.Затова си мисля,че има някакъв начин за по-евтин разчет.

Автор: neuromancer   
Дата:   08-06-11 19:56

има - получаваш лаптопа в УСА. После си го носиш в чантата.

Автор: mladenov   
Дата:   08-06-11 20:02

И всеки ми вика ми тя цената в Америчко е толкова и толкова.[smilie23]

Ами цената си е толкова, ама трябва някой да ти го донесе, а не да си го доставиш по пощата! Това не ти ли го казаха?[smilie18]

Намерих някаква фирма...
Ами затова ти се оскъпява толкова, защото тази "някаква" фирма трябва да печели от такива като теб.

Варианта е да ти донесе лаптопа някой който живее в САЩ и си идва в България.Даваш му $100 и няма да имаш проблем.Аз на приятели и познати що техника съм пренесъл и то без пари няма да ти казвам![smile] [beer]

Публикацията е редактирана (08-06-11 20:03)

Автор: asahi   
Дата:   08-06-11 20:10

"Тука като гледам всеки втори си доставя техника от там.Почти никой не пазарува от нашенски магазини,особено висок клас скъпа техника."

Невярно заключение. Професионалистите купуват предимно от България заради гаранцията и приспадането на ДДС.

Автор: NeDDRaG   
Дата:   08-06-11 20:33

Ами то... Когато купувах 70-200, разликата в цената от щатите и от тук беше около 250 лв. Но щеше да дпйде без гаранция. Така, че си го взех от тук. После стана така, че разликата ми я върнаха.

Автор: atrifonov   
Дата:   08-06-11 21:08

еми начина е някой познат да го донесе като ръчен багаж

Автор: aeobs   
Дата:   08-06-11 21:11

Смени заглавието на темата на "търся някой да ми донесе лаптоп от USA в ръчния срещу 200-300лв. Така ще ти излезе 2200-300лв. [smile]

Автор: MarinY   
Дата:   08-06-11 21:21

За всички смятащи цените: - слагайте и по едни 7-8% "ДДС", което не се изписва никъде по етикетите.
Може да се спести ако поръчвате по Интернет от друг щат.
[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.